Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΣΚΕΥΩΡΙΑ, ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ-ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ !...


Σε καταγγελία της η Ομοσπονδία εργαζομένων στην ΕΥΠ, αναφορικά με την υπόθεση δίωξης του Μιχάλη Καρχιμάκη, κάνει λόγο για σκευωρία, στημένη από επίορκους-υπόδικους υπαλλήλους της ΕΥΠ. Η ΟΜΕ-ΕΥΠ αναφέρει στην ανακοίνωσή της για τη γνωστή δράση ορισμένων υπηρεσιακών παραγόντων, η οποία άλωσε την Υπηρεσία και καλεί τον πρωθυπουργό και τον Ευάγγελο Βενιζέλο να περιφρουρήσουν το κύρος της.
 
Διαβάστε την ανακοίνωση :
 
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας εργαζομένων (ΟΜΕ-Ε.Υ.Π.) της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών καταγγέλλουν τη σκευωρία που στήθηκε από επίορκους-υπόδικους υπαλλήλους εις βάρος συναδέλφων μας και του πρώην υπουργού και Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Καρχιμάκη Μιχάλη.
 
Είναι γνωστό ότι η δράση ορισμένων Υπηρεσιακών παραγόντων άλωσε την Υπηρεσία μας δημιουργώντας μια σειρά από παθογένειες και πληγές στον κορμό της Ε.Υ.Π., πλήττοντας την αξιοπιστία και θίγοντας την αξιοπρέπεια των εργαζομένων, οι οποίοι παρ΄ όλες τις συκοφαντίες, τις απειλές και τους εκφοβισμούς ανέδειξαν το πρόβλημα και διατράνωσαν την βούληση τους για κάθαρση και δικαιοσύνη.
 
Καλούμε : Τον Πρωθυπουργό της χώρας, τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και το σύνολο του πολιτικού κόσμου να περιφρουρήσουν το κύρος της Ε.Υ.Π. Την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΥΠ να συμβάλλουν με τις ενέργειές τους προκειμένου να θωρακιστεί η Υπηρεσία από όλα αυτά τα φαινόμενα που την ταλάνισαν στο πρόσφατο παρελθόν και να μπει τέλος στην εγκληματική δράση αυτών που ακόμα και σήμερα υπονομεύουν το έργο της και συκοφαντούν συναδέλφους μας".
 
ΣΗΜ. ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΩΝ :
Οι λέρες που καταγγέλλονται κάνουν τη βρώμικη δουλειά τους, σίγουρα για λογαριασμό κάποιων. Οι της δικαιοσύνης τι κάνουν ; Προς τα που ψάχνουν και τι διαρρέουν στα γλοιώδη ΜΜΕ της διαπλοκής, που παίρνουν αφορμή, για να ξεσαλώσουν ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: