Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΑΓΡΙΑ !

Οι μέχρι σήμερα εκτιμήσεις έλεγαν, πως έτσι κι η εκλογή πάει σε δεύτερη Κυριακή, η σύγκρουση θα πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις, με συνέπεια την αδυναμία να υπάρξει οποιοδήποτε συμμάζεμα της κατάστασης.
Η διάσπαση προ των πυλών να χαιρετάει κλέφτικα !...
Σήμερα τα πράγματα άλλαξαν και το ενδεχόμενο σμπαραλί-σματος, ήλθε μια εβδομάδα πιο κοντά : οι καταγγελίες για εκατέρωθεν ανορθόδοξες τακτικές και πρακτικές, από το πρωί δίνουν και παίρνουν, ενώ τα προβλήματα που παρουσιά-στηκαν στο ηλεκτρονικό σύστημα, έδωσαν την αφορμή στο στρατόπεδο του Σαμαρά να μιλήσει για δολιοφθορά του μητσοτακέϊκου και για προμελετημένη επιχείρηση παρεμπόδισης των ψηφοφόρων ν΄ φτάσουν στις κάλπες !
>>> Διαβάστε περισσότερα...

Σκληρές καταγγελίες για όργια, υπέρ της Ντόρας στα εκλογικά τμήματα της Κρήτης, δημοσιεύονται σε επώνυμα φιλοσαμαρικά site και blogs, ενώ δυναμώνουν οι φωνές, που μιλάνε για «εκλογικό πραξικόπημα», με δράστες τους μηχανισμούς της «οικογένειας της αποστασίας» !

Μ΄ αυτά και μ΄ αυτά, η μέρα, όχι μόνο αναμένεται μακριά και δύσκολη, αλλά κυοφορεί, ήδη και τις προϋποθέσεις του μοιραίου : τυχόν, μη νίκη ή ακόμα και μη πρωτοπορία του Αντώνη Σαμαρά, στα σημερινά αποτελέσματα, είναι ξεκάθαρο, πως θα οδηγήσει σε αμφισβήτηση του αποτελέσματος, με ό, τι αυτό συνεπάγεται…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δευτερη Κυριακη θα πανε
Ο Κος Ψωμιαδης σωστα δεν δεχτηκε, χειρογραφες εγγραφες, ποιος ξρει τι μπορει να προστεσει καποιος.
Βεβαια το βραδυ, θα βγουν ,πολλα!!! ΠΙστευω, οποιος προηγητε ,θ αμφιδβητησει την εγκυροτητα, οποτε αντε καλα Χριστουγεννα, το 2010 μηπως τους παει ??πιο πολυ???
Παντως μια εβδομαδα με 'ενωμενη" Ν.Δ. με τιποτα, ετσι λενε απ το πρωι οσα εγιναν.