Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΣΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ !...


Λίγο πριν υποστούν τις συνέπειες της αχαρακτήριστης λειτουργίας και πολιτείας τους, οι βρωμιάρηδες του γυαλιού, επανήλθαν στις αμοραλιστικές επιθέσεις κατά του Γ. Παπανδρέου, την ώρα της παρουσίασης της διαδικασίας παράδοσης της Προεδρίας του ΠΑΣΟΚ.

Τα χρεοκοπημένα δημοσιογραφικά τσιράκια, του χρεοκοπημέ-νου  «μεγάλου» καναλιού, στα λοίσθια των ξερασμάστων τους, συνέχισαν να εκτοξεύουν χολή και μίσος, συκοφαντώντας, ασύστολα, τον πρώην πρωθυπουργό, εμφανιζόμενοι σ΄ ένα στημένο και κακόγουστο σκετσάκι, με κεντρική επωδό – αυτή τη φορά – τη βλακεία, πως, τάχα, ο Παπανδρέου δεν έχει κάνει και δεν κάνει αυτοκριτική.

Τι άλλο να αναπαραγάγουν τα γιουσουφάκια της διαπλοκής, εκτός από τα κελεύσματα των αφεντικών και πατρώνων τους ;

9 σχόλια:

χ.κ. είπε...

Τοση εμπαθεια [δεν τον αντεχουν ουτε για απλο πολιτη]ισως γιατι δεν κατεβαινει στο χαμηλο επιπεδο τους,οπως και τα συντροφια που πιανουν στασιδι καθε βραδυ στο καναλι,που βγαζουν χολη και μισος εναντιον του.Στις καλπες θα ψαχνουν να βρουν την ψηψο τους

Ανώνυμος είπε...

Ασφαλώς η ανωτέρω κυρία δεν έχει σχέση με την δημοκρατία η μη μόνο με άλλες ενασχολήσεις ,όπως καταμαρτυρούν οι συμμαθήτριες της από Κυψέλη και Πλ.Βικτωρίας. Πολύ σύντομα μαζί σας κυρία μου με περισσότερα και πιπεράτα σχόλια από τα γυμνασιακά σας χρόνια.Με αγάπη χωρίς μίσος αλλά με πολύ δημοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

σύντροφοι πασοκτζήδες μαυρίστε όλους τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ που έχουν πιάσε στασίδι στο MEGA..ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη Λογοπλοκε αλλα φταιμε που τουσ ακουμε και κυριως που τους βλεπουμε, οχι εγω αλλα οι αλλοι γιατι εγω απο το 2007 ουτε τους βλεπω ουτε τους ακουω και εαν ολοι κανανε το ιδιο τοτε θα πηγαινανε ολοι αυτοι στον αγυριστο μαζι με το καναλι τους. Η δυναμη εινα στο χερι μας που κρατα το τηλεκοντρολ!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι είμαι βαθειά απογοητευμένος.
Σε όλι την Ελλάδα μονο 1.500 είμαστε αυτοί που γράψαμε "Γιώργος Παπανδρέου" στην ψηφοφορία της Κυριακής ή μήπως 'εγινε νοθεία του κερατά;
Πάντως είδα βενιζέλια που ψήφιζαν από τρείς φορές και πάνω.

Ανώνυμος είπε...

Αν εμφάνισαν 1500 φαντάσου πόσα βρήκαν.

Ανώνυμος είπε...

17:45
Ξεκόλλα επιτέλους! Κι εγώ ήθελα Γιώργο, αλλά τι νόημα έχει να τρωγόμαστε μεταξύ μας από δω και πέρα? ούτε ο Γιώργος το θέλει αυτό και με το μήνυμά του την Κυριακή (και όχι μόνο), αυτό μας έδειξε. Το θέμα είναι να αφήσουμε τις απογοητεύσεις και τις ηττοπάθειες και να κοιτάξουμε με τη συμμετοχή μας να κάνουμε το κόμμα συλλογικό και "ανοιχτό" σε όλους και έτσι θα δικαιώσουμε τόσο τον Γιώργο όσο και τις αρχές και τις αξίες του που σας δίδαξε. Τα μνημόσυνα δεν ταιριάζουν ούτε στον Γιώργο ούτε σε μας που πιστεύουμε σ' αυτόν! Μας θέλει αγωνιστές, μπροστάρηδες και μαχητικούς, όπως είναι αυτός και αυτό πρέπει να γίνει συνείδηση για όλους μας.

Ανώνυμος είπε...

13:41 εσυ τι κόλλημα έχεις φάει και τον κυνηγάς από πίσω σε κάθε του σχόλιο και του την λες;
m

Ανώνυμος είπε...

m
Πρώτη φορά σχολίασα εδώ. Εσύ πάλι που ξέρεις ότι είμαι εγώ που όπως λες έχω φάει κόλλημα και και τον κυνηγώ από πίσω σε κάθε του σχόλιο και του την λέω. Μήπως είσαι ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης που βρήκες το "ίχνος" μου και μου τη λες? Έλεος με τον κάθε ξερόλα που νομίζει ότι είναι ειδικός για όλα!