Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ !...


Είπε, επί λέξει, χθες ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ : "...Σε αυτήν την δύσκολη περίοδο μεγάλης δοκιμασίας, οφείλουμε να πετύχουμε ένα σαφή στόχο κοινωνικής αλληλεγγύης. Βασικός μου στόχος σ αυτή τη δύσκολη περίοδο να μην υπάρχει οικογένεια χωρίς τουλάχιστον έναν εργαζόμενο, να μην υπάρχει οικογένεια χωρίς εισόδημα..".

Η καφρίλα των ΜΜΕ και των blogs, συνεπής στη γλοιώδη τακτική της παραχάραξης και της παραπληροφόρησης, το διάβασε όπως ήθελε και τη συνέφερε και το παρουσίασε ως ...σοκ ! Ο πρωθυπουργός στοχεύει ν΄ αφήσει μόνο ένα εργαζόμενο σε κάθε οικογένεια !

Μερικοί, αιώνιοι, μαλάκες έλληνες, νομίζουν πως δεν υπάρχουν οικογένειες χωρίς κανέναν εργαζόμενο, δηλαδή χωρίς κανένα εισόδημα, γι αυτό και τους έκανε εντύπωση ο στόχος για να εξαλειφθεί αυτό το φαινόμενο.

Σε πλήρη συναγωνισμό των κάφρων και των λαϊκιστών, το ΚΚΕ, που έγραψε στην ανακοίνωσή του την παραχαραγμένη ερμηνεία του λόγου του πρωθυπουργού.
Ατύχησαν, όμως, και προκάλεσαν οι τρόφιμοι του Περισσού, καθότι τόλμησαν να μιλήσουν για ανεργία, ανέργους και απολύσεις, σε μια συγκυρία, που οι ίδιοι, ως αφεντικά, απέλυσαν με ωμό και απερίφραστο τρόπο, εργαζόμενους από τα μέσα προπαγάνδας που διαθέτουν και λειτουργούν.

Αλήθεια, ψευτοεπαναστάτες, απομεινάρια του σταλινικού εκτρώματος, οι εργαζόμενοι που απολύσατε από τον 902, έχουν στις οικογένειές τους άλλον εργαζόμενο ;΄Εχουν άλλο εισόδημα ή το μόνο που υπήρχε ήταν αυτό που τους καταργήσατε ; Το ψάξατε ;

Ψάξτε το πρώτα και μετά τολμήστε να ξαναμιλήσετε για ανεργία και απολύσεις !...

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να μην υπάρχει οικογένεια χωρίς τουλάχιστον έναν εργαζόμενο - OI ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ - ΤΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΑΝΕΡΓΙΑ (το άλλο με τον Τοτό;) - ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΟΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ -Η "ΕΦΕΔΡΕΙΑ" - Η ΥΦΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ... Η ΠΟΥΤΑΝΑ κλπ, κλπ, ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ
ιων

indick είπε...

Εμ βέβαια, μη χαλάσει ο κοινωνικός ιστός ! Αυτός που παρήγαγε ελλείματα και χρέη κι έφτασε τη χώρα στη χρεοκοπία ! Αυτός που έκανε τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους !
Ο Γιώργος προσπαθεί να καθαρίσει τις βρωμιές σας και τ΄ ακούει από πάνω !

Ανώνυμος είπε...

΄Ολοι οι φασιστοδεξιοαριστερούληδες που πειράζονται από τους εκβιασμούς για τις δόσεις, έχουν κάποια πρόταση να κάνουν για το που θα βρεθούν τα δανεικά που χρειάζεται η μπουρδοελλάδα για ν΄ αναπνέει ; Τι έχετε να προτείνετε ρε ακαμάτηδες, εκτός από την εύκολη και ανέξοδη κριτική σ΄ ό,τι γίνεται για να σώσει τη χώρα ;

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει διέξοδος και λύση : απαγκίστρωση από την Ε.Ε. και το Ευρώ, αυτόνομη πορεία και ανάπτυξη ! Το ΚΚΕ δείχνει το δρόμο !

Ανώνυμος είπε...

Τον Κάστρο τον ρωτήσατε, ρε σταλίνες ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ, Η ΠΑΙΔΕΙΑ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ, Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ,Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ - ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΚΕΙΘΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ
μπουμπού

indick είπε...

Ο Γιώργος τους κρατικοδίαιτους τους πηδάει, κυρα-μπουμπούκου, γι αυτό και όλοι τους είναι στους δρόμους, μαζί με κάτι φρικιά σαν εσένα !΄Οσο για τον "κοινωνικό ιστό σου", αν είναι να τον θέλεις με δανεικά, πάει τέλειωσε, κάνε το κουμάντο σου !

Ανώνυμος είπε...

Λογοπλόκε, γιατί αποφέυγεις τα ονόματα ; Εκτός από το ΚΚΕ κι ελάχιστα γελοία blogs, εκείνος που έκανε σημαία του την παραχάραξη της θέσης του Παπανδρέου και συνεχίζει το ξεκούρντιστο βιολί του, είναι ο ηλίθιος Ευαγγελάτος στο Newsit. Γιατί δεν τον κράζεις επώνυμα ?

Ανώνυμος είπε...

indick , εσύ είσαι ο/η λεκανάς/ού ή τσατσά του και ξέρεις ότι πηδάει ο ΓΑΠ;
ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ; ΟΛΑ ΚΑΛΑ;
Η ΟΧΙ;
ΦΙΛΙΆ ΣΤΗΝ mommy Margy την ΜΚΟ

μπουμπού

indick είπε...

Ευτυχώς που βρέθηκε κι ο ΓΑΠ και σας πηδάει και την κάνετε λίγο, ανοργασμικές μπουμπούδες και μπουμπούκοι !