Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

ΚΙ ΟΜΩΣ : ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !...



Από τις 28 Ιανουαρίου 2009 ο Υπουργός Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλος έχει μετουσιώσει σε απόφασή του, τους σχεδιασμούς του κυβερνητικού επιτελείου για τις Εκλογές. Πρόκειται για τη Νο 5141 απόφαση, η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 144/30-1-2009 και η οποία καθορίζει τον «…τρόπο χρήσης των χώρων, που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων, για την προεκλογική προβολή τους…».
Το επιχείρημα – που μπορεί ν΄ αντιταχθεί - πως η απόφαση αφορά τις επικείμενες Ευρωεκλογές, αδυνατίζει από την πρακτική που υπήρξε στο χρόνο έκδοσης των προηγούμενων, παρόμοιων, αποφάσεων, όπως π.χ. το 2004 που η απόφαση εκδόθηκε το Μάϊο, μόλις 1 μήνα, δηλαδή πριν τις Ευρωεκλογές.
Το ίδιο επιχείρημα ανατρέπεται τελείως, καθώς στην συγκεκριμένη απόφαση του Ιανουαρίου το κείμενο αναφέρεται ΚΑΙ στην «…προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών…», (μαζί, βέβαια με την αναφορά στις εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο), κάτι που δεν παρατηρείται στις προηγούμενες, σχετικές, αποφάσεις, οι οποίες είναι ξεχωριστές ή για βουλευτικές ή για ευρωεκλογές…

Πέρα από τις διαψεύσεις, λοιπόν, οι της κυβέρνησης και σχεδιάζουν και ετοιμάζονται για πρόωρες βουλευτικές εκλογές !...


Δεν υπάρχουν σχόλια: