Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΣ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ !...

Όπως το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα των Παπανδρέου, έτσι και η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα των Καραμανλήδων, γεγονός που προφανώς το αντιλαμβάνεται ο Α. Σαμαράς. Γι’ αυτό, όχι μόνο δεν μπορεί να πάρει αποστάσεις από τον Κ. Καραμανλή, τον επιλεγόμενο και «Κωστάκη», ιδιαίτερα μετά τις εξαιρετικά μικρές επιδόσεις του ως πρωθυπουργός, αλλά όσο περνάει ο καιρός δείχνει να δένεται όλο και περισσότερο μαζί του.
Έτσι που πάει, δεν αποκλείεται στο τέλος να κάνει ακριβώς και μόνο ότι του υπαγορεύει ο «Κωστάκης» και οι γύρω του, ή μάλλον μόνον οι γύρω του, αφού εκείνος (ο Κωστάκης) γράφει στα παλιά του τα παπούτσια σχεδόν τα πάντα. Και σίγουρα όσα έχουν σχέση με την πολιτική… Αλλά και πως αλλιώς να πορευθεί αφού οι Καραμανλικοί του έδωσαν το δαχτυλίδι και τον έβγαλαν στην ηγεσία;
Με αυτή την έννοια, άδικα πιέζουν τα μήντια τον Καραμανλή να…μιλήσει, για να έχουν θέμα να ασχολούνται. Πριν του ζητούσαν να μιλήσει για τη θητεία του γενικά, τώρα τον καλούν να μιλήσει για το Βατοπαίδι και το σκάνδαλο των ανταλλαγών των κτημάτων του με «φιλέτα» του δημοσίου. Τι να πεί δηλαδή για τη θητεία του; Να παραδεχθεί ότι τα έκανε μπάχαλο, γιατί δεν μπορούσε να πάρει αποφάσεις, ή ότι επέτρεψε να ξεπατωθεί το σύμπαν, ή ότι οι συνεργάτες του, οι προερχόμενοι από τη Ν.Δ. ήταν χαμηλότατου επιπέδου και ανίκανοι, ή ότι ο μοναδικός σκοπός ήταν ή άλωση του κράτους, ή ότι ο ίδιος και οι δικοί του δεν κατάλαβαν ποτέ τι σήμαινε Ευρωπαϊκή Ένωση και κυρίως ΟΝΕ, ή ότι βαριόταν αφάνταστα σχεδόν όλους τους υπουργούς του και ταυτόχρονα και την άσκηση της εξουσίας, ή ότι είναι τεμπέλης και καλοπερασάκιας από γεννησιμιού του, ή ότι δεν αντέχει στην πίεση, ή ότι…τόσα άλλα;

Δεν μπορεί να τα παραδεχθεί όλα αυτά ο Κ. Καραμανλής και δεν θα μιλήσει αφού δεν άφησε ελάχιστο καν έργο για να το επικαλεστεί, παρά τα όσα περί του αντιθέτου ισχυρίζονται οι Α. Σαμαράς, Π. Παναγιωτόπουλος, Κ. Μαρκόπουλος, Α. Ντινόπουλος (που είναι και της μόδας τελευταία ο απερίγραπτος) και όλοι οι άλλοι που βγαίνουν στα ραδιόφωνα και τα κανάλια, προσπαθώντας να μας κάνουν να ξεχάσουμε τις τεράστιες ευθύνες τους για να φτάσουμε εδώ που βρισκόμαστε. Βρήκαν και το κόλπο του αγώνα κατά του μνημονίου, λες και δεν ήταν η κυβέρνησή τους που παρέλαβε την πανταχούσα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ευρωομάδα τον Ιούνιο του 2009, οπότε προτίμησε να το βάλει στα πόδια γνωρίζοντας τι επρόκειτο να επακολουθήσει. Η μήπως ο τότε πρωθυπουργός υποσχόταν ανθόσπαρτο βίο έτσι και γινόταν κανένα αστείο και επανεκλεγόταν.
>>>Διαβάστε τη συνέχεια...

Την απόφαση του Κ. Καραμανλή να βγάλει τον σκασμό για τα έξη περίπου χρόνια της πρωθυπουργίας του την δυσκόλεψε η κατάθεση της γυναίκας του Βουλγαράκη και κόρης του Πελέκη στη Προανακριτική Επιτροπή για το Βατοπαίδι. Που ξεχνώντας την κάλυψη που πρόσφερε για καιρό ο τέως πρωθυπουργός στο σύζυγό της και αισθανόμενη ότι απειλείται ως η κατ’ εξοχήν συμβολαιογράφος των διαφόρων deals κράτους και μονής, δήλωσε αυτό που οι περισσότεροι υποστήριζαν. Ότι η ιστορία του Βατοπαιδίου αποτελούσε κεντρική πολιτική της κυβέρνησης Καραμανλή, ότι ο τότε πρωθυπουργός γνώριζε τα πάντα και πρόσθεσε και κάτι άσεμνα περί πανταλονιών, που καλύτερα να τα ξεχάσουμε. Πραγματικά, το πιθανότερο είναι ότι ο Κ. Καραμανλής γνώριζε πολύ καλά και ακριβώς γι αυτό το λόγο έβαζαν την υπογραφή τους οι διάφοροι υπουργοί και υφυπουργοί στα τότε υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Γεωργίας.

Το γιατί σώνει και καλά ο Κ. Καραμανλής ήθελε να ευεργετήσει την Μονή Βατοπαιδίου δεν το γνωρίζουμε και δεν πρόκειται να το πει. Βρισκόταν και εκείνος κάτω από την επιρροή του Εφραίμ (διόλου απίθανο) ή παιζόταν και άλλο παιχνίδι με επίκεντρο την Μονή; Έφαγαν τελικά κάποιοι ή δεν έφαγε κανένας, ζημιώθηκε ή όχι το δημόσιο; Το σίγουρο είναι ότι έγιναν παρατυπίες και προσπάθειες να αυγατίσει θεαματικά την περιουσία της η Μονή, σε βάρος του δημοσίου.

Όμως ο Κ. Καραμανλής δεν πρόκειται να δώσει εξηγήσεις και θα είναι έκπληξη πρώτου μεγέθους, αν το κάνει. Και καλό θα είναι να μην το τραβήξει μακριά η κυβέρνηση και τον καλέσει για μάρτυρα στην προανακριτική Επιτροπή. Δεν το κάνεις αυτό, αν δεν πρόκειται να βγει κάτι σε έναν τέως πρωθυπουργό. Στο κάτω-κάτω της γραφής το άγος του Κ. Καραμανλή θα συνεχίσει να βαραίνει τον Α. Σαμαρά. Από αυτό δεν πρόκειται να απαλλαγεί, είτε άνοιγε ο Κ. Καραμανλής το στόμα του, είτε όχι.
Του ΄Αγγελου Στάγκου, από το REPORTER.GR

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά από καιρό αποφάσισα να επισκεφθώ το Blog γιατί θυμήθηκα μια παλιά μας κουβέντα (στο post http://logoplokies.blogspot.com/2010/03/blog-post_19.html ) η οποία ακολουθεί:

Ανώνυμος είπε...
1ον Τι καθιστά εσένα καλύτερο οικονομολόγο από τον κάθε Αμβρόσιο;
2ον Η τακτική σου να παρουσιάζεις κάτι που είναι σε γενικές γραμμές είναι σωστό (αυτό που λέει ο Αμβρόσιος) σε αντιπαράθεση με αυτό που θέλουν όλοι (να φορολογηθεί επιτέλους η... εκκλησιά Α.Ε.) για να το κάνεις να φανεί λάθος, θυμίζει μεθόδους δημοσιογραφίσκων των κομματικών φυλλάδων και δεν νομίζω οτι πιάνει σε στοιχειωδώς σκεπτόμενους αναγνώστες. Πραγματικά πες μου που διαφωνείς σε αυτά που λέει ο Αμβρόσιος (είναι σε γενικές γραμμές αυτά που έλεγε ο Γιώργος προεκλογικά) χωρίς να μου αναφέρεις τα παντελώς άσχετα, με τις δηλώσεις, για την φορολόγηση της εκκλησίας, με τα οποία όλοι συμφωνούμε, μόνο και μόνο για να έχεις κάτι να πεις....

22/3/10 02:44
Ανώνυμος είπε...
Υ.Γ. Στο προηγούμενο σχόλιο:
Με κατάντησες να υπερασπίζομαι τους παπάδες......

22/3/10 02:47
ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...
@2.44
Μπλόγκερ είμαι κι όχι οικονομολόγος κι ούτε το δηλώνω. Γράφω ό,τι μ΄ αρέσει κι όπως μ΄ αρέσει, πιστεύοντας πως είναι σωστά. ΄Οποιος θέλει τα διαβάζει, δεν κάλεσα κανέναν !
Για το θέμα της φορολόγησης της Εκκλησίας, είμαι με το λαό που θέλει να δίνουν φόρο κι όσοι κερδοσκοπούν παζαρεύοντας τη διδασκαλία του Χριστού για να κάνουν τις κονόμες τους, με τους μηχανισμούς τους και τις αυλές τους, ως σύγχρονοι Γραμματείς και Φαρισαίοι !

22/3/10 13:38
Ανώνυμος είπε...
Και πάλι για την φορολόγηση της εκκλησίας απαντάς. Σε αυτό συμφωνούν οι πάντες. Όμως εξακολουθείς να μην μου λες που διαφωνείς με τις δηλώσεις Αμβρόσιου, ο οποίος λέει ουσιαστικά αυτά που έλεγε το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά...
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

22/3/10 17:26
Ανώνυμος είπε...
Αυτά ακριβώς περίμενα να διαβάσω. Το τι είναι ο Αμβρόσιος και ο κάθε Αμβρόσιος το ξέρουμε όλοι πολύ καλά και καμία συμπάθεια δεν κερδίζει σε κανέναν. Άπλα δεν μπορώ να βλέπω να κρίνεις ανθρώπους, όχι με αυτό που είναι ή με αυτό που λένε άλλα μόνο και μόνο επειδή θίγουν αυτούς που πασχίζεις να υποστηρίξεις. Εάν π.χ. ο Αμβρόσιος έβριζε οποιουδήποτε άλλους από τους πασόκους, αντί για χουντικός σε αυτό το άρθρο θα ήταν ήρωας.

Στο ψητό λοιπόν, κατ' αρχάς είναι πραγματικά πολύ πετυχημένο το ανέκδοτο σου για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που ανακουφίζει τους οικονομικά ασθενέστερους. Πραγματικά πλησιάζει τα χάλια του Αλογοσκούφη.....

Όσο για το μείγμα της οικονομικής πολιτικής (εκφράσεις που θυμίζουν τις ανοησίες Σαμαρά) πραγματικά δεν βλέπουμε τίποτε άλλο από φορολογικά μέτρα και μερικές ξεχασμένες επιδοτήσεις από την Ε.Ε. που τις κόβουν και αυτές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι έκοψαν επιδότηση για αγορά εξοπλισμού μέσω ΕΣΠΑ από οργανισμό για να μην πληρώσουν το ποσοστό που αναλογεί στο δημόσιο (για να κάνουν δήθεν οικονομία) και τώρα την επαναφέρουν γιατί οι εργαζόμενοι τους εξήγησαν ότι από το ΦΠΑ θα τα πάρει πίσω... Χόρια από τα οφέλη από την κυκλοφορία του χρήματος. Έτσι κάνουν περικοπές και οικονομία; Κόβοντας απλά τα πάντα; Μην μας εκπλήξει ύφεση 8% που προέβλεψε μεγάλος διεθνής οίκος προ καιρού.

Όσο για τα οικονομικά μέτρα, ο Παπανδρέου αντί να προσπαθήσει να μας βγάλει από τον λάκκο με τα σκατά που μας πέταξε ο Καραμανλής κάνει ότι μπορεί για να μας βουτήξει πιο βαθιά. Και η Αγγλία έχει έλλειμμα ανάλογο του Ελληνικού άλλα δεν βγήκε ποτέ ο Μπραόυν να φωνάζει ότι βουλιάζουμε και χρεοκοπούμε. Έτσι ποτέ δεν "κάλεσε" τους κερδοσκόπους να του πιουν το αίμα όπως έκανε ο Γιώργος.
Το γιατί το έκανε το ξέρομε πολύ καλά. Δεν ήθελε να πάρει μερικά ΑΠΛΑ μέτρα αμέσως μετά τις εκλογές προκείμενου να προλάβει αυτή την κατάσταση γιατί θα είχε πολιτικό κόστος. Έτσι για να μας πείσει άρχισε να φωνάζει, και έβαλε και τα παπαγαλάκια του (καλή ώρα), ότι χρεοκοπούμε για να μας πείσει για την αναγκαιότητα των μέτρων. Τα κατάφερε άλλα μαζί έφερε και τους κερδοσκόπους από τους οποίους προσπαθεί τώρα να ξεφύγει. Το λένε ακόμα και πράσινα στελέχη ότι αν τα μετρά είχαν παρθεί τον Νοέμβριο θα ήταν αρκετή η αύξηση του ειδικού φόρου σε καύσιμα και ποτά ή στην χειρότερη και αύξηση του ΦΠΑ.

22/3/10 18:42
ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...
Λοιπόν φίλε, αφού επιμένεις οικονομικά κι επεκτείνεις το θέμα, ας λάβεις μερικές απαντήσεις, που μάλλον τις ξέρεςι αλλά δεν σε συμφέρουν :
1. Η χώρα, σ΄ ό,τι αφορά τα δημόσια οικονομικά της, ούτως ή άλλως ήθελε αναδιαρθρωτική πολιτική, μιας και σ΄ αυτά είχε αποτυπωθεί η εικόνα όλων των στρεβλών λειτουργιών της πολιτικής και οικονομικής ζωής. Το σκάτεμα του Καραμανλή έκανε αυτή την πολιτική επιτακτικότερη και σκληρότερη.
2. Τα μέτρα - τα σκληρά - αφορούν το δημόσιο τομέα, μιας κι αυτός έχει χρεοκοπήσει, όχι μόνο οικονομικά, αλλά πολύπλευρα και πολυεπίπεδα.
3. Το φορολογικό, που δεν έχει σχέση με την περιοριστική πολιτική κάνει τρία πράγματα : α. Εκλογικεύει την φορολογία των συνηθισμένων υποζυγίων, των μισθωτών, ελαφρύνοντας περί τα 3.000.000 άτομα και επιβαρύνοντας περί τις 150.000. β. Βάζει χέρι και παίρνει φόρους - για πρώτη φορά - από τα λαμόγια της φοροδιαφυγής, τους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες, που μια ζωή την είχαν βρει στην απ΄ έξω. Προς το παρόν τους παίρνει λίγα, τα πολλά έρχονται !...
γ. Εκλογικεύει τη φορολογία των επιχειρήσεων, με σαφή αναπτυξιακή προοπτική και τελειώνει το πάρτυ με τους εισοδηματίες, (από ακίνητα κι οχι μόνο...), που δίπλα στις ευαίσθητες, κοινωνικά, περιπτώσεις΄, όπως η απόκτηση πρώτης κατοικίας, δωρέες, κληρονομιές κλπ, κερδοσκοπούσαν του κερατά, αφορολόγητοι !

Τώρα, αν εσύ και άλλοι, πιστεύετε πως η ανάπτυξη έρχεται από τα λαμόγια της οικονομικης δραστηριότητας, τα οποία πρέπει να συνεχίσουν να απολαμβάνουν φορολογική ασυλία, τότε, φίλε μου, διαφωνούμε και μάλιστα κάθετα.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

22/3/10 21:20
Ανώνυμος είπε...
Γιατί να μην με συμφέρει να γνωρίζω ότι η χώρα χρειάζεται διαρθρωτικές αλλαγές σε όλους του τομείς; Μια αναδιάρθρωση που ευαγγελιζόταν και ο Καραμανλής και δεν έκανε τίποτα και για την οποία η νέα κυβέρνηση έχει κάνει ένα λάκκο μέσ' τη φάβα. To μόνο που έκανε ήταν μια μακρόσυρτη διαδικασία για την επιλογή των γενικών γραμματέων, η οποία κατέληξε στην πλειοψηφία των περιπτώσεων σε άσχετους ανθρώπους σε άσχετα πόστα. Για το σχέδιο των 100 ημερών που θα άλλαζαν τη χωρα τι να πω; Τα βλέπουμε όλοι...

Όσο για τα σκληρά μέτρα για τους δημοσίους υπαλλήλους η κυβέρνηση κάνει κάτι εντυπωσιακό. Όπως όλοι γνωρίζουμε μια δουλειά που χρειάζονται 5 άτομα για να γίνει, στο δημόσιο υπάρχουν 10. Γιατί οι εκάστοτε πράσινες και μπλε κυβερνήσεις γέμισαν το δημόσιο με βολεμένα δικά τους παιδιά. Αυτό όμως που μας ξεφεύγει είναι ότι τελικά την δουλειά την κάνουν οι 2 από τους 10 που έχουν το φιλότιμο και που δεν είναι κομματόσκυλα. Τώρα λοιπόν η κυβέρνηση φωνάζει αυτούς τους δυο και τους λέει: "επειδή γεμίσαμε το δημόσιο κομματόσκυλα που δεν δουλεύουν θα σου μειώσουμε τον μισθό για να μπορέσουμε να τα πληρώσουμε. Ακόμα επειδή είναι κομματόσκυλα και δεν τα αγγίζει κάνεις πρέπει ΕΣΥ να δουλέψεις παραπάνω γιατί δεν βγάζεις αρκετά καλά την δουλειά για τους άλλους 8 που κάθονται και είσαι αντιπαραγωγικός. Α! και πρέπει και να βγάζεις την δουλειά, για τους δικούς μας* που κάθονται, χωρίς να κάνεις υπερωρίες γιατί δεν έχουμε να σε πληρώσουμε." Προφανώς το αποτέλεσμα θα είναι να σταματήσουν να δουλεύουν και αυτοί οι λίγοι.

Και πριν βιαστείς να βγάλεις συμπέρασμα να σου πω ότι δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος άλλα άνεργος μηχανικός νεος που βλέπει τα μέτρα.... "με σαφή αναπτυξιακή προοπτική", όπως τα χαρακτήρισες, να ανεβάζουν την πραγματική ανεργία πάνω από το 20% (κατά ομολογία Λοβέρδου) τους επόμενους μήνες και καταλαβαίνει ότι δεν πρόκειται να βρει δουλειά. Και μέσα σε όλα αυτά είμαι αναγκασμένος να πληρώνω με το ζόρι ένσημα, έχω δεν έχω δουλειά, αν δεν θέλω να χάσω την άδεια ασκήσεώς επαγγέλματος μου. Φυσικά εφόσον πληρώνω ένσημα δεν δικαιούμαι επίδομα ανεργίας και το καλύτερο από όλα είναι ότι με το νέο εκπληκτικό φορολογικό νομοσχέδιο τα ένσημα, μάλλον, θα αποτελούν τεκμήριο και θα φορολογηθώ για την δουλειά που δεν έχω!!!!! Φυσικά είναι λογικό αφού είμαι "λαμόγιο της φοροδιαφυγής-επαγγελματίας, που μια ζωή την είχα βρει στην απ΄ έξω". Τι να πω....;;;;
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Και πριν βιαστείς να βγάλεις συμπέρασμα να σου πω ότι δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος άλλα άνεργος μηχανικός νεος που βλέπει τα μέτρα.... "με σαφή αναπτυξιακή προοπτική", όπως τα χαρακτήρισες, να ανεβάζουν την πραγματική ανεργία πάνω από το 20% (κατά ομολογία Λοβέρδου) τους επόμενους μήνες και καταλαβαίνει ότι δεν πρόκειται να βρει δουλειά. Και μέσα σε όλα αυτά είμαι αναγκασμένος να πληρώνω με το ζόρι ένσημα, έχω δεν έχω δουλειά, αν δεν θέλω να χάσω την άδεια ασκήσεώς επαγγέλματος μου. Φυσικά εφόσον πληρώνω ένσημα δεν δικαιούμαι επίδομα ανεργίας και το καλύτερο από όλα είναι ότι με το νέο εκπληκτικό φορολογικό νομοσχέδιο τα ένσημα, μάλλον, θα αποτελούν τεκμήριο και θα φορολογηθώ για την δουλειά που δεν έχω!!!!! Φυσικά είναι λογικό αφού είμαι "λαμόγιο της φοροδιαφυγής-επαγγελματίας, που μια ζωή την είχα βρει στην απ΄ έξω". Τι να πω....;;;;

Υ.Γ. Είπαν μερικά ενεκδοτάκια ο Λαζόπουλος και οι Αρβύλα αλλά σαν το "Προς το παρόν τους παίρνει λίγα, τα πολλά έρχονται !..." δεν ήταν, γέλασα με την ψυχή μου και μόνο ως παραδοχή ότι πάλι την πληρώνουν οι εύκολοι στόχοι (μισθωτοί και συνταξιούχοι) μπορώ να την εκλάβω.
Υ.Γ.2 Είμαι εριστικός γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω βολεμένους δημοσιογράφους να ζουν από τον μισθό που τους κόβουν τα κόμματα τους (όλα, όχι μόνο το κυβερνών) για να ποδηγετούν τον κόσμο και δεν θέλω να το δω και στα Blog.....
*-> Όταν λέω "δικούς μας" εννοώ και πράσινους και μπλε. Όχι μόνο τους δικούς σου.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Αυτά......
Και σου θυμίζω τις φράσεις σου "3. Το φορολογικό, που δεν έχει σχέση με την περιοριστική πολιτική κάνει τρία πράγματα : α. Εκλογικεύει την φορολογία των συνηθισμένων υποζυγίων, των μισθωτών, ελαφρύνοντας περί τα 3.000.000 άτομα και επιβαρύνοντας περί τις 150.000. β. Βάζει χέρι και παίρνει φόρους - για πρώτη φορά - από τα λαμόγια της φοροδιαφυγής, τους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες, που μια ζωή την είχαν βρει στην απ΄ έξω. Προς το παρόν τους παίρνει λίγα, τα πολλά έρχονται !..."

Και επαναλαμβάνω: "β. Βάζει χέρι και παίρνει φόρους - για πρώτη φορά - από τα λαμόγια της φοροδιαφυγής, τους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες, που μια ζωή την είχαν βρει στην απ΄ έξω. Προς το παρόν τους παίρνει λίγα, τα πολλά έρχονται !..."
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλάβω καλά, εννοούσες την Περαίωση έτσι?????
Ξέρεις το ανεκδοτάκι? Περαίωση την λένε και τα κορόιδα κλαίνε!!!!
Και τα κορόιδα δεν είναι "τα λαμόγια της φοροδιαφυγής, τους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες, που μια ζωή την είχαν βρει στην απ΄ έξω" για μια ΑΚΟΜΑ φορά.......

Μήπως με την περαίωση ΔΕΝ "τελειώνει το πάρτυ με τους εισοδηματίες, (από ακίνητα κι οχι μόνο...), που δίπλα στις ευαίσθητες, κοινωνικά, περιπτώσεις΄, όπως η απόκτηση πρώτης κατοικίας, δωρέες, κληρονομιές κλπ, κερδοσκοπούσαν του κερατά, αφορολόγητοι"??????

Μήπως ("Τώρα, αν εσύ και άλλοι, πιστεύετε πως η ανάπτυξη έρχεται από τα λαμόγια της οικονομικης δραστηριότητας, τα οποία πρέπει να συνεχίσουν να απολαμβάνουν φορολογική ασυλία, τότε, φίλε μου, διαφωνούμε και μάλιστα κάθετα.") τα λαμόγια βγαίνουν πάλι κερδισμένα???? Μήπως είναι ο ορισμός της ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ???

Υ.Γ. Αυτό το post βρήκα πάνω πάνω σε αυτό σχολίασα, καμία σχέση με τον άχρηστο μπούλη.....

Υ.Γ.2 Για να μην ξεχνάμε:
http://logoplokies.blogspot.com/2009/12/blog-post_5806.html
&
http://logoplokies.blogspot.com/2010/03/blog-post_23.html

Υ.Γ.3 Παραμένω ένα χρόνο άνεργος μαζί με σχεδόν ένα εκατομμύριο και την κάνω για έξω σιγά σιγά. Εσείς μείνετε εδώ να χειροκροτάτε τους καραγκιόζηδες που σας αξίζουν και να δουλεύετε μέχρι τα 300 σας γιατί χωρίς κανέναν νέο (καθώς φεύγουμε όλοι) δεν θα έχετε κορόιδα να σας πληρώνουν τις συντάξεις.....