Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ !...

-Αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Ν.Δ. Βασιλική Τζότζολα… Ακριβώς, έτσι : Τζό-τζο-λα !... Ενέσκηψε από το πουθενά κι άρχισε να δίνει τη γυναικεία χροιά στη σαμαρική επικοινωνιακή πολιτική.
Μπορούσε ν΄ αποφύγει τα δυο κύρια χαρακτηριστικά της δραστηριότητας της Ρηγίλλης ; Όχι δεν μπορούσε, ούτε τη μπουρδολογία να προσπεράσει, ούτε την «πατάτα» ν΄ αποφύγει…

Μιλώντας για τον «πρωθυπουργό του Μνημονίου», (μπούρδα, πρώτη…), διερωτάται «γιατί μαζεύει γύρω του, ξένους συμβούλους… κι όχι ΄Ελληνες ;», κι απαιτεί απάντηση για το «πόσο κοστίζουν αυτές, οι απ΄ ευθείας αναθέσεις ;…». (Η δεύτερη μπούρδα, ολκής, μιας κι υπονοεί πως για την πρόσληψη συμβούλου του, ο Παπανδρέου θάπρεπε να κάνει …διαγωνισμό ! ). Ακριβώς έτσι,
η Τζό-τζο-λα !...

Ο …παλιός Πεταλωτής, βρίσκει την ευκαιρία να δείξει σκληρότητα και τα ρίχνει άγρια :
«Η Ν.Δ. οδήγησε την Ελλάδα στην επιτήρηση, στο χείλος της χρεοκοπίας, στην ανάγκη "μνημονίου". Η κυβέρνηση σώζει τη χώρα, την αλλάζει, ώστε να μη χρειαστούμε ξανά "μνημόνια". Η Ν.Δ. που μείωσε την εθνική μας κυριαρχία διαλύοντας την οικονομία και λεηλατώντας τον εθνικό μας πλούτο, θα λάβει αρμοδίως την οικονομικής φύσεως απάντηση. Μακάρι όμως να έδειχνε το ίδιο ενδιαφέρον για το δημόσιο χρήμα και ως κυβέρνηση».
Και η «πατάτα» της Τζό-τζο-λα : «Ο κ. Πεταλωτής μιλάει για το χθες, εμείς ρωτάμε για το σήμερα και αγωνιούμε για το αύριο», δηλαδή, σε απλά ελληνικά, αυτά που είπε ο Πεταλωτής έγιναν χθες, (δεν αντικρούονται… ), τάκανε η Ν.Δ. (δεν αμφισβητείται… ), απλώς, εμείς οι του Σαμαρά, αντιπαρερχόμαστε το χθες ( ό,τι έγινε, έγινε…), και ρωτάμε για το σήμερα, το …ξεκομμένο από το χθες !

- Ο αναπληρωτής υπεύθυνος του Τομέα Οικονομίας της Ν.Δ., βουλευτής, Χρήστος Σταϊκούρας - ναι, ο γιόκας του διαχρονικού διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Καραμανλή – συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε η Τζό-τζο-λα, (δηλαδή, τη μπουρδολογία και τις «πατάτες»), σχολίασε την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού και κατηγόρησε την κυβέρνηση για «θριαμβολογίες που αποδείχθηκαν ψεύτικες, έωλες και βραχύβιες». >>>Διαβάστε τη συνέχεια...

Τι ανακάλυψε ο ..αυτόφωτος, αυτός, αστέρας ; Μα πως «τον Ιούλιο του 2010 το έλλειμμα διαμορφώθηκε στα 3 δισ. ευρώ, από 1,7 δισ. ευρώ που ήταν πέρυσι τον ίδιο μήνα, δηλαδή αυξήθηκε κατά περίπου 70%...». Μιλάμε για άπαιχτη μπούρδα, μιας κι από ένα ολόκληρο επτάμηνο, (που το έλλειμμα πέφτει κατά 40%), απομονώθηκε ένας μήνας, ο Ιούλιος, που κατά τύχη, ήταν χειρότερος από τον περσινό και να η μπούρδα Νο 2 : «η δήθεν λογιστική υπέρβαση των στόχων, πολύ γρήγορα έγινε υστέρηση».

Και σαν να μην έφτανε αυτό, δηλαδή μόνο οι μπούρδες, νάτη, κολλητά, και η «πατάτα» :
«και όλα αυτά, λίγες ημέρες μετά την αναχώρηση της τρόικας από τη χώρα μας. Τυχαίο; Δεν νομίζω».
Νομίζει δε νομίζει ο αναπληρωτής Σταϊκούρας, την ώρα που το κόμμα του, ο αρχηγός του κι όλος ο μηχανισμός του, μιλάνε για διακυβέρνηση της τρόικας, η οποία λύνει και δένει, ο ίδιος παρουσιάζει τους ελεγκτές αδιάβαστους, που δεν ξέρουν τι τους γίνεται, όπως π.χ. δεν γνωρίζουν την πορεία των μεγεθών του μήνα Ιουλίου, που μόλις έλεγξαν και την κυβέρνηση να τους δουλεύει και να τους παραπλανά !
Και σαν το …πατατάκι στην τούρτα, να, καπάκι κι ένα νέο άδειασμα του Προβόπουλου, σαφές και επίσημο, μιας κι είναι η Τράπεζα της Ελλάδος αυτή που παρακολουθεί, μαζεύει κι ανακοινώνει τα στοιχεία για το έλλειμμα !

Τα τσουτσέκια της Ρηγίλλης σε πλήρη και διασκεδαστική δράση !...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xaxaxxaxaxaxaxXAXAXAXXAXAXAXXAXXAXAXAXAAXXAXAxaxaxaxaxaxaxaxx

den paizese !!!!

maria

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, στη φωτογραφία της ανάρτησης, έχουμε και λέμε : Καραμανλής, Σαμαράς (το ύψος οφείλεται στο λοφίο), Σταϊκούρας, Τζό-τζο-λα. Πετυχημένο !

banel είπε...

Πέρα από τα επί μέρους τσουτσέκια, η μπουρδολογία πάει σύννεφο κι απ΄ τον αρχηγό της Ρηγίλλης. Μάζεψε κάμποσα και κάνε μια ανάρτηση να γελάσουμε !

Ανώνυμος είπε...

ela re megali min mas to les ti exis na pis gia tin tampakera POS MAS KATANTISE ETSI O AXRISTOS KAI DRAPETEFSE KAI TORA MAVRISMENOS SFIRIZI ADIAFOROS KAI GAMO TA MIALA POU KOUVALATE san na min egine tipota sinexizete kai san parthenes kanete kritiki ston iroa GIORGO PAPANDREOU e ante gamithite pios nomizete oti sas perni pleos sta sovara i dialithite i aftoktiniste san ton gramatea pou sas edikse ton dromo alios den tha sas xorane ta psixiatria pou apaksiosate epi prothipourgias tou axtristou ..........

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ:ΟΥΚΡΑΝΗ ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟΥ Ο "ΜΕΤΑΝΑΣΤΟΦΑΓΟΣ" ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ-ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ...ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ!

"ΕΝΩ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ Η ΟΙΚΙΑΚΗ ΤΟΥ ΒΟΗΘΟΣ ΟΥΚΡΑΝΗ ΒΑΝΤΑ...ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ


ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟ....Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΤΖΙΜΥ...ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΦΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ...ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;"

Ισχύουν τα παραπάνω μεγάλε πατριώτη και....μεταναστοφάγε Πρόεδρε του Λαος;

ΑΝ ΝΑΙ,ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ,Ο ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

ΒΕΒΑΙΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΙΘΑΝΟ,ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ...ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!

ΕΤΣΙ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ;

ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΕΙΣ...ΥΠΟΚΡΙΤΑΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!

ΤΡΕΧΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΗΡΥΓΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ" ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ:Η ΒΑΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΜΥ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!