Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΔΕΣ !...


Πήραν 16% εκμεταλλευόμενοι την απελπισία του κόσμου και νόμισαν πως έγιναν πλειοψηφία ! Καβάλησαν το καλάμι και κοιτάν τους πάντες αφ΄ υψηλού, ενώ το παίζουν ειδήμονες και άνετοι σε όλα : στο μνημόνιο, το χρέος, τα λεφτά, την ανάπτυξη, σε όλα ! Οι Στρατούληδες βγήκαν παγανιά κι όποιον πάρει η μπόρα !...

Θα φτιάξουν κυβέρνηση, λένε... Με τι και με ποιους ;

Απ΄ αυτούς που υπολογίζουν, άλλοι τους φτύνουν κι άλλοι τους περιπαίζουν, ετοιμάζοντάς τους χουνέρι, εν όψει νέων εκλογών. Μαζεύουν ψήφους εμπιστοσύνης στα εκτός Βουλής κόμματα !...

Ως ξελιγωμένοι, που ονειρεύονται καρβέλια, βρήκαν και που "υπάρχουν τα λεφτά" κι έβαλαν στο μάτι τις καταθέσεις των πολιτών. Μιλάνε, δεξιά κι αριστερά, για τη χρησιμοποίησή τους, ακόμα και για δέσμευσή τους, λες και μιλάνε για τα λεφτά της μάνας τους και του πατέρα τους. Συνεχίζουν και τώρα, να λειτουργούν ως μπαχαλάκηδες !

Ο ηλίθιος, όταν ψηφίζεται και εκλέγεται, δεν εξαγνίζεται, ούτε χάνει τα χαρακτηριστικά του. Απλά, γίνεται και εκπρόσωπος ηλιθίων !...
 

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρωην Πασοκοι και νυν ΣΥριζαιοι, Ιδου ο μελλοντικος Υπουργο σας των οικονομικων επι Θεματων Κρατικοποιησης Τραπεζων και πασης ιδιωτικης περιουσιας. Τα λευτα σας θα σας τα κανει αναπτυξη ανω των 15000 ευρω γιατι απο εκει και πανω θα ειναι μονο εγγυημενα οχι διαθεσιμα να τα παιρνετε απο την τραπεζα οποτε γουσταρετε κατα το ανεκδοτο ''Τι το περασες το στρατοπαιδο Παπαδακη να μπαινεις και να βγαινεις κατα το δοκουν???''
Θωμα εισαι σπιτι?? εγω παω Κουβα και ελα να με βρεις αν θελεις.

Ανώνυμος είπε...

σύντροφέ μου δε φταίνε αυτοί. οι μαλάκες πρώην πασόκοι φταίνε που τους ψήφισαν και άλλοι, επίσης πρώην πασόκοι, που δυο μέρες πριν τις εκλογές προπαγάνδιζαν "γιατί όχι πασοκ" σε διάφορα εξυπνακίστικα μπλογκς

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά! Να το πείτε σε αυτούς λοιπόν, οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι οπαδοί του ΓΑΠ! Νόμισαν πως έσι θα εκδικηθουν τον Βενιζέλο! Ας λουστούν τώρα τους Τσιπραίους και τους Στρατούληδες και ας πάνε να χτυπήσουν τα κεφάλια τους στον τοίχο.

Ανώνυμος είπε...

10.37
Αυτά τα εξυπνακίστικα μπλογκς φίλε μου δεν έχουν ούτε είχαν ποτέ πραγματική ιδεολογία. Στην ουσία οι διαχειριστές τους είναι πολιτικοί γυρολόγοι και εκφραστές της θεωρίας "όπου φυσά ο άνεμος πάω". Ας μη δίνουμε λοιπόν καμία σημασία στα γραφόμενά τους και το κυριότερα ας μην παίρνουμε στα σωβαρά τις "βαθυστόχαστες" αναλύσεις τους. Με την ευκαιρία του σχολίου μου συτού, οφείλω να ευχαριστήσω τις "ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ" που όλο αυτό τον καιρό ήταν πραγματικά μια όαση σοβαρότητας, μεστής πολιτκής σκέψης και ανάλυσης αλλά και σταθερής ιδεολογικής πορείας μακριά από κραυγές, προσωπικές πολιτικές εμπάθειες, πολιτικούς ακροβατισμούς και γραφικότητες τύπου "γιατί όχι πασοκ". Διαχειρηστά μου σε εμπιστεύτηκα από τότε που σε "γνώρισα" και δεν με απογοήτευσες και γι' άυτό αξίζεις το σεβασμό μου. Υποβάλλω τα σέβη μου τόσο στο μπλογκ σου, όσο και σε σένα προσωπικά. Να΄σαι πάντα καλά! Σ' ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στο σύνολο των συνδικαλιστικών οργανώσεων που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στο εξωθεσμικό, αντισυνταγματικό και επικίνδυνο κάλεσμα του αμετροεπή, επιπόλαιου και νεόκοπου εντολοδόχου πρωθυπουργού κου ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.

Ο κος ΤΣΙΠΡΑΣ δεν είναι μόνο βλάκας, είναι και επικίνδυνος.

<< συγχαρητήρια >> έλληνες για την επιλογή σας.

Ανώνυμος είπε...

συνυπογράφω και γω την επάρκεια, τη συνέπεια και τη σοβαρότητα του λογοπλόκου σε αντίθεση με τους αρπακολλατζήδες και "ατζαμήδες" που όλοι γνωρίζουμε. να συνεχίσεις έτσι σύντροφε.

Ανώνυμος είπε...

12.51# Ειδες που μολις απαντησες επεσες παλι στην παγιδα να χωριζεις τους οπαδους σε Βενιζελικους και Γαπικους??? Δηλαδη τι νομισες οτι τον ΓΑΠ δεν τον στηριξε και δεν τον στηριζει κανενας πια?? Αρα λαθος δεν ητανε να ανοιξουν τετοιο θεμα?? και μην μπου πεις, παρακολουθησα ολα τα τεκτενομενα και ξερω τι ανταλλαχθηκε μεταξυ των δυο πλευρων και δυστιχως ολοι γραφαμε να βγει ο ΒΒ και να κανει δηλωση να σταματησει ολο αυτο το κακο γιατι δεν πρεπει να χαθει καμια ψηφος. Δεν εγινε τιποτα αλλα εγινε κατι χειροτερο, οσοι στηρηξαν ΒΒ και εβγαιναν στα καναλια καθοντουσαν σαν γλαστρες αμιλητοι ακουγοντας τους αντιπαλους να απειλουν με ειδικα δικαστηρια τον ΓΑΠ, νομιζεις ο κοσμος δεν τα εβλεπε αυτα??? Λαθη λοιοπον γινανε και απο τις δυο πλευρες που ελπιζω να μην ξαναγινουν.

Γιώργος Περαμίκης είπε...

Νομίζετε αγαπητοί πως διαστρεβλώνοντας τις δηλώσεις των εκπροσώπων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α πως θα δώσετε άλλη κατεύθυνση προς τον λαό;
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Κατανοώ την θλίψη σας και την οδύνη σας μα ο λαός και δείχνει και είναι έτοιμος να γυρίσει σελίδα.
Και τότε θα διαπιστώσετε εάν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α διαθέτει και τι είδους στελεχιακό δυναμικό.
Ενδεικτικά για ενημερωσή σας σας πληροφορώ πως στις τελευταίες εκλογές εξελέγησαν βουλευτές τρεις από τους κορυφαίους έλληνες οικονομολόγους οι Γ.Δραγασάκης απόφοιτος του L.S.E ιδιαίτερα έμπειρος και γενικά αποδεκτός, Ε.Τσακαλώτος καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου και Γ.Σταθάκης καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Περισσότερα θα πληροφορηθείτε μετά τις εκλογές του Ιουνίου.
Γι αυτό κάντε υπομονή !

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

@18.43
Το άρθρο, φίλε, δεν ασχολείται με τους τρεις καθηγητές, που αναφέρεις, οι οποίοι δεν έχουν δώσει,μέχρι τώρα, αφορμές για επικρίσεις, αλλά με τις βλακείες των άσχετων παρατρεχάμενων του ΣΥΡΙΖΑ και καλαμοκαβαλλάρηδων, τύπυο Στρατούλη, που νόμισαν πως έγιναν ...κυβερνήτες !

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Γιώργο Περαμίκη
Τώρα έβαλες τα πράγματα στη σωστή θέση τους. Ομολογείς ότι το κόμμα σου θέλει εκλογές τον Ιούνιο. Προς τι λοιπόν όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου από χθες του αρχηγού σου? προς τι άλλες αυτες οι λαϊκες συναντήσεις με εξωκοινοβουλευτικούς αρχηγούς κομμάτοων, πολιτιστικούς συλλόγους και προέδρους συνοικιακών σωματείων. Τζάμπα προεκλογική εκστρατεία σε μετεκλογική περίοδο κάνει? Νέα πολιτική μόδα είναι αυτή ή ερασιτεχνικός παλαιοκομματισμός με μπόλικη αλαζονία και υποκρισία? Λίγο ακόμα και θα ζητούσε να συναντηθεί και με Βετργή - Τζούλια! Αντε από κει που πήρατε 17% και πήρε αέρα ο Κ@λος σας. Δηλαδή αν παίρνατε 20% τι θα κάνατε? Θα φορούσατε ζουρλομανδύα?

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη που σας το χαλάω, αλλά εγώ ούτε αυτή την φορά θα ψηφίσω το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου.
Η συμπεριφορά του την διετία και την προεκλογική περίοδο, δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν διστάζει να κάνει το οτιδήποτε προκειμένου να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του.
Για μένα αυτό τον καθιστά το ίδιο επικίνδυνο με τον Σαμαρά και τον Τσίπρα.

Ανώνυμος είπε...

@Γιώργος Περαμικης
Μέχρι στιγμής διαπιστώσαμε εκλεγμένη α.αυτου του πατρός με μηδέν (0)ένσημα,πείρα προβλημάτων και δυνατότητα αντίληψης που χάνεται αρνητικά στο διάστημα γιατί δεν ήταν κορόιδο να μοιράζεται τα κέρδη του πατρος ή να να δημιουργήσει παρόμοια επιχείρηση.Κορόιδο είναι σε τέτοιους καιρούς;Κορόιδα ας είναι οι άνεργοι που την ψήφισαν...Πάντως κάπου είδε γραμμένη τη λέξη δουλεια και ανεργους σε φωτογραφίες.
Αλήθεια πώς αγανακτήσατε τον αγανακτησμένο ψηφοφόρο της με απολυτήριο λυκείου μετά την καταβολή των 300.000 ευρώ εφάπαξ;;;

Γιώργος Περαμίκης είπε...

Προς:Τον Ανώνυμο των 20.14

Αγαπητέ γιατί εξανίστασαι που ο Α.Τσίπρας σεβόμενος απολύτως την Συνταγματική διαδικασία ακολούθησε όσα σχετικά προβλέπονται;
Που την είδες την εξαπάτηση;
Έχει την δυνατότητα ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α με τους 52 μόλις βουλευτές να κυβερνήσει;
Μέχρι πότε θα συνεχίζουν τα κόμματα που εξαθλίωσαν την κοινωνία να παραπλανούν τον λαό;
Δεν αντιλαμβάνεσαι πως τα πράγματα οδεύουν προς εκλογές;
Τι να περιμένουμε μήπως πεισθεί ο Φώτης Κουβέλης αναλαμβάνοντας με τους 19 βουλευτές πρωθυπουργός;
Καλό θα ήταν λοιπόν να συνειδητοποιήσεις πλέον πως το πάρτι της ρεμούλας και του πλιάτσικου, πως έλαβε τέλος.
Λίγο υπομονή και το χαστούκι της 6 ΜαΪου θα μοιάζει χάδι, μπροστά σ' αυτό που έρχεται.

Γιώργος Περαμίκης είπε...

Προς : Λογοπλόκο

Το άρθρο είναι εξοργιστικά εμπαθές.Η αναφορά του είναι γενική και δεν εστιάζεται μόνον στον Δ.Στρατούλη που φυσικά δεν δήλωσε κάτι το επιλήψιμο,αλλά το αυτονόητο.
Ειδικά ο συγκεκριμένος δεν φημίζεται για την αλαζονική του συμπεριφορά κάθε άλλο μάλιστα.
Άρα η επίθεση που του έγινε είναι πέρα για πέρα άδικη!

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

Αντί δικής μου απάντησης σημειώνω την άποψη του "Ιανού" από την Ημερησία :
"Ο Έλληνας έχει μερικές ευαισθησίες και είναι ανεκτικός μέχρι τη στιγμή που κάποιος θα του «ρίξει γροθιά στο μαλακό υπογάστριο». Ο ΣΥΡΙΖΑ χθες έκανε ένα μοιραίο λάθος. «Πείραξε» τα ιερά και όσια της μεσαίας τάξης, τις οικονομίες μιας ζωής, τις καταθέσεις της. Με τις δηλώσεις ενός στελέχους του, ανήξερου για τον τρόπο που λειτουργεί -παγκοσμίως- το τραπεζικό σύστημα έσπειρε την αμφιβολία σε χιλιάδες μικροκαταθέτες, πολλοί εκ των οποίων βρέθηκαν στις 6 Μαΐου στις τάξεις του. Και όσο εύκολο είναι να σπείρεις την ελπίδα σε κάποιον, ότι θα του επιστρέψεις αυτά που του «πήραν» τόσο εύκολο είναι να του σπείρεις την αμφιβολία ότι μπορεί να του πάρεις αυτό που του ανήκει".

Ανώνυμος είπε...

προς Γιώργο Περαμίκη
Τη συνταγματική αυτή διαδικασία την κουρέλιασε ο ανόητος αρχηγός σου, θέλεις να το καταλάβεις, έχει καλώς, αν όχι πρόβλημά σου. Αν εσύ νομίζεις και μαζί με σένα και όλοι οι συριζέοι ότι η 17η Ιουνίου θα είναι θρίαμβος για το κόμμα σας, είσαι/στε γελσμένος.οι. ¨Ηδη με τις συμπεριφορές σας και την αλαζονία σας υπάρχουν πολλοί που σας ψήφισαν την Κυριακή και έχουν εξοργιστεί μαζί σας και να φανταστείς ότι δεν έχουν περάσει παρά δύο μέρες που σας το έριξαν δαγκωτό, φαντάσου τι θα γίνει σε 1 μήνα που θα έχετε εκτεθεί ακόμα περισσότερο!
Και κάτι άλλο, γιατί διαμαρτύρεσαι για το άρθρο? Αν δεν σου αρέσει οκ κατανοητό, έπετρεψε όμως στον άλλο (εν προκειμένω στο ΛΟΓΟΠΛΟΚΟ) να έχει διαφορετική γνώμη από τη δική σου να να μπορεί να την εκφράσει ελεύθερα χωρίς τη λογοκρισία σου. Δεν μπορεί να είσαστε (και να είμαστε βεβαίως) αρεστοί σε όλους και να συμφωνούμε όλοι μαζί σας (και το αντίθετο), άλλωστε αυτό συμβαίνει στη Δημοκρατία. Εκτός και αν είσαι της θεωρίας του "εγέρθητι", οπότε πάω πάσο!
20:25
Εσύ πάλι είσαι στον κόσμο σου.

Γιώργος Περαμίκης είπε...

Προς:Λογοπλόκο

Είναι όντως συγκινητική η προσπάθειά σου να με φέρεις στην λογική την δική σου και ενός εκ των πολλών κακοπροαίρετων, σαν του Ιανού.
Το νόημα δεν αλλάζει.Επιμένω πως με αυτού του είδους τα δημοσιεύματα ότι παραχαράσσεται ωμά η αλήθεια.
Συνεχίστε και να είστε βέβαιοι πως με τα τεχνάσματά σας θα πετύχετε το ακριβώς αντίθετο.
Θα διογκώσετε τα ποσοστά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α !