Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ !...


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΙΕΥΣΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
---------
Μαχαίρι» 22% έρχεται στον κατώτατο μισθό, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, έπειτα από τις ασφυκτικές πιέσεις της τρόικας για μειώσεις μισθών προκειμένου να εγκριθεί το νέο πακέτο στήριξης και το δάνειο προς την Ελλάδα.
-------
ΜΗΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ''ΨΕΥΤΗ'' ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΠΩΣ ΕΠΕΣΕ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΕΡΙΚΟΠΗΣ 22% ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ??? 'Η ΜΑΝΤΗΣ ΗΤΑΝΕ, Ή ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΠΕ (ΣΙΓΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ) Ή ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑ Η ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

@15:17
Σίγουρα είσαι από το 9% που έχουν θετική άποψη για τον ΓΑΠ και δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ.
Τωρα 'τι θέλει να πει ο ποιητής' ο Θεός και η ψυχή του.

Ανώνυμος είπε...

20.28# Δεν ηξερα οτι πρεπει να ζητησω την γνωμη σου για το τι θα ψηφισω και αυθτο δειχνει την νοοτροπεια την δικη σου και της υπολειπης ΑΡΙΑΣ φιλης του κομματος σου που πας μη δεξιος κατευθειαν για τον φουρνο του Αουσβιτς. Αυτο που σχολιασα ειναι πολυ συγκεκριμενο και σαφες οσο δεν γινεται. Δηλωσε ο Μπεγλιτης οτι συμφωνησε ο ΜΕΓΑΛΟΣ 22% μειωση κατωτατου μισθου και τον καταχεριασε ο Μιχελακης. Τωρα λοιπον επισημα γνωριζεις οτι οντως η συμφωνηθεισα μειωση ειναι ακριβως 22% !!!! Αυτα.... απο τον ποιητη που ψηφιζει οτι θελει με βασει αυτο που πιστευει χωρισ να περιμενει ουτε διορισμους ουτε ρουσφετια ουτε σβησιμο κλησεων και που πληρωνει τους φορους του ΟΛΟΥΣ και δεν ειναι δημοσιος Υπαλληλος ουτε εχει σχεση με το Δημοσιο. Δεν χρειαζεται ομως να εισαι κατι απο αυτα που δεν ειμαι για να σχολιασεις κατι που το βλεπεις.