Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙΚΑΡΑΔΕΣ !...


Επειδή μέσα στο γενικό χαμό και το όργιο των πιέσεων, των εκβιασμών, των διαπραγματεύσεων και της ...πάλης του Σαμαρά, κάποιοι εκπρόσωποι της εργοδοσίας βγαίνουν (και θα βγουν...) αγωνιστικότεροι των εργαζομένων, καλό είναι να τους υπενθυμιστεί, πως στην περίπτωσή τους, οποιαδήποτε συμφωνία κι οποιοσδήποτε Νόμος, για τη διαμόρφωση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα, δεν είναι υποχρεωτικός.

Αυτοί δεν είναι, ούτε δημόσιοι υπάλληλοι, ούτε διορισμένοι από το κράτος managers, για να υπόκεινται σε περιορισμούς και διώξεις.

Το να δώσουν μεγαλύτερες αμοιβές, είναι στο χέρι τους ! Ας το αποφασίσουν, λοιπόν, κι ας καθοδηγήσουν, ως εργοδοτικές οργανώσεις, τα μέλη τους, να αγνοήσουν τις όποιες ρυθμίσεις κι ας συνεχίσουν να καταβάλλουν τους παλιούς μισθούς.

Το θέλουν ; Ας το κάνουν ! Αλλιώς μη μας ζαλίζουν κι αυτοί με μπούρδες και μη μας παριστάνουν τους παλικαράδες, εκ του ασφαλούς, σαν το Σαμαρά !...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΛΥΠΗΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΡΚΟΣΑΡΚΟΖΙΔΕΣ
--------
«Η Ελλάδα δεν έχει κανένα περιθώριο διαπραγμάτευσης», δήλωσε κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τη γερμανίδα καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ, ο Γάλλος πρόεδρος, Νικολά... Σαρκοζί.

Σε μάλλον αυστηρούς τόνους, ο Νικολά Σαρκοζί τόνισε ότι δε θα απελευθερωθούν πόροι για την Ελλάδα αν δε ληφθούν αποφάσεις και υπογράμμισε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια διαπραγμάτευσης, καθώς οι Έλληνες πολιτικοί ηγέτες «έχουν ήδη δεσμευτεί».

χ.κ. είπε...

Οταν δανειζεσαι τους ορους τουςβαζει δυστυχως ο δανειζων αυτη ειναι η πραγματικοτητα τα αλλα ειναι αερας κοπανιστος.