Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Η ...ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ !...

Καλά, αυτό το θέμα με την μετανάστευση έχει παραγίνει κι έχει φτάσει στο απροχώρητο. Κι αυτοί οι παλιομετανάστες, ξεσάλωσαν πια και μετέρχονται κάθε τρόπο και συμπεριφορά, για να μας προκαλούν, εμάς τους φιλήσυχους και καθόλου …ρατσιστές ΄Ελληνες.
΄Ακου να δεις που έφτασε η κουτοπονηριά και η σατανικότητα αυτού του …αχρείου μετανάστη από την Αίγυπτο, προκειμένου να εκθέσει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση και ειδικότερα το Υπουργείο Εργασίας. Πήγε κι έπεσε από τον τρίτο όροφο του κτιρίου της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων του υπουργείου Εργασίας, την προπερασμένη Κυριακή 19/12, στις 4 το απόγευμα και …σκοτώθηκε !

Πρόκειται για προκλητική ενέργεια, καθ΄ όλα προμελετημένη, μιας κι όπως αποδείχθηκε, ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, ο μετανάστης αυτός πήγε να δουλέψει στον καθαρισμό των τζαμιών του κτιρίου, δηλωμένος από το αφεντικό του, (κάποιον ευυπόληπτο έλληνα …νταβατζή), ως υπεργολάβος, τάχα, ενώ πληρώνονταν με το «όσο θέλω» και ανέβηκε στον τρίτο όροφο για να καθαρίσει τα τζάμια, χωρίς τα μέτρα Ασφαλείας και Υγείας, που προβλέπονται από τη νομοθεσία !
Κι όλ΄ αυτά που ; Μα στο κατ΄ εξοχήν αρμόδιο και υπεύθυνο υπουργείο για την Απασχόληση !!!
΄Ηταν δε, τόσο, καλά σχεδιασμένο το όλο εγχείρημα, που σκοτώθηκε ακαριαία, έτσι ώστε να μη μπορέσουν οι διωκτικές αρχές να τον συλλάβουν και οι δικαστικές να τον δικάσουν !

Μιλάμε και για πολύ ζόρικη κατάσταση που δημιουργήθηκε, καθώς ο εν λόγω μετανάστης με τον …προβοκατόρικη ενέργειά του, εξέθεσε ανεπανόρθωτα υπουργούς, γραμματείς και φαρισαίους, τους χάλασε την χριστουγεννιάτικη ηρεμία τους και τους οδήγησε –πάνω στην ταραχή τους – να κάνουν και το λαθάκι τους, αφού για 9 μερούλες, κρατούσαν το συμβάν κρυφό !
Παρ΄ όλ΄ αυτά, όλες οι υπηρεσίες λειτούργησαν, ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, άψογα, έλεγξαν τον ευυπόληπτο νταβατζή μεταναστών εργατών και βρήκαν σωρεία παραβιάσεων και παραβάσεων της εργατικής νομοθεσίας και τον κάλεσαν σε …απολογία !
Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν πως εκείνο που οι αρμόδιες αρχές εξετάζουν επισταμένως, είναι το ενδεχόμενο και το ευυπόληπτο αφεντικό, (νταβατζής), του νεκρού μετανάστη να ήταν στο κόλπο για την υπονόμευση της κυβέρνησης και της φιλεργατικής πολιτικής της στον τομέα της Απασχόλησης !

Ευτυχώς, μέχρι στιγμής το ζήτημα δεν έχει επεκταθεί παραπέρα και δεν έχουν υπάρξει άλλου είδους δυσάρεστες και …τραγικές συνέπειες, όπως π.χ., έρευνα και έλεγχος των υπηρεσιακών παραγόντων που προσέλαβαν την νταβατζήδικη εταιρεία, απαγγελία κατηγοριών για συνέργια σε έγκλημα, διαθεσιμότητα κάποιων μανδαρίνων και – κυρίως – παραίτηση κάποιου πολιτικού υπεύθυνου !...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΜΑΥΡΗ Η ΟΧΙ,ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ

ακυβέρνητος είπε...

Μέρες που είναι, είπα να μην γκρινιάξω. Να βάλω για λίγο στην άκρη τη μιζέρια και να προσπαθήσω να σκέφτομαι θετικά. Θα αλλάξει κάτι; Θα με ρωτήσει κάποιος. Φυσικά και όχι ! Τα προβλήματα είναι εδώ όπως πάντα και οι λύσεις τους, όπως πάντα, απούσες. Απλά, σκέφτηκα, λίγες μέρες είναι, «άγιες» όπως λένε, όλη η οικογένεια μαζί, Χριστούγεννα, νέος χρόνος έρχεται… Μετά από τις «χρονιάρες» αυτές ημέρες, υπάρχει άφθονος χρόνος για γκρίνια και βρίσιμο. Και από αφορμές; Ένα σωρό! Φροντίζουν τα 300 βλαστάρια μας να μας κρατούν ξάγρυπνους και σε εγρήγορση, πάντα σε αναμονή της επόμενης σφαλιάρας.
Αλλά που τέτοια τύχη. Σιγά μη μας άφηναν σε ησυχία.
Τι ήταν ρε σύντροφοι τούτο εδώ; Σκοτώθηκε εργάτης και το «θάψατε»; Και «εντάξει» ας πούμε, ο νταβατζής που πήρε εργολαβία την καθαριότητα, ήθελε να κονομήσει κάτι παραπάνω και έβαζε μετανάστες να δουλεύουν σαββατοκύριακα και να σκαρφαλώνουν σαν τις μαϊμούδες, χωρίς μέτρα προστασίας. Εσείς, οι του υπουργείου και της κυβέρνησης, τι προσπαθήσατε να κερδίσετε με την αποσιώπηση του θανάτου; Να υποθέσω ότι δεν θέλατε να μας στενοχωρήσετε μέρες που ‘ναι; Ποιος ή ποιοι ηλίθιοι αποφάσισαν να αποσιωπήσουν το τραγικό γεγονός; Εκ των υστέρων καταλάβατε ότι τα κάνατε σκατά, αφού «πετύχατε» το ακριβώς αντίθετο από αυτό που θέλατε.
Αλήθεια, που βρισκόντουσαν οι «δημοσιογράφοι» της «ενημέρωσης»; Κανένας δεν έμαθε το παραμικρό; Αφού είναι απολύτως βέβαιο ότι διαθέτουν μοτορόλες και παρακολουθούν τις συχνότητες και της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ. Δεν ήξεραν, άρα άσχετοι, ή γνώριζαν, άρα συνένοχοι;
Πάντως δόξα τω Θεώ, μας ενημερώνουν κάθε φορά που ψωνίζει η Ντενίση, φτερνίζεται ο Γαβαλάς και η Πετρούλα κάνει τσίσα της.
Μετά την τραγική είδηση του θανάτου ενός συμπολίτη μας, Αιγύπτιου μετανάστη και πατέρα 4 παιδιών, βγήκε τσάρκα στο διαδίκτυο όλο το μαλακισμένο σκυλολόι των απανταχού αποβλακωμένων χαζοχαρούμενων για να πετάξει την παπαριά της:
«Καλά να πάθει, ας καθόταν σπίτι του»
«Ένας λιγότερος»
«Φταίει η κυβέρνηση και πρέπει να παραιτηθεί ο υπουργός»
«Τα είχατε βάλει με τον Μαγγίνα για τους εργάτες στο κτήμα του, τώρα δεν μιλάτε»
«Ο ΣΥΝ θεωρεί το θανατηφόρο ατύχημα στο κτίριο του υπουργείου Εργασίας δολοφονία που έγινε με κυβερνητικές πλάτες».
Την τελευταία @#^%&*$# την εκσφενδόνισε ο Δημήτρης Στρατούλης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνος για τα εργασιακά θέματα.
Αμάν το μάτι μου!!!
Δημητράκη, μη μπερδεύεσαι, Πρωτοχρονιά έρχεται.
Το Καρναβάλι αργότερα…

Ανώνυμος είπε...

stin ousia tora.
ta 4 paidia tou ti tha apoginoun?