Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΓΙΑΤΙ ?...

Ρε Πρόεδρε (Παπανδρέου) τι θέλεις και λούζεσαι εσύ τους βρωμιάρηδες της Δεξιάς και μπλέκεις και τον άλλο Πρόεδρο (Παπούλια) στις διαδικασίες πίεσης του Αντωνάκη και της παρέας του ; Δεν έχεις ενστερνιστεί, ακόμα, την πραγματικότητα, σχετικά με το ποιον και την ποιότητα αυτού συρφετού ;

Είναι αυτοί που οδήγησαν την Ελλάδα στο αδιέξοδο, που λάκισαν σαν μπούληδες που τρώνε τη νύχτα το γλυκό απ΄ τη γυάλα και, τώρα, λίγους μήνες μετά, ζητάνε και τα ρέστα, βγαίνουν και επικριτές !

Χέσ΄ τους και παράδωσέ τους στους άλλους σκατάδες της φάρας τους, τους ευρωπαίους. Ας τους λουστούν αυτοί που τους κανάκεψαν, αυτοί που τους ανέχτηκαν και τους κάλυψαν, αυτοί που τους έχουν στην ομάδα τους και τους καμαρώνουν.

Παράτα τους και ψάξε γι άλλους δρόμους, άλλους τρόπους… Μη νομίζεις πως η δική τους συναίνεση θα έπειθε κανέναν σοβαρό έλληνα και θα πρόσφερε τίποτα στην Ελλάδα και στο μεγάλο πρόβλημά της !...




8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δίνει το δικαίωμα στα φασιστοειδή να πανιγυρίζουν για το μεγάλο όχι...του μεγάλου αρχηγού τους,χωρίς να γνωρίζουν ή να ενδιαφέρονται για τις συνέπειες.
Τους αρκεί μόνο αυτό.
Να ξαναπάρουν την κουτάλα πάλι στα χέρια τους και να πέσουν στον πατσά όπως παλιά.
Όμως ξεχνούν ότι δεν υπάρχει ούτε η κατσαρόλα πλέον...την πήρε φεύγοντας ο καταλληλότερός τους της Ραφήνας.
Κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Λογοπλόκε, τα υπεραπλουστεύεις,

και σίγουρα δέν είσαι Indignados .

xristos είπε...

Ειναι τώρα η ώρα ο πρόεδρος να κάνει αυτό για το οποίο εκλέχτηκε ,να τα αλλάξει όλα τώρα.Μακρυά από συναινέσεις και άσκοπους συμβιβασμούς ,μακρυά από σκοπιμότητες και κομματικά ωφέλη.Με την δεδομένη δύσκολη κατάσταση,να ξαναγίνει ο ΗΓΕΤΗΣ που όλοι αποζητούσαμε είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ?ΩΡΑΙΟΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝ.ΗΤΑΝ ΚΙΑΥΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΟΠΟ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΟ. ΤΙΣ ΠΙΣΤΟΛΙΕΣ ΑΚΟΥΣΕ ΜΟΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

Το θράσος σου ξεπερνάει κάθε όριο, δηλαδή ο Τσίπρας και η Παπαρήγα βρωμιάρηδες της δεξιάς είναι?

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

΄Οχι κύριε που φυτρώνεις όπου δεν σε σπέρνουν, ούτε το κομμάτι αναφέρεται σ΄ αυτούς, ούτε είναι κι αυτού βρωμιάρηδες της Δεξιάς. Ο Τσίπρας και η Παπαρήγα είναι ...γραφικοί της Αριστεράς !

Ανώνυμος είπε...

Όταν μιλάς για βρωμιάρηδες δεξιούς γενικά υποτίθεται οτι εσύ είσαι ένας πεντακάθαρος αριστερός. Μου αρέσει τώρα που διαλύεται το ΠΑΣΟΚ ακόμα και οι πιό βαμμένοι οπαδοί του έχουν καταλάβει την ουτοπία για τον εικονικό παράδεισο των Παπανδρέου χρησιμοποιείς ειδικά εσύ τα πιό ακραία συνθήματα της δεκαετίας του 80.

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

@12.59
Σεβαστές οι απόψεις αν και λαθεμένες, κατ΄εμέ. Αναγκαία διευκρίνηση το ότι το "βρωμιάρηδες" πάει στην πολιτική λειτουργία και τη συμπεριφορά, ιστορικά και σύγχρονα.