Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.

Κι όμως, παρ΄ όλα όσα δηλώνονται δημόσια από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς του, για τη μη πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, το κόμμα της Ν.Δ. ετοιμάζεται για εκλογές !
Θα μπορούσε κανείς να σημειώσει, ως ενδεικτικά, σειρά πολιτικών μέτρων και αποφάσεων που μυρίζουν, από μακριά, προεκλογικές παροχές και τακτοποιήσεις, πλην όμως εδώ δεν θ΄ αναφερθούμε σ΄ αυτά.
Παρουσιάζουμε τις ετοιμασίες που η Ν.Δ. κάνει σε οργανωτικό επίπεδο και δημοσιεύουμε, ΚΑΤ΄ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, τις επιλογές που τα αρμόδια επιτελεία έχουν κάνει για τις βασικές, προεκλογικές, αφίσες του κόμματος :

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ :
Η προβολή του κ. Αλογοσκούφη και του έργου του επιλέχθηκε ως η πιο αρμόζουσα για την περίπτωση.







ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ :
Ο τομέας ανήκει, ολοκληρωτικά, στην κ. Μπακογιάννη
και στο έργο της, που προβάλλεται με
έμφαση στο σχετικό πλάνο…









ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ :
Οι άοκνες προσπάθειες του κ. Παυλόπουλου για ν΄ αποκτήσει το Κράτος ένα διαφορετικό πρόσωπο, εκτιμήθηκαν δεόντως
και επιβραβεύονται…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΊ ΚΥΡΙΟΙ???

16-02-2009


Από τον Οκτώβρη του 2008 και μετά, που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έναντι της Ν(έας) Δ(υστυχίας) και μάλιστα κάθε φορά σταθερά διευρυνόμενο.

Μερικοί «εκδότες»!!! που πλουτίζουν από τις κρατικές διαφημίσεις, συστηματικά αρθρογραφούν αμφισβητώντας την εγκυρότητα, αλλά και τη χρησιμότητα των δημοσκοπήσεων.

Λειτουργούν ως σύγχρονοι γκεμπελίσκοι του «καταλληλότερου» και της ανίκανης κυβέρνησής του, προκειμένου να συνεχίσουν να παριστάνουν τους «εκδότες» με ξένα «κόλλυβα».

Τα έσοδα που έχουν από την κυκλοφορία των εντύπων τους δεν καλύπτουν ούτε τους ημερήσιους καφέδες τους.

Τα έσοδα όμως, από τη σκανδαλωδώς και προκλητικά δυσανάλογη κρατική διαφήμιση, τους δίνουν τη δυνατότητα να διάγουν βίο μεγαλοπρεπή και ταυτόχρονα να ενισχύουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Γιατί κύριοι «εκδότες» δεν δημοσιεύεται τις δημοσκοπήσεις που έχετε στα συρτάρια σας να μάθουμε κι εμείς οι «αδαείς» τι ψάρια πιάνει η Ν(έα) Δ(υστυχία)???

Μήπως δεν σας συμφέρει???

Γιατί κύριε ΤΡΑΓΚΑ???

Γιατί κύριε ΡΙΖΟ???

Γιατί κυριε Γ. ΚΟΥΡΗ???

Γιατί… γιατί… γιατί… Κύριοι???


Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ