Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΙΔΙΟΙ, ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΟΙ ΚΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !...

Αν τα πράγματα και οι εξελίξεις εκτιμηθούν στην ουσία τους και το αποτέλεσμα, τότε η άποψη πως η Ν.Δ. χτυπάει το ΠΑΣΟΚ, την κυβέρνησή του και τον Γ. Παπανδρέου, σηκώνει πολλή συζήτηση.
Ο Σαμαράς, μήνες τώρα, κάνει ό, τι μπορεί για να κρατήσει την εντύπωση του λαού για τη δεξιά, εκεί που την άφησε και την εξέφρασε στις 4-10-2009 κι ακόμα χειρότερα. (Οι μετρήσεις το αποδεικνύουν).
Οι θέσεις του και τ΄ ανέκδοτά του, που παρουσιάζει για θέσεις, έχουν δημιουργήσει ένα σκηνικό, κάθε άλλο παρά θετικό και ωφέλιμο για τους ενοικιαστές της Ρηγίλλης κι απ΄ ό, τι φαίνεται, αυτό θα συνεχιστεί, μιας και η όλη πορεία της νέας ηγεσίας της Δεξιάς, έχει μπει στο ρου των νομοτελειακών πρακτικών και των συνεπειών τους.

Και σαν να μην έφτανε η δράση και η συμπεριφορά του Σαμαρά, να κι ο πρώην, να τα δίνει όλα, προκειμένου να εξαλειφθεί από το λαό κάθε αμφιβολία για το αν η δεξιά έχει διδαχθεί από τα λάθη και την συντριβή της κι έχει αλλάξει.
Ο Καραμανλής, με την επιστολή του για το Βατοπαίδι διέλυσε κάθε σύγχυση, έφερε στα ίσια του κάθε ταλαντευόμενο, έβαλε την τελευταία πινελιά στον γαλάζιο καμβά : η Ν.Δ. παραμένει ίδια κι απαράλλαχτη, ίδια κι απαράδεκτη !
>>>Διαβάστε τη συνέχεια...

Ο πρωθυπουργός της επάρατης πενταετίας, πίστεψε πως οι επευφημίες και τα ζήτω στο Βελλίδιο, ήταν αυθόρμητα και αντανακλούσαν την …αγάπη του κόσμου γι αυτόν και το έργο του κι έσπευσε να κάνει την αντεπίθεσή του, όχι μιλώντας, αλλά γράφοντας. Χαμπάρι δεν πήρε από το γεγονός πως οι κλακαδόροι στη ΔΕΘ, ήταν οι συνδαιτυμόνες του στο 5ετές φαγοπότι, οι κάθε είδους βολεμένοι και οι κάθε μορφής αρρωστημένοι του δεξιού συναπαντήματος. Κι έγραψε και, φυσικά, έχασε, για άλλη μια φορά.

Ποιος θα τόλεγε, πριν λίγους μήνες, πως η νεοδεξιά θα διάλεγε, στην πρώτη κιόλας εκλογική αναμέτρηση, μετά το φούσκο του Οκτώβρη του 2009, να αντιμετωπίσει το εκλογικό σώμα, με τον ίδιο τρόπο και τις ίδιες πρακτικές : το ψέμα και τη διαστρέβλωση, σ΄ ό,τι αφορά στα πολιτικά και οικονομικά ζητήματα, τη ρηχότητα και το λαϊκισμό σ΄ ό, τι αφορά στις θέσεις και τις προτάσεις της.
Μαζί μ΄ αυτά η επανεμφάνιση και κυρίως ο τρόπος της επανεμφάνισης του Καραμανλή, ήρθε κι έδεσε το τρίπτυχο, με την απτή απόδειξη της μη μεταμέλειας για τίποτα !...

Μέσα στις δυσκολίες τους, που προκύπτουν από την πολιτική που εφάρμοσαν και εφαρμόζουν, η κυβέρνηση κι ο Γ. Παπανδρέου, φυσικά, και δεν θα περίμεναν καλύτερη βοήθεια από τους αντιπάλους !...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΩ ΜΕΛΑΝΙ....ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΩΣΤΑΚΙ!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

Καμια επανασταση δεν εγινε χωρις αγωνες και κανενας αγωνας δεν ολοκληρωθηκε χωρις απώλειες και κοστος.
(10 μοναδες στοίχισε στον Καραμανλη η Επανασταση και ο πολεμος με την διαφθορα).. λεω εγω.
ενας ευφυής Πρωθυπουργός η ένας τυχερός Πολιτικός αλλα μαλλον πολυ Χρησιμος θα μπορούσε άνετα να χαρακτηρισθεί ο αρχηγος της προηγούμενης κυβέρνησης γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά αν λίγο καλυτερα & με μεγαλύτερη παρατηρητικότητα δούμε την διαδρομή του...και το Πολιτικο περιβαλον που δημιουργησε ωστε να σπαση επιτελους το ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΗς ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ....με τα γνωστα αποτελεσματα..ετσι ωστε να μιλαμε σημερα για την Αναδόμηση της Χωρας...καποιος δουλεψε και προπαρασκευασε το περιβαλον...
θα πρέπει όλοι να θυμόμαστε το μότο του...θέλω να είμαι ΧΡΗΣΙΜΟΣ....και ο σημερινός ζητά... ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και όχι ανοχή...
..........................η χρήσιμη συμμετοχή Είναι μονόδρομος.-
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΚ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΡΙΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΝΩ Ο ΓΠ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΑΝΕ.. και θα δειξει τι καταφερε ...

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

@21.00
Σεβαστή ή άποψή σου, αλλά διαφωνώ. Θα καταγράψω , μόνο, πως για τον Παπανδρέου η διαφθορά είναι η γεννεσιουργός αιτίας των ελλειμμάτων και του χρέους κι αυτό το διατυμπανίζει χρόνια τώρα. Ανεξάρτητα, πάντως, από τα όποια εκατέρωθεν λόγια, η κυβέρνησή του, στο συγκεκριμμένο ζήτημα κάνει έργο.