Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ο ΣΤΑΡ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ !...


΄Εχοντας δημιουργήσει και προσφέρει στη μουσική και το τραγούδι, μνημειώδη έργα και ανεπανάληπτες ερμηνείες, για πολλές δεκαετίες, ο Γιώργος Νταλάρας, ο μεγαλύτερος, εν ζωή, έλληνας τραγουδιστής, κάνει συναυλίες αλληλεγγύης, στις συνοικίες της Αθήνας, δωρεάν.

Εγκλωβισμένος στη ντούχνα του, τη μιζέρια του, τη μνησικακία του και το λαϊκισμό του, ο Λάκης Λαζόπουλος, κάνει τσιρκοειδείς εκπομπές εκατομμυρίων, έχοντας το θράσος να το παίξει και κριτής !

Ο ασήμαντος, περιθωριακός παλιάτσος των βρωμοκαναλιών, κριτής του διαχρονικού πρωταγωνιστή της Μουσικής σκηνής !...

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι ασχολείσαι τώρα με τον σκουπιδολαζόπουλο? "Λέρωσες" το μπλογκ σου! Αν είχε αίσθημα και ανθρωπιά αυτό το διποδο κτήνος, μετά απ' αυτά που έχει κάνει (τρελόχαρτο για να μην πάει στρατό, ναρκωτικά, αγοράκια κ.ά)θα είχε βάλει τη μούρη του σκέλια του και δε θα έβγαζε κιχ. Αλλά ποιος έχασε τημ αμθρωπιά του για να το βρει αυτό το απόβλητο! Α! ρε Ελλάδα που κατάντησες! Από τη μια να σε βαράει αλύπητα η οικονομική κρίση και από την άλλη να χορεύει στην πλάτη σου ο κάθε μαϊμουδιάρης παριστάνοντας τον εθνικό μας....καθοδηγητή για να γεμίσει βεβαίως τις τσέπες του. Δε φταίει αυτός (και όμοιοί του) αλλά όλοι αυτοί οι γελοίοι που τον καμαρώνουν και γοητεύονται από τις αηδίες του.

χ.κ. είπε...

Και λιγα του καταλογιζεται,θα προσθετα ο σαλτιμπαγκος που νομιζει οτι ειναι Αριστοφανης,χυδαιος,κριτης και επικριτης των παντων,πληρωμενος λασπολογος,καιμε νοητικη στερηση οσοι αντεχουν να τον βλεπουν .

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ(ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΡΟΥΒΑΣ)ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΩΣ ΠΙΘΗΚΟ.
ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΒΑΡΑΕΙ.
ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.
ΟΣΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ IQ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΝΟΟΥΣΕ Ο ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ ΤΗΣ ΓΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΙΠΕ '' ΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ?'' ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΦΟΡΟΥΣΕ ΦΟΥΣΤΑ?? ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αφησε τι λέει ο Λαζόπουλος για το κατάντημα ενός ευνοημένου συστημικού, αξιόλογου κατά τα άλλα τραγουδιστή. Δε θα πάρει πόντους ο Νταλάρας από το θάψιμο του Λαζόπουλου, δεν κάνουν την ίδια δουλειά. Δες όμως τι έχει πει ο ομότεχνος Στέλιος Καζαντάδης παλαιότερα και τι λέει σήμερα ο μέγας Μίκης Θεοδωράκης και η Μυρσίνη Λοΐζου για τον φίλτατο Νταλάρα.

Ανώνυμος είπε...

13:18
Ο Λαζόπουλος δε δικαιούται δια να ομιλεί, πόσο μάλλον να διαμορφώνει άποψη και συνείδηση στους Ελλήνες. Πως να το κάνουμε? Είναι ένα καλό παράδειγμα προς αποφυγή όμως και όχι προς μίμηση. Όσο για τον "μέγα" Μίκη (που είσαι νιότη που' δειχνες πως θα γινόμουν άλλος) αυτός έχει το ακαταλόγιστο της ηλικίας του που ενδείκνυται για μαλάκυνση. Τώρα για την Μυρσίνη Λοΐζου δεν έχω να σχολιάσω τίποτα, το μόνο που θα πω είναι ότι ενώ από τη μια απαγόρευσε σε ένα κόμμα να χρησιμοποιεί τα τραγούδια του πατέρα της (αυτό δεν είναι κακό κατ΄ανάγκην αν έτσι ένοιωθε) και από την άλλη επιτρέπει στο Θύμιο και την παρέα του να τα χρησιμοποιεί στις "δίκαιες", "αγωνιστικές" κινητοποιήσεις τους, δέιχνει ότι δε σέβεται ούτε τον πατέρα της ούτε τα τραγούδια του οπότε δεν της την έχω τη σωστή κρίση. Ο δε μακαρίτης Στέλιος τα είχε βάλει με τους πάντες (π.χ. Νικολόπουλο) και όχι μόνο με τον Νταλάρα.

Αριστοφανης είπε...

Σταρ δεν είναι κανείς...Ρεμάλι είναι μόνο ο Νταλάρας φίλε μου....

Ανώνυμος είπε...

13.18# ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΒΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΧΙΟΔΡΟΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΣΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. ΒΟΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλάδα ακόμα δικαιούται να ομιλεί ο καθένας κι ο καθένας κρίνεται από τον λόγο του. Ο Μίκης να μιλά παραπάνω γιατί και μέγιστος συνθέτης είναι αλλά και αρκετές φορές δια της ζωής του σφράγισε τα λόγια του κι όχι όπως εμείς από σελίδες blog. Αυτό δεν το αμφισβητεί ούτε ο Νταλάρας. Σ' όλους τους μεγάλους πολιτισμούς οι γέροντες είχαν τον σεβασμό για την σοφία τους κι αυτό αντικατόπτριζε το επίπεδο του πολιτισμού τους. Η απαξίωση του λόγου σου δεν αγγίζει το πρόσωπο απλά χαρακτηρίζει εσένα. Η Μυρσίνη απαγόρευσε την χρήση από κάποιο επίσημο φορέας όπως είναι ένα κόμμα δεν μπορεί να το αφαιρέσει από οποιονδήποτε πολίτη ή οποιονδήποτε συνδικαλιστή αν με τον Θύμιο εννοείς τον πρόεδρο των ταξιτζήδων.

Ανώνυμος είπε...

Στάρ, ο...Νταλάρας;
Ρεμάλι ο...Λαζόπουλος;
Θα συμφωνήσω με το σχόλιο του Αριστοφάνη που αναφέρει:
Σταρ δεν είναι κανείς... Ρεμάλι είναι μόνο ο Νταλάρας φίλε μου...., διαφοροποιώντας το σημείο:
Ρεμάλι είναι μόνο ο Νταλάρας
με:
Ρεμάλια είναι και οι δύο φίλε μου....