Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ο ΛΑΚΗΣ ΤΩΝ ...ΦΤΩΧΩΝ !...


Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μέγας Αριστερός (με την 735 BMW) και υπερασπιστής(;) των απανταχού φτωχών Λάκης Λαζόπουλος με τον Alpha έχουν ως εξής : Ζητάει για τη νέα σεζόν... 5.100.000 για 30 εκπομπές. Δηλαδή 170.000...ευρώ ανά εκπομπή.

Με δεδομένο ότι ο καθαρός χρόνος (εκτός διαφημίσεων) είναι περίπου 2 ώρες, αυτό σημαίνει ότι το "ταλέντο" Λάκη του Αριστερούλη εκτιμάται από τον ίδιο σε 1.416 ευρώ ανά λεπτό! Χωρίς να υπολογίζεται το added value και τα "παράπλευρα έσοδα" όπως π.χ. η τζάμπα διαφήμιση του θεάτρου του ή οι πωλήσεις δικαιωμάτων.
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Λάκης ο Αριστερούλης πούλησε τα δικαιώματα προηγουμένων εκπομπών σε εκδοτικό οίκο για ...μόλις 7.000.000 ευρώ (Επτά Εκατομμύρια Ευρώ!!!)

Υ.Γ: Κι εσύ Έλληνα (μακάκα όπως σε λέει ο Λάκης ο Αριστερούλης) κάθεσαι και βλέπεις τον "φίλο" του λαού και την προπαγάνδα του…και το χειρότερο όλων... τον πιστεύεις...

Του Πάνου Τσαγκαράκη από το REPORTER...

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κείμενο σας είναι ύμνος του λαϊκισμού! Τι σχέση έχει τι κερδίζει ο Λαζόπουλος με το αν κάνει σωστά της δουλειά της, που δεν την κάνει, η κυβέρνηση; Αν εξυμνούσε την κυβέρνηση είμαι σίγουρος πως δεν θα ελεγες τα ίδια!

Ανώνυμος είπε...

Για τ0 13.09
Που είδες στο κείμενο να γράφει για την κυβέρνηση, βρε αθεόφοβε ; Για τη δουλειά του Λάκη λέει και τα εκατομύρια που καταβροχθίζει σαν μαρουλόφυλλα ! Κατά τάλλα στηρίζει και πονάει για τους φτωχούς !!!

the elf at bay είπε...

Ο Λαζόπουλος είναι απίστευτα λαϊκιστής και υποκριτής. Εξακολουθεί όμως η βλακεία του κόσμου να τον παρακολουθεί. Κατά τα άλλα θέλουμε δημοκρατία, διαφάνεια κλπ.....

Έχουμε αυτούς που μας αξίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Από που τα «αρπάζει» τα χρήματα από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου ή μήπως από τα δημόσια ταμεία; Ο Λαζόπουλος είναι επιτυχημένος και μαγκιά του! Όποιος δεν τον γουστάρει ας αλλάξει κανάλι, τόσο απλά! Τέλος να θυμίσω πως ο Λαζόπουλος δεν είναι η Αρχιεπισκοπή Αθηνών είναι ένας καλλιτέχνης που αμείβεται καλά, πολύ καλά για αυτό που κάνει, αλλά δεν είναι ο μόνος!

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνει και παίρνει όσα παίρνει. Και που ξέρεις τι κάνει τα 170Κ που παίρνει ανά εκπομπή ? Μπορεί να βοηθάει κόσμο με αυτά και να μην το παίζει φίλος του λαού όπως ειρωνικά έγραψες αλλά να είναι.

Και εγώ αν μπορούσα να πουλήσω το άστρο μου για 170Κ θα το έκανα και θα έδινα τα 165Κ κρυφά σε όσους είχαν ανάγκη.

Όσο για την "προπαγάνδα" που λες ότι κάνει, είπε σε κάποιο θέμα ψέμματα ?
Όλες οι κυβερνήσεις που είχαμε ποτέ ήταν ανεπαρκείς και ανύπαρκτες. Μόνο τις τελευταίες "ενέργειες" του υπουργού εξωτερικών και την Τουρκία να δεις, καταλαβαίνεις ότι είναι άχρηστοι.

Μάθαμε όλοι να κατηγορούμε τον Λαζόπουλο αλλά να ψηφίζουμε όσους φταίνε στα αλήθεια.

Vasilis Tsiatouras είπε...

Ο Λαζόπουλος είναι το πρόβλημα? Ας βρούνε ποιος έκλεψε τα δις από το κράτος και μετά να ασχοληθούν με τον <>. Αν βγάζει λεφτά δεν εξαρτάται από τα διάφιάφορα συμφέροντα.Οι 300 είναι το πρόβλημα της Ελλάδας,και οι διευθαρμένες αυλές τους. periptwsh Μήπως ο κύριος Τσαγκαράκης ξέχασε οτι ο κύριος Λαζόπουλος είναι διασκεδαστής και όχι κυβερνητικός, ή παραδικαστικός ή βουλευτής? Αν ο κύριος Τσαγκαρακης βρει στοιχεια φοροδιαφυγής για τον κύριο Λαζόπουλο τότε ας τα μοιραστεί μαζι μας. Δηλαδή βρίσκουμε το Λαζόπουλο και ξεχνάμε ποιος πήγε την Ελλάδα στο ΔΝΤ? Ας μας πει ο κύριος Τσαγκαράκης πόσα πλήρωσαν ο κύριος Παπανδρέου και ο κύριος Σαμαράς για να είναι συγκάτοικοι στο Harvard. Ας μας πεί ο κύριος Τσαγκαράκης ποιοι πήραν μίζες για τα υποβρύχια, για την Siemens, ποιοι εφοριακοί τα παίρνουν και μετά να διαρρήξει τα ιμάτια του για την υποκρισία του κυρίου Λαζόπουλου. Αυτά είναι φτηνά κόλπα για τον αποπροσανατολισμό των αναγνωστών του.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς οι Λαζοπουλαίοι που βγήκατε να υπερασπιστείτε το σούργελο, μήπως δεν ξέρετε πως τα παίρνει από τα βρωμοκάναλα, που με τη σειρά τους τα απίρνουν, δανεικά κι αγύριστα από τις τράπεζες και τα παρακρατούν από τα Ταμεία και την Εφορία ; Σαν μίσθαρνα όργανά του μου φέρνετε !

Ανώνυμος είπε...

Το δικό σου το ταλέντο στον λαικισμό,
πόσο το εκτιμάς κύριε Τσαγκαράκη ?

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά υπάρχουν τύποι που δέχονται να τους χρησιμοποιεί - σαν πρόβατα - ο Λαζόπουλος και να κονομάει εκατομύρια ; Και το παινεύονται κι από πάνω ; Μιλάμε πολύ καφριλίκι !

Ανώνυμος είπε...

Οπως βλεπω, πολλοι πισογλεντιδες διαβιουν στο αδελφατο του Λαλακη?

Ανώνυμος είπε...

ego pali den ksexnao oti i asudoti 5etia tou karamanli mas efere stin akgalia tou DNT .opos episeis den masao xorto kai den pisteuo oti apo ta ekatommuria pou kerdize ola ta xronia exei plurosei tin eforia tou alla xrostaei tosa ekatommuria oses kai oi trixes pano tou !!!

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητέ κύριε Τσαγκαράκη τόσο εσείς όσο ακόμα περισσότερο ο κος. Λογοπλόκος με το υστερόγραφο του αποδεικνύετε οτι πολλοί οπαδοί του ΠΑΣΟΚ διακατέχεστε απο ολοκληρωτικές φασιστικής μορφής νοοτροπίες.
Σας ενοχλεί τί??? Η σάτιρα του Λαζόπουλου! Ήμαρτον!!! Θα ρίξει ο θεός τον ουρανό να μας πλακώσει, λές και δέν την αξίζει την σάτιρα ο κος. Γιώργος Παπανδρέου.

Ανώνυμος είπε...

Ποιά σάτυρα ρε τελευταίε ανώνυμε; Ο Λαζόπουλος κάνει μαύρη προπαγάνδα υπερ των αφεντικών που υπηρετεί!! Ο υπέρτατος κριτής των πάντων νομίζει ότι μπορεί να διαμορφώνει συνειδήσεις!! Πέρασε όμως η μπογιά του και τα παλαιά απλησίαστα νούμερα τηλεθέασης που έκανε η λαϊκίστικη εκπομπή του είναι πλέον αναμνήσεις..

Ούτε 50% δεν χτυπάει τους τελευταίους μήνες και βλέπει την πλάτη δημοφιλών σειρών του MEGA!

Ουστ ρε το λαμόγιο..

Ανώνυμος είπε...

Για την Μενεγάκη που παίρνει τα κέρατά της χωρίς να κάνει τίποτα και ήταν το μόνο τηλεοπτικό πρόσωπο που δεν δέχτηκε μείωση μισθού, δεν είδα να μιλάει κανείς.

Αφήστε τις δικαιολογίες με το μισθό του Λαζόπουλου και πείτε απλά ότι δεν σας αρέσει επειδή την λέει στον ΓΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

Επιπλέον την Μενεγάκη την παρακολουθούν μόνο κάτι κυράτσες που ετοιμάζουν φαγητό γιατί δέν έχουν τίποτε άλλο να δούν, αντίθετα τον Λααζόπουλο τον παρακολουθεί σχεδόν το σύνολο των βραδυνών τηλεθεατών.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε τι έξοδα έχει το σκάφος ...;το γνωστό σκάφος της Μυκόνου με το γνωστό φορτίο ;

Ο Χειρουργός είπε...

Μακάρι να πάρει και δέκα φορές παραπάνω. Από ιδιώτες τα παίρνει, όχι από την τσέπη μας. πάλι να πεθ'άνει η κατσίκα του γείτονα; Τουλάχιστον αυτός είναι ο μόνος που πληροφορεί όλους αυτούς που "μαθαίνουν" τα νέα μόνο από την τηλεόραση.