Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ "ΠΟΙΗΤΗ" !...

Ας ακούσουμε προσεκτικά τα όσα λέει ο εκδιωχθείς, κακήν κακώς, τον Οκτώβρη του 2009, πρωθυπουργός, που θεωρήθηκε ως ο χειρότερος, στα χρονικά της νεότερης Ελλάδας. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς γιατί καταψηφίστηκε με -10%, αν συνυπολογίσει τις εξελίξεις που επήλθαν, αφού αποχώρησε με τρόπο που θύμιζε δραπέτευση.

1. Εν αρχή το ανέκδοτο για τις αλμηχείες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ στο έλλειμμα και για την μείωσή του από τη Ν.Δ. (Το λέει και κουνιέται πέρα – δώθε, από αυταρέσκεια, ο μπουχέσας…).
Τι να πει κανείς για το γεγονός πως ακόμα και σήμερα αναθεωρούνται προς το χειρότερο (για νιοστή φορά) τα γαλάζια στοιχεία, όχι μόνο για το 2009, αλλά και για 2006 και για το 2007 και για το 2008 !!!!

2. Στη συνέχεια το ρεζίλεμα : «…στηρίξαμε την πραγματική οικονομία γι αυτό βιώνουμε την κρίση πολύ ελαφρότερα από τους άλλους !...». Μιλάει, βέβαια, αυτός που παρέδωσε, (λακίζοντας), την Ελλάδα, στο χείλος της χρεοκοπίας και της καταστροφής. Καλό θα είναι, όταν βγει για να μιλήσει, να του τεθεί το ερώτημα για το «ποιοι είναι εκείνοι που βίωσαν και βιώνουν την κρίση χειρότερα από την Ελλάδα ?...».

3. Και η μεγάλη κουβέντα, στο τέλος : «…μιλάτε για πρόγραμμα, αλλά δεν έχετε, ούτε σχέδιο, ούτε γνώση της πραγματικότητας !...». Τι εννοεί άραγε ο «ποιητής» ;
>>>Διαβάστε τη συνέχεια...

Σίγουρα, πως ο Γ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ δεν γνωρίζουν, (εκείνη την εποχή : 22/9/2009), την πραγματική κατάσταση της Οικονομίας και δεν έχουν σχέδιο για να την αντιμετωπίσουν !
Και δεν την γνώριζαν επειδή αυτός και οι υποτακτικοί του, που τη γνώριζαν πολύ καλά, την είχαν φτιασιδώσει και την έκρυβαν, παραμυθιάζοντας τους πάντες, στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον Κόσμο με νούμερα του 4 και 4,5%, που προπαγάνδιζε κι ο Σαμαράς, κάθε φορά που του δίνονταν η …ευκαιρία.

Τι να βγει να πει, λοιπόν, ο «εξόριστος της …Ραφήνας» ; Τη βρώμικη δουλειά την ανέθεσε στον Αντωνάκη, ο οποίος προκειμένου να γίνει αρχηγός δέχτηκε όλους τους όρους κι εκτελεί όλες τις εντολές !...

Υ.Γ. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην προτροπή του Σαμαρά να πούμε «όχι στην Ελλάδα της κατάθλιψης και του Lexotanil» κι αυτό γιατί μιλάει εξ ιδίας πείρας και για καταστάσεις που ό ίδιος έχει ζήσει επί μακρόν…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άπίθανος τύπος, όπως και όλα τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου του. Ψέμματα λέγανε κάθε φορά, που έβγαιναν στα τηλεοπτικά πάνελ υπό την προστασία πάντα των μεγαλοδημοσιογράφων και μάλιστα τόσο χονδροειδή, που εκνευριζόσουν, γιατί σε θεωρούσαν ηλίθιο. Ένας απ' αυτούς και ο σημερινός αρχηγός τους. Αναμενόμενο επομένως και το στυλάκι, που προβάρει (σοβαρό και βλοσυρό, όταν μιλάει για τη λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ, προσήνες ως εγκάρδιο, όταν μιλάει με τον κόσμο - το κλασσικό δηλ. παλαιοκομματικό στυλ), αναμενόμενα και τα ψέμματα (ο ΓΑΠ ήξερε, όταν ο ίδιος έδινε ποσοστά 4-4,5%) στον ίδιο βαθμό (αυτοί που μας ακούνε είναι κρεττίνοι), αναμενόμενες και οι υποσχέσεις ελπίδας (θα μηδενίσω το έλλειμμα σε 1,5 χρόνο).
Βουλιάξαν τη χώρα και βέβαια το πρόβλημα δεν ήταν αυτό, αλλά είναι που μερικοί απ΄ αυτούς τραυμάτισαν την παράταξη.
Ανίκανοι και αγύρτες, αλλά κυρίως ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ.
Ενδιαφέρουσες οι εκλογές, που έρχονται, περισσότερο για την απήχηση των λόγων του σωσία του χοντρού.
Πρέπει να ξαναμαυριστούν, για να μάθουν να αντιμετωπίζουν τον λαό με σεβασμό.

ακυβέρνητος είπε...

Καραμανλής - Σαμαράς
The dump and the dumper