Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ : Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ !...

«Το άλλο με το Σαμαρά, το ξέρετε ;», ρωτούσαν οι βουλευτές στους διαδρόμους της βουλής, χαμογελώντας με νόημα. Και δεν ήταν, οι ερωτώντες, μόνο από ένα κόμμα, προέρχονταν και από τη μείζονα αντιπολίτευση !
Ο Αντώνης στις ανά την Ελλάδα περιηγήσεις του, διάλεξε να πάει στην …Κρήτη ! Στο πράσινο νησί των 65 και 70%, στην περιοχή, που ακόμα και στις τάξεις των δεξιών, η αφεντομουτσουνάρα του δεν έχει τίποτα να κολατσίσει, καθώς το Μητσοτακέϊκο και η Ντόρα κυριαρχούν, σχεδόν απόλυτα.
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά η κάθοδος του αρχηγού της Ν.Δ. στη μεγαλόνησο έγινε, σχεδόν, ταυτόχρονα, (με μια – δυο μέρες διαφορά), μ΄ εκείνη του πρωθυπουργού, ο οποίος συμμετείχε στην παγκόσμια συνδιάσκεψη των Κρητών στο Λασίθι.

Εύλογη, λοιπόν, η απορία : γιατί τόκανε ; Για να συγκριθεί μαζί του ; Για να υπάρξει σύγκριση της ανοικτής επίσκεψης του Γ. Παπανδρέου και του πλήθους των υποδοχέων του, με τη δική του, σχεδόν ιδιωτική, «εκδρομή» και την συνεύρεσή του με την ολιγομελή παρέα των υποστηρικτών του ;
>>>Διαβάστε τη συνέχεια...

Ακόμα κι αν ο κύριος λόγος της επίσκεψης Σαμαρά στο Ρέθυμνο, (όπως παρουσιάστηκε…), ήταν η επιλογή του υποψήφιου της Ν.Δ. για την περιφέρεια Κρήτης, δεν απέφερε τίποτα άλλο, παρά μια, ακόμα, απόδειξη της προβληματικής κατάστασης, που επικρατεί στις τάξεις του κόμματός του, αφού για να δοθεί το χρίσμα σε μια αυτοδιοικητική διαδικασία, απαιτείται η αυτοπρόσωπη παρουσία του Προέδρου του !

Σε τι άλλα συμπεράσματα να καταλήξει κανείς, όταν διαβάζει για το χαμό που επικρατεί στη Ρηγίλλης, που φτάνει μέχρι και τη δημόσια διαφοροποίηση, αλλά και την απειλή περί παραίτησης, πρωτοκλασάτων στελεχών του σαμαρισμού, όπως π.χ., του περιβόητου Μανώλη, αλλά και άλλων ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: