Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ν΄ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ !...


Πριν στεγνώσει το «μελάνι» στο κείμενο της πρωϊνής ανάρτησή μας, με τίτλο «ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ,,,», έρχονται καταγγελίες επώνυμες, που επιβεβαιώνουν τα γραφόμενά μας για την απόπειρα ενοχοποίησης του Γ. Παπανδρεόυ, το σκοτεινό ρόλο πολιτικών και εκδοτικών κέντρων, καθώς και τη γαϊδουρινή συμπεριφορά μελών της Επιτροπής της Βουλής.

Ο επικεφαλής του ΟΔΗΧ καταγγέλλει, πως άλλα κατέθεσε κι άλλα διέρρευσαν στα ΜΜΕ, όπως επίσης επισημαίνει την ύποπτη τακτική βουλευτών με τις ερωτήσεις τους.

Ρωτάμε κάθε αρμόδιο της κοινοβουλευτικής διαδικασίας : «ποιος ή ποιοι έδωσαν στους σαλιάρηδες εκδότες το κείμενο με τα λεχθέντα στην Επιτροπή ;». «Ποιοι διαρρέουν, τα όσα, τάχα, λένε οι μάρτυρες ;».

Ρωτάμε τους υπεύθυνους του ΠΑΣΟΚ : «διαπιστώνουν το ξετύλιγμα μιας αήθους πλεκτάνης κι αν ναι, τι κάνουν ;».

Ρωτάμε τα λαμόγια της δημοσιογραφίας και τους υπό κατάρρευση εκδοτίσκους, "που βρίσκουν τα κείμενα, που πανομοιότυπα αναπαράγουν, για να πλήξουν τον Παπανδρέου ;».

Ο γενικός διευθυντής του ΟΔΔΗΧ Π. Χριστοδούλου, με σημερινή δήλωση, αρνείται ότι τα όσα κατέθεσε στην Επιτροπή της Βουλής, είναι αυτά που του αποδόθηκαν και τονίζει :

«Προσήλθα χθες στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής προκειμένου να καταθέσω και να απαντήσω με κάθε ειλικρίνεια στις ερωτήσεις που μου τέθηκαν. Η ουσία της κατάθεσής μου αφορούσε στην αποτύπωση του ελλείμματος του 2009, για την οποία εξήγησα διεξοδικά ότι το ύψος του νέου δανεισμού κάθε έτους δεν μπορεί να είναι σημαντικά μεγαλύτερο από το ύψος του ελλείμματος που ανακοινώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, δημοσίως, όπως προβλέπουν οι κανόνες της Eurostat.

Εξήγησα, ότι από την επαγγελματική μου πείρα, αλλά και από την εμπειρία μου ως γενικός διευθυντής του ΟΔΔΗΧ, "δεν μπορείς να κοροϊδέψεις τις αγορές".

Υπήρχε σαφής πίεση από κάποια μέλη της Επιτροπής να μετατρέψουν τα όσα ειλικρινώς κατέθεσα σε «κατηγορίες» σε βάρος του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου. Η πίεση κατέστη σαφής και από τον τρόπο με τον οποίο επιλεκτικά διοχετεύθηκαν και ερμηνεύτηκαν σημεία της κατάθεσής μου.

Τέλος, και έχοντας επίγνωση της ζημιάς που μπορεί να προκληθεί στα συμφέροντα της χώρας, από την επιλεκτική αναφορά στα όσα κατέθεσα, αλλά και της στρεβλής εικόνας που ενδεχομένως μπορεί να διαμορφώσει η κοινή γνώμη, θα ζητήσω και εγγράφως από τον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής να δημοσιοποιηθούν αυτούσια τα πρακτικά από την κατάθεσή μου».

Υπάρχει αλητεία, υπάρχουν αλήτες σε διατεταγμένη υπηρεσία και πρέπει ν΄ αποκαλυφθούν ΤΩΡΑ !...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κάποιο ακόμη και "πεσμένο" τρέμουν τον Παπανδρέου

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ 16.47, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΣΜΕΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ Ή ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΠΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως το MEGA μια χαρά το πρόβαλε και το φιλοθεάμον κοινόν θάχει να συζητά στα καφενεία.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΣΤΡΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ. Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΛΕΟΝ....ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΗ ΕΧΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΑΛΛΟΥ ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Προβληματίζομαι σύντροφοι.
Αν επιτρέπουν κάποιοι να βγαίνουν και να γίνονται τέτοια πράγματα σε μια Βουλή με κυριαρχία ΠΑΣΟΚ, τρέμω τι θα γίνει σε λίγους μήνες, που η Βουλή θα ελέγχεται από την ΝΔ.
Με την πολυδιάσπαση του ΠΑΣΟΚ και τις προσωπικές τακτικές των στελεχών μας, φοβάμαι ότι θα μας ρίξουν όλο το ανάθεμα των κακών που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια.
Φοβάμαι ότι θα μας φορτώσουν την ρετσινιά, μερικοί το λένε από τώρα, της προδοσίας της πατρίδας μας.
Τέτοια δεινά φοβάμαι ότι θα μας περιμένουν.
Αυτά που ετοιμάζαμε εμείς για αυτούς, Βατοπέδι, ομόλογα,κτλ, θα τα κάνουν αυτοί σε εμάς.
Και αδίστακτοι που είναι, να δείτε, ότι και ειδικά δικαστήρια θα στήσουν.
Να δείτε σύντροφοι, που θα κατηγορήσουν τον ΓΑΠ, ότι ήταν όργανο των ξένων να μας πάει σε χρεοκοπία.
Να δείτε ότι ακόμα και με την υπόθεση του σχεδίου δολοφονίας του Καραμανλή, θα τον ανακατέψουν.
Σύντροφοι προσοχή και επαγρύπνηση.

Ανώνυμος είπε...

θέλω να πω κάτι σε όλους εσάς που αγαπάτε το ΓΑΠ και πιστεύετε σε αυτόν αλλά από τη μια έχετε στεναχωρεθεί με όλα όσα γίνονται από αυτούς τους αχάριστους που ευεργετήσε και εμπιστεύτηκε και στο τέλος τον πρόδωσαν αλλά και από τους λεγόμενους ανταγωνιστές του (ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε τους) και από τη άλλη θέλετε στις εθνικές εκλογές να πάτε και να ρίξετε ψηφοδέλτιο με γραμμένο "ΓΑΠ" άρα άκυρο. Αν το κάνετε αυτό, χωρίς να το θέλετε βέβαια, θα γίνετε συμμέτοχοι σε αυτά που φοβάται ο φίλος 08:26. Τι προτείνω εγώ λοιπόν. Ας πάρουμε λοιπόν το ψηφοδέλτιο του κόμματος με το οποίο θα κατέβει στις εκλογές ο ΓΑΠ (ο καθένας στον τόπο του) να βρούμε τα πρόσωπα εκείνα ή το πρόσωπο εκείνο το οποίο είναι τώρα κοντά στον ΓΑΠ και επιθυμεί να δώσει τη μάχη μαζί του μέχρι τέλους και να το σταυρώσουμε. Μόνο έτσι θα βοηθήσουμε τον ΓΑΠ και θα τον δικαιώσουμε. Μόνο έτσι θα τον κρατήσουμε όρθιο και δυνατό για να ξαναβγεί μπροστά, αν όχι ο ίδιος τουλάχιστον οι απόψεις του και τα όνειρά του. Αν πάλι θέλουμε να βγάλουμε το άχτι μας με ψηφοδέλτιο ΓΑΠ, αυτό μπορούμε να το κάνουμε στις εσωκομματικές της Κυριακής που εκεί και νόημα θα έχει και το μηνύμα θα περάσει, ενώ στις εθνικές θα είναι αυτοκτονία!