Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Η …ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ !...


Το παραπάνω εικονιζόμενο θηρίο βγαίνει στα κανάλια και υποστηρίζει, πως ποτέ δεν ήταν ΠΑΣΟΚ, ποτέ δεν ψήφισε ΠΑΣΟΚ και τα ρίχνει άγρια στο ΠΑΣΟΚ. Δεν λέει, όμως, κουβέντα, για το πώς και γιατί, βρέθηκε υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, το 2009, επιλαχούσα στις εκλογές και αντικαταστάτρια παραιτηθέντος.

΄Ηθελα νάξερα ποιος ή ποιοι μαλάκες έβαλαν αυτό το φρούτο στις λίστες του κόμματος, για να τον κράξω δημόσια, με χειρότερο τρόπο απ΄ ό,τι κράζω τη κυράτσα, που μιλάει επί παντός επιστητού, εκτός από το ουσιώδες : για ποιο λόγο, αυτή …αριστερό πράμα, δέχτηκε να εκτεθεί με το …κεντροδεξιό, ΠΑΣΟΚ ?

Τέλος να δώσω και την επιβράβευση της ανοιχτής παλάμης σ΄ όλους αυτούς, που μια τέτοια περίπτωση τη βρίσκουν …σοβαρή και άξια προσοχής, ακόμα και …συγχαρητηρίων !...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως δεν τα εχουμε δει ολα ακομα .Αν καταφερουμε να φτασουμε στις εκλογες χωρις να παιρνουμε χαπια θα ειναι θαυμα.
william.

Ανώνυμος είπε...

κουμπάρα του Λαζόπουλου...

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΟΠΛΟΚΕ, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΕΓΑΨΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΡΟΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ Ή Ο ΜΟΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ-ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ, ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΓΑΠ ΕΙΧΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝ ΤΑ ΤΗΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΖΑΝ,ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ. ΕΑΝ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ 5% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΥΑΛΑ (ΟΧΙ ΤΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ Η ΜΗ ΕΦΑΡΜΩΓΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Το "φρούτο" αυτό δηλ. η Βαγενά, ήταν και άλλες φορές στο παρελθόν υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ. Μια φορά μάλιστα ήταν υποψήφια βουλευτής και στο νομό Λάρισας. Άρα ας πάψει η κ. Βαγενά να μας παραμυθιάζει!Εκτός και αν θέλει να μας πει ότι προκειμένου να γίνει βουλευτής, παρ΄ ότι "αριστερή" όπως λέει η ίδια, θέτει υποψηφιότητα με το οποιοδήποτε μεγάλο κόμμα που δεν το πιστεύει, μόνο και μόνο γιατί της βγαίνουν τα...κουκιά δηλ. οι ψήφοι. Και ρωτώ, όταν έκανε προεκλογικές συγκεντρώσεις (ας πούμε το 2009) τι έλεγε στον κόσμο που πήγαινε να την ακούσει? Έλεγε π.χ. Ψηφίστε με εμένα που είμαι αριστερή, αλλά έθεσα υποψηφιότητα με το δεξιό ΠΑΣΟΚ? Τι άλλο "σοφό" έχουμε να ακούσουμε από όλους αυτούς τους "αριστερούς Βεγενομαϊντανούς" που μας πουλάνε τρέλα για να επιβιώσουν?

Ανώνυμος είπε...

Άβυσσος η ψυχή της κ.Βαγενά,η περίπτωσή της μοναδική!Ντροπή της.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ μαζί σας για την κυρία.....
Θυμάμαι,οταν οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεΐμονα διαμαρτύρονταν ,για τους μετανάστες,ειχε βγει η ...κυρία ,η αριστερή και παραπονιόταν για την κατάσταση,που δημιουργούν οι μετανάστες. ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑ .
ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙς ΕΙΣΑΙ , σε αυτόν τον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Πολλα τετοια βουρλα εχουν ανεβει στο τρενο του ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ?ΑΥΤΗ ή ΤΟ ΠΑΣΟΚ.