Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ !

Αποφασιστική, όσο και καθοριστική είναι η παρέμβαση του πρωθυπουργού στις εξελίξεις στην Οικονομία, οι οποίες σκιάζονται από την, άνευ προηγουμένου, επίθεση των διεθνών κέντρων του κερδοσκοπικού καπιταλισμού, κατά της Ελλάδος.
Με βαρυσήμαντη δήλωσή του, σε εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα, (ο κόσμος του επενδυτή), ο Γ. Παπανδρέου λέει τα πράγματα με τ΄ όνομά τους, καταγγέλλοντας, όλους αυτούς, που όψιμα, θυμήθηκαν τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας και απαιτούν λύσεις εδώ και τώρα, από την, μόλις πριν λίγες ημέρες, εκλεγείσα νέα κυβέρνηση !

«Οι παράγοντες των Βρυξελλών ανέχτηκαν για 6, σχεδόν, χρόνια, όλες τις αλχημείες και τις σπατάλες της προηγούμενης κυβέρνησης και τώρα απαιτούν λύσεις σε 50 ημέρες !...», επισημαίνει ο πρωθυπουργός, ο οποίος με οργή και αγανάκτηση, αφού προσδιορίζει με σαφήνεια, πως η επίθεση κατά της χώρας προέρχεται από αξιωματούχους της Ε.Ε. και τους διεθνείς κερδοσκόπους, ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του, τονίζοντας : «Δεν πρόκειται να δεχτούμε να είμαστε κυβέρνηση υπό ομηρία. Θα συγκρουστούμε για να υπερασπιστούμε τα δίκαια της χώρας μας !...».
>>>Διαβάστε περισσότερα...

Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες ο Γ. Παπανδρέου πρόκειται ν΄ απευθυνθεί με επιστολή του, τις αμέσως επόμενες ημέρες, στους ηγέτες των χωρών της ΟΝΕ, για να καταγγείλει τις μεθοδευμένες κινήσεις και παρεμβάσεις οργάνων της Ε.Ε. και συγκεκριμένων αξιωματούχων, οι οποίοι με συνεχείς δημόσιες τοποθετήσεις τους, εκφράζοντας προσωπικές κι όχι συλλογικές απόψεις, έστρωσαν το χαλί στους διεθνείς κερδοσκόπους να επιτεθούν κατά της Ελλάδας.

Η κατακεραύνωση των ντόπιων φορέων δηλώσεων και συμπεριφορών πεμπτοφαλαγγίτικης μορφής, θ΄ ακολουθήσει, αφού το ζήτημα συζητηθεί αναλυτικά στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στα έλεγα εγώ λογοπλόκε.
εκτός από το λόμπυ των Βρυξελλων Εγγλέζων Γερμανών κλπ.μπήκαν και οι ντόπιοι Μέγκα κλπ.μαζί με το λόμπυ του Λονδίνου ,ομόλογα Παπαμαρκάκης Αράπογλου κλπ.Πρώτη φορά ηγέτης τα λέει τοσο χοντρά όχι σαν τον δούλο κουρασμένο "καταλληλότερο"