Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΔΑΝΤΗ !...


«Μην περιμένετε καμία συμπάθεια, ήρθε η ώρα να πληρώσετε τους φόρους σας» διαμήνυσε στους Έλληνες η Κριστίν Λαγκάρντ. «Σκέφτομαι πολύ περισσότερο τα παιδιά σε ένα σχολείο στο Νίγηρα που πηγαίνουν στο μάθημα μόνο για δύο ώρες την ημέρα, αναγκάζονται ακόμα και την καρέκλα του θρανίου να μοιραστούν και διψάνε για μόρφωση. Τα έχω μονίμως στο μυαλό μου. Γιατί πιστεύω ότι χρειάζονται πολύ περισσότερη βοήθεια από ό,τι στην Αθήνα.» και κατέληξε ότι «Όσον αφορά στην Αθήνα, σκέφτομαι εξίσου και εκείνους που στερούνται κοινωνικών υπηρεσιών, αλλά όλους εκείνους που φοροδιαφεύγουν. Πρέπει συλλογικά να λυθεί το πρόβλημα να πληρώνουν όλοι τους φόρους τους».

Σε μια σπάνια στιγμή εθνική ομοψυχίας, κινητοποιήθηκε άμεσα σύσσω-μο το πολιτικό, δημοσιογραφικό κ.λ.π. κατεστημένο της Χώρας μας, σπεύδοντας να καταδικάσει τις απαράδεκτες και μνησίκακες αυτές για το λαό μας δηλώσεις. Διότι ασφαλώς η ανθρωπιστική τραγωδία που βιώνουμε σήμερα στην Ελλάδα είναι πολύ χειρότερη από αυτή που ζουν οι άνθρωποι στον Νίγηρα και φυσικά δεν είναι δυνατό να αμφισβητείται η φορολογική μας συνείδηση… Έτσι λοιπόν, οι δηλώσεις αυτές έγιναν αιτία να δημιουργηθεί, έστω και στιγμιαία ένα κλίμα εθνικής ενότητας απέναντι στον «εχθρό», να αισθανθούμε λίγο περήφανοι ως Έλληνες βρε παιδί μου….

Η πορεία της Ελλάδας στην κρίση ομοιάζει με την κάθοδο στην «Κόλαση του Δάντη» και τα διαφορετικά της επίπεδα.
Αρχικά, γαλουχημένοι από την κομμουνιστική και μη Αριστερά, καταλήξαμε ότι μας έφταιγαν οι τραπεζίτες και οι διεθνείς κερδοσκόποι, οι οποίοι προκάλεσαν την κρίση στον κόσμο αλλά και στην Χώρα μας. Αυτά το 2008 και το 2009.

Αργότερα, το 2010, έφταιγαν οι «δωσίλογοι» του ΠΑΣΟΚ -για να χρησιμοποιήσω λίγο την «ορολογία» του εθνικού μας τσολιά Π. Καμμένου- που υπέγραψαν το άθλιο μνημόνιο.

Το 2011 ήταν η σειρά του δικομματισμού που ασφαλώς έπρεπε να πάρει σειρά στους υπαιτίους της εθνικής μας τραγωδίας.

Αμέσως μετά πήραν σειρά οι ευρωπαίοι εταίροι μας, που επιθυμούσαν την καταστροφή της Ελλάδος.

Το 2012 και εάν τελικά επικρατήσει στις εκλογές ο εθνικός μας «παρτιζάνος» Α. Τσίπρας και αφού τα κάνει «θάλασσα» και αυτός, θα φταίει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα που δεν αξίζει σε εμάς τους Έλληνες, λες και μας επέβαλαν τους πολιτικούς μας οι ξένοι ...

Στο τέλος όμως και αφού περάσουμε από όλα αυτά τα στάδια της κόλασης και μετά από μια επίπονη ενδοσκόπηση την οποία καθένας μας θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να κάνει, θα καταλήξουμε ότι οι κύριοι υπαίτιοι για τα χάλια μας είμαστε εμείς και μόνο εμείς. Κανείς άλλος.

Μόνο τότε θα έχουμε φθάσει στ’ αλήθεια στην Κόλαση και με την προϋπόθεση ότι δεν θα επικρατήσει η λογική του ότι φταίνε «κάποιοι» από εμάς, που είναι η συνταγή ενός νέου εθνικού διχασμού, τότε θα μπορέσουμε να βγούμε μόνοι μας από την κρίση.

Επομένως έχουμε ακόμα λίγο δρόμο να διανύσουμε στο κακοτράχαλο μονοπάτι που έχουμε πάρει. Κρατηθείτε.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: