Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ !...



Τα βρώμικα σχέδια της διαπλοκής και των δουλοπρεπών ανθρώπων της, αποκαλύπτει και ξετινάζει ο Γ. Παπανδρέου, με δήλωση που εκδόθηκε από το Γραφείο του, και, με αφορμή το νέο σήριαλ των, τάχα, γεγονότων που εκτυλίχθηκαν στις Κάνες το 2011.

Οι, εκ συστήματος, συκοφάντες, στοχεύοντας στην απόκρυψη της αλήθειας και στο κουκούλωμσ της ουσίας των εξελίξεων, γύρω από την κρίση και την Ελλάδα, επιχειρούν, κάθε τόσο, να προσανατολίσουν την κοινή γνώμη, σε δευτερεύοντα και επουσιώδη ζητήματα, κουτσομπολίστικου, κυρίως, περιεχομένου.

Μπροστά σ΄ αυτό, το απαράδεκτο και επικίνδυνο, φαινόμενο, ο Γ. Παπανδρέου ανοίγει το στόμα του και λέει πράγματα και καταστάσεις με τ΄ όνομά τους, βάζοντας στο κάδρο και στο πλάϊ των Μερκελοσαρκοζήδων, και, τους εγχώριους, βασικούς, υπεύθυνους, για τις εξελίξεις του 2011 κι όχι μόνο.

Ο πρώην πρωθυπουργός, αντιμετωπίζει και αποκρούει όλη τη παραφιλολογία και την κριτική των πράξεων της κυβέρνησης, δίνοντας καταλυτικές απαντήσεις, για όλους και για όλα, επιστρέφοντας, ως μπούμερανγκ, τη λάσπη και τη συκοφαντία, στους αποστολείς τους !...


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η δικαιωση δεν θα αργησει και οι εγχωριοι λαμογιοδημοσιοκαφροι,και λαμογιοπολιτικοι θα κανουν γαργαρα οσα εναντιον του εχουν καταλογησει.Gap keep walking.... x.k.

Ανώνυμος είπε...

Aκομη και μετα την δηλωση αυτη που δινει απαντηση σε ολα, το η MEGALI αμαρτια της διαπλοκης στην πρωϊνη ενημερωση απο τον Ιουδα Χασαποπουλο και τον ανεκδιηγητο Μανωλη ελεεινολογουνα εμπαθη που το μονο που ειχε να πει ητανε, ε! το διψευδει τι ηθελες να το παραδεχτει?? Κοπριτες της δημοσιογραφιας.

Νίκος Αντωνατος .. είπε...

Οτι τους λενε τα αφεντικα λενε.Φοβουντε την απολυση.