Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΕΣ !...


7 σχόλια:

χ.κ. είπε...

τζαμπα μαγκες ναουμε????

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ?? ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ Ο ΓΑΠ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΗΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΗΦΟΦΟΡΟΙ?? Ή ΜΗΠΩΣ ΠΥΡΙΖΕΣΤΕ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΣΤΕ?? ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ.

Miltos είπε...

Λογοπλοκε, ψάξε να βρεις τι ακριβώς ειπε ο Σαμαρας στους τροικανους στη συναντηση της Συγγρου.Τους εδωσε το κατωτατο μισθο με τετοιο τροπο που η καταργηση των δωρων δεν τους χρειαζονταν!

boom είπε...

Αυτοί οι Καραγκιόζηδες συζητούν το μέλλον της Ελλάδας, με το βλέμμα στραμμένο στις εκλογικές τους επιδιώξεις!

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

@Miltos
Δε χρειάζεται ψάξιμο. Τα λένε, ήδη, οι δικοί του στους διαδρόμους, σε λίγο θα τα πουν και δημόσια !

Ανώνυμος είπε...

Ασε να δεις τι έχει να γίνει στη συνέχεια με το Σαμαρά και την αντιμνημονιακή του υπογραφή στο νέο μνημόνιο!

Ανώνυμος είπε...

Τα χαχόλια του Σαμαράκου κυκλοφορούν στα μπλογκς και στα σχόλια σαν ζαλισμένα κοτόπουλα! Ομεγάλος πατριώτης αρχηγός τους, ο αντιστασιακός μονομάχος της τροικας, ετοιμάζεται να τα δώσει ΟΛΑ!