Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ !...

Μία από τις μεγαλύτερες και επιβλαβέστερες συνέπειες της οικολογικής καταστροφής του πλανήτη, παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες στη Ρωσία και ειδικά στις περιοχές γύρω από τη Μόσχα.
Ο πρωτοφανής, στα 1000 τελευταία χρόνια, καύσωνας, συνετέλεσε στο, κυριολεκτικό, λαμπάδιασμα της χώρας, με εκατοντάδες πυρκαγιές να κατακαίουν τα μεγάλα δάση της και να δημιουργούν ανυπέρβλητα εμπόδια και σοβαρότατους κινδύνους στους κατοίκους της.

Οι φωτιές, μαζί με την ξηρασία, εξολόθρευσαν τους αχανείς σιτοβολώνες, δημιουργώντας διεθνές πρόβλημα με τα σιτηρά, το οποίο αναμένεται να επηρεάσει, δυσμενώς βέβαια, την παγκόσμια οικονομία. (΄Ηδη, οι τιμές έχουν εκτοξευθεί !...).
Οι ουσίες – τοξικές κατά κύριο λόγο – που μεταφέρονται στην πρωτεύουσα, έχουν επηρεάσει κιόλας την υγεία των πολιτών, ενώ είναι θέμα χρόνου η δημιουργία συνθηκών επιδημιών, λόγω της μόλυνσης των υδάτων.
Πέρα από τις κοσμογονικές καταστροφές του φυτικού στοιχείου, υπάρχουν εξ ίσου καταστροφικές επιπτώσεις σε πολεοδομικά συγκροτήματα, σε κτίρια και υποδομές, ενώ με κομμένη την ανάσα, ο κόσμος ολόκληρος, παρακολουθεί τις τιτάνιες προσπάθειες, για να μην πληγούν από τις πυρκαγιές πυρηνικές εγκαταστάσεις και εργοστάσια ! >>>Διαβάστε περισσότερα...

Σκηνές Αποκάλυψης, στη μεγαλύτερη χώρα του πλανήτη, με επίκεντρο, μάλιστα, την πρωτεύουσά της ! Πρόκειται για μια παράμετρο, η οποία συντελεί στη μεγαλύτερη και αναλυτικότερη ειδησεογραφική κάλυψη των τραγικών περιστατικών, γεγονός, που με τη σειρά του, αφ΄ ενός προκαλεί τρόμο για το τι μπορεί να συμβεί οπουδήποτε και στον καθένα και αφ΄ ετέρου, ωθεί στην παραπέρα συνειδητοποίηση των εγκλημάτων που έχουν συντελεστεί κατά της φύσης και της αναγκαιότητας για μιαν άλλη ατομική και συλλογική συμπεριφορά απέναντι στο περιβάλλον !...

Δεν υπάρχουν σχόλια: