Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ !...

Η ΑΕΚ συμπυκνώνει ένα κομμάτι της ιστορίας του ελληνισμού κι όχι, μόνο, σε αθλητικό επίπεδο. Η ιστορία της ίδιας της ομάδας, διατρέχει περιόδους και περιέχει στιγμές, αξιοσημείωτες και αξιοζήλευτες, που όλοι θυμούνται κι όλοι σέβονται.
Όλοι εκτός από μια δράκα αλητών, που τα τελευταία χρόνια έχουν καθίσει στο σβέρκο της ιστορικής ομάδας μας και εμποδίζουν το οποιαδήποτε ανασήκωμά της, που φρενάρουν κάθε πρόοδό της, που την κρατούν αιχμάλωτη σε μια κατάσταση μιζέριας και απαξίωσης.

Τα καθάρματα που το παίζουν «φανατικοί οπαδοί», τα κάθε είδους κλεφτρόνια και πρεζόνια, τα αποβράσματα της κοινωνίας και της κερκίδας, χτύπησαν και πάλι, χθες βράδυ, την ΑΕΚ ! Μη μπορώντας ν΄ ανεχθούν – σαν εχθροί της ομάδας – το νέο ξεκίνημά της, το γεγονός πως έδωσε, μέχρι τώρα, δείγματα ανάκαμψης και προόδου, σχεδίασαν και εκτέλεσαν ένα αλήτικο και άνανδρο χτύπημα πισωγυρίσματος…

Τα καθίκια αυτά, ποτέ δεν πάνε στο γήπεδο για να δουν αγώνα κι ούτε τους ενδιαφέρει, ποτέ, ποιοι παίζουν και ποιο είναι το αποτέλεσμα. Στην κερκίδα κουβαλούν τη βρωμιά τους, σωματική και πνευματική, κι εκεί την αδειάζουν, εκτονωνώμενα, με βρωμερά λόγια και φωνές κι ακόμα περισσότερο βρώμικες πράξεις και ενέργειες.
>>>Διαβάστε τη συνέχεια...

Η χθεσινοβραδινή επίθεση των αποβρασμάτων, κατά του Μπάγιεβιτς, ήταν μαχαιριά στην καρδιά της ΑΕΚ, ήταν μια προβοκατόρικη ενέργεια που στόχο έχει την ανατροπή του κλίματος σύμπνοιας και συνοχής, που φάνηκε να εμπεδώνεται φέτος στην ομάδα, κάτι το οποίο αποδείχτηκε στις εμφανίσεις και τ΄ αποτελέσματα, τον καιρό της προετοιμασίας της στο εξωτερικό.

Απέναντι στη δράση αυτών των κοινωνικών αποβρασμάτων, πρέπει να ορθωθεί ένα τείχος μέτρων και ενεργειών, που βραχυχρόνια, μεν, θα οδηγήσει τους εγκληματίες στη δικαιοσύνη και τις φυλακές, (μπορεί πανεύκολα να βρεθούν και να συλληφθούν άμεσα…), μεσοπρόθεσμα, δε, ν΄ απομακρύνει ΟΡΙΣΤΙΚΑ, από τα γήπεδα και τις κερκίδες της ΑΕΚ, τους «οργανωμένους» εχθρούς της, που δεσμεύουν, χρόνια τώρα, την ομάδα, σε μια πορεία κατρακύλας, σε μια κατάσταση φυτοζωίας, που δεν αρμόζει και δεν αξίζει στην ιστορία, το δυναμικό και, πάνω απ΄ όλα, στο λαό της !

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΝΕΝ. ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΩ ΜΕ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ.ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΠΡΕΖΟΝΙΑ?ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΜΕΤΟΧΗ.ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ!!

ΣΕΡΑΦΙΝΟ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΜΑΙ ΠΑΟΞΗΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΣΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ,ΚΑΙ ΒΛΑΚΩΔΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΣΑΝ ΤΟ ΝΤΟΥΣΚΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ .