Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ !...

Το "πουλόβερ" της σαμαρικής Ν.Δ. άρχισε να ξηλώνεται, στην αρχή, σχεδόν, της διαδικασίας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Με απόφασή του ο αρχηγός διέγραψε από την κοινοβουλευτική ομάδα τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη και ταυτόχρονα τον παρέπεμψε στην Επιτροπή Δεοντολογίας, με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής και από το κόμμα.

Από τη Ρηγίλλης διαμηνύουν, πως ο βουλευτής Χανίων και πρώην υφυπουργός, «με την εν γένει στάση και συμπεριφορά του επέλεξε να θέσει τον εαυτό του εκτός κόμματος».
Ο Μαρκογιαννάκης, κολλητός της Ντόρας Μπακογιάννη, μετά την ανακοίνωση του επίσημου υποψήφιου της Ν.Δ. για την περιφέρειας της Κρήτης, Γιαν. Πλακιωτάκη, είχε δηλώσει πως σκέφτεται το ενδεχόμενο να βάλει κι αυτός υποψηφιότητα, ως ανεξάρτητος.

Η σκέψη του και μόνο, φαίνεται πως άρκεσε !...

4 σχόλια:

banel είπε...

Δεν πρόλαβε να το γράψει ο Λογοπλόκος κι άρχισαν τα ...όργανα

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

Μπα,φίλε μου, "χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει" !

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

Αρχίζει για τον Αντωνάκη το μαρτύριο της ...Ντόρας !

ακυβέρνητος είπε...

Ο Σαμαράς είχε διαγραφεί το ’92 όταν έριξε τον εφιάλτη. Στη συνέχεια δημιούργησε την «Πολιτική Άνοιξη» που αποδείχτηκε …χειμώνας, για να παραστήσει τον αρχηγό. Παλιό το χούι.

Τώρα που επέστρεψε εκεί που τον είχαν διαγράψει (και παριστάνει και πάλι τον αρχηγό), διαγράφει όσους πάνε κόντρα στα σχέδια του, χωρίς να τον ανατρέπουν και χωρίς να δημιουργούν άλλο κόμμα.

Όσο να πεις, είναι μια πρόοδος.

Πάντα τέτοια Αντωνάκη. Τώρα που η Unesco αποφάσισε ότι ο Καραγκιόζης είναι Τούρκος, έχουμε εσένα και το θίασο της δεξιάς να τους θυμίζει πόσο λάθος κάνουν…