Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΝΕΟ, ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ !...


Εκτός τόπου και χρόνου και σε συνεχές παραμιλητό, ο Αντωνάκης, προκαλεί τον κοινό νου, ενώ προσθέτει νέους πόντους στην κλίμακα της ηλιθιότητάς του !
 
«Δεν θα γίνω Παπανδρέου», τραύλισε ο τρελλαντώνης και μας ξεβίδωσε στα γέλια : ούτε ήταν, ούτε είναι, ούτε θα γίνει ποτέ Παπανδρέου, ο εξουσιομανής κωλοτούμπας. Δεν έχει τα κότσια, ούτε τη μέση, για να μοιάσει στο Γ. Παπανδρέου, όσο για τις ιδέες, ας μη μιλάμε καλύτερα !
 
Ο οσφυοκάμπτης καιροσκόπος, που τάκανε όλα για να ρίξει τον Παπανδρέου και τάδωσε όλα, για να γίνει πρωθυπουργός, θα μείνει στην ιστορία, γραμμένος στα μαύρα κατάστιχά της, όπως του αξίζει !

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια ρε κ. Αντώνη, ΔΕΝ ντρέπεσαι να σε καταμαρτυρούν τόσα, σοβαροί άνθρωποι, να είναι αλήθεια και συ να συνεχίζεις να το παίζεις πρωθυπουργός, διότι έτσι θέλει ο Βενιζέλος; Κρίμα...

Ανώνυμος είπε...

http://aomepol.wordpress.com/

Η κατάντια στο χώρο της Ιατρικής και της περίθαλψης πρέπει να τελειώσει.


Παρακαλούμε αναδημοσιέψτε(αν φυσικά συμφωνείτε με τη διάγνωσή μας):

ΤΕΛΙΚΑ, EΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ;

Απόσπασμα:

"... Εμείς, πάντως, στη συνέχεια του κειμένου θα αποδείξουμε, ότι ο Άδωνης πραγματικά είναι διαταραγμένος και ότι αυτό από το οποίο πάσχει, δεν είναι άλλο από την Ναρκισσιστική Διαταραχή Προσωπικότητας, έτσι όπως ορίζεται από την τελευταία αναθεώρηση του DSM-5 (Diagnostic and statistical manual of mental disorders και επίσης, ότι η συμπεριφορά του χαρακτηρίζεται από τα συμπτώματα μιας ειδικής παραλλαγής της, που ονομάζεται Κακοήθης Ναρκισσισμός. ..."

Τα υπόλοιπα εδώ:

http://aomepol.wordpress.com/

Ευχαριστούμε

Ανώνυμος είπε...

Θεϊκο αυτο που διαβασα για το επαναστατικο προγραμμα Αδωνη για την Υγεια.

Άδωνις Γεωργιάδης: Πνατε? Κάντε το μάκια να περάσει...