Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ, ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΙ Ο ΜΑΪΔΑΝΟΣ !...

«Ο κ. Σαμαράς ήταν υπουργός Πολιτισμού και δεν συμμετείχε στην κυβερνητική επιτροπή. Αυτά που μετέφερε (Σ.Σ. για το έλλειμμα στο 4 με 4,5% το 2009) στην ομιλία του ήταν η πληροφόρηση που είχαν, εκείνη την εποχή, τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου !...».
Τάδε έφη Πάνος ο κοντός, επικοινω-νιολόγος του Αντωνάκη του ψηλού, ομολογώντας, μέσα στην ευήθειά του, πως η τότε ηγεσία, μαζί με τους καθ΄ ύλην αρμόδιους της γαλάζιας κυβέρ-νησης, παραπληροφορούσε και εξαπα-τούσε τους υπουργούς της !!!
Αφού έτσι έχουν τα πράγματα κι αυτά ήξεραν οι υπουργοί του Καραμανλή για το έλλειμμα και την Οικονομία, πως είναι δυνατόν να ξέρει άλλα, δηλαδή την κρυμμένη αλήθεια ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ;

Στην Εξεταστική Επιτροπή που ερευνά την υπόθεση των ομολόγων κατέθετε επί τέσσερις ώρες, ο ένας εκ των τριών συγκατηγορουμένων και μετόχων της χρηματιστηριακής εταιρείας Ακρόπολις ΑΧΕΠΕΥ, Σοφοκλής Πρινιωτάκης.
Ο Πρινιωτάκης στην κατάθεσή του, απέδωσε τις ευθύνες για το δομημένο ομόλογο των 280 εκατ. ευρώ που αγόρασαν τέσσερα Ασφαλιστικά Ταμεία, ανάμεσα τους και το ΤΕΑΔΥ, στους πρώην υπουργούς της ΝΔ, Γιώργο Αλογοσκούφη, Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Πέτρο Δούκα, αναφέροντας ότι «οι ίδιοι αυτοί υπουργοί αποφάσισαν και μεθόδευσαν την έκδοση του επίμαχου ομολόγου».
Ο μάρτυρας κατέθεσε ότι και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων γνώριζε για την έκδοση του ομολόγου και συνέπραξε στην διοχέτευση του στα ασφαλιστικά ταμεία.
Σε άλλο σημείο της κατάθεσής του ο Πρινιωτάκης ανέφερε πως «τόσο ο ίδιος όσο και οι συγκατηγορούμενοι και συνεταίροι του στην Ακρόπολις, έπεσαν θύματα της τότε κυβέρνησης της ΝΔ η οποία τους εξαπάτησε, εκδίδοντας ένα εν αγνοία τους εμπιστευτικό ομόλογο περιορισμένης διαπραγματευσιμότητας, το οποίο διοχετεύτηκε στα ταμεία για να εξυπηρετήσει επιδιώξεις δημιουργικής λογιστικής ως προς το χρέος και το έλλειμμα».

Ο κομματόσκυλος που το παίζει Πρόεδρος του ΕΒΕΑ και συμμετέχει στο οικονομικό team του Σαμαρά, βγήκε στα κανάλια και πέταξε τη μαλακία της βραδιάς : «Η προς τα πάνω αναθεώρηση των στοιχείων για το έλλειμμα και το χρέος, δείχνουν το λαθεμένο δρόμο που βαδίζει η κυβερνητική πολιτική…».
Το γεγονός πως τα χειρότερα στοιχεία από τη Eurostat αφορούν το 2009, έτος δράσης των πολιτικών απατεώνων του γαλάζιου συναφιού του, δε λέει τίποτα για το Μίχαλο, που δεν χάνει ευκαιρία να μην πετάξει την τηλεοπτική μπαρούφα του !

4 σχόλια:

ακυβέρνητος είπε...

Πάνος Παναγιωτόπουλος, το ανερχόμενο αστέρι της ΝΝΔ.
Αυτός που μιλάει ακατάπαυστα μόνο και μόνο για να αποδεικνύει την αξία της σιωπής.
Αποτελεί το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα που εκφράζει τη ρήση «όσα πιο λίγα ξέρει κανείς, τόσο πιο πολύ θέλει να τα πει».
Υ.Γ. Δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερη επιλογή φωτογραφίας.
Σπίρτο …καμένο !

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΙΜΜΑ.ΑΠΟΡΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ.ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΑΙΔΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΙΜΜΑ.ΑΠΟΡΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ.ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΑΙΔΩΣ.

Π.Μ. είπε...

"Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης" ή 'Γάτος γα..εί,γάτος σκούζει" ή απο την πόλη έρχομαι και στην κορυφή κανέλλα" ή "τον αραπη κι άν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς"
η "τι να περιμένεις απο κοντό Παναγιωτόπουλο κι απο ψηλό Αντώνη" (Αυτή είναι καινούργια)
Ολες ταιριάζουν στην ΝΝΔ.Διαλέγετε και παίρνετε.