Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !...


Δεν αφήνει μέρα να περάσει που να μην επιβεβαιώσει το μένος της για την Ελλάδα και το μίσος, το οποίο νοιώθει μέσα τη,ς για τους έλληνες. ΄Οσο και η ίδια τρώει τα χαστούκια της κι όσο διαισθάνεται το τέλος της πολιτικής της ισχύος, τόσο η μέγαιρα του Βερολίνου, προσπαθεί να μας κάνει μεγαλύτερο κακό.

Μέσα στην σατανικότητα της σκέψης της, έχει επιλέξει την πλέον βρώμικη συμπεριφορά κατά της χώρας μας, παίζοντας το ρόλο του στυγνού προβοκάτορα, παρεμβαίνοντας, τάχα, με συμβουλές και απειλές για το Α, ενώ γνωρίζει, πολύ καλά, πως προκαλεί το Ω.

΄Οσα δηλώνει η Μέρκελ υπέρ του Ευρώ και της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, στο εσωτερικό φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα, αφού ο ελληνικός λαός πεισμώνει περισσότερο κι αντί να υποχωρήσει αγανακτεί πιο πολύ.

Η μαλάκω, φαίνεται, πως βάλθηκε να βγάλει τον Τσίπρα αυτοδύναμο, αλλιώς δεν εξηγούνται, οι, σε καθημερινή βάση, παρεμβάσεις της, που δεν είναι τίποτα άλλο από προκλήσεις στη λογική και το συναίσθημα του εκλογικού σώματος.

Μοιάζει να μην έχει καταλάβει, πόσο κοντά είναι ο ελληνικός λαός στο σιχτίρισμα των πάντων και , κυρίως, της φάρας της, αλλά, πιθανότατα, το αντίθετο συμβαίνει : το ξέρει πολύ καλά και το επιδιώκει ! Ο ρόλος του προβοκάτορα στην ιδανική ερμηνεία !...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κρίνουμε εξ ιδιών. στην πραγματικότητα η μέρκελ είναι πανικόβλητη καθώς διαπιστώνει πόσο δίκιο είχε ο Παπανδρέου το νοέμβριο. προσπαθεί λοιπόν να το σώσει ζητώντας δημοψήφισμα. ένα δημοψήφισμα που είναι η τλευταία δημοκρατική ευκαιρία για να παραμείνει η Ελλάδα ευρωπαϊκή χώρα.
οι ευρωπαίοι σήμερα ζητάνε εμπράκτως συγνώμη απ` τον Παπανδρέου. μακάρι να είχε το θάρρος να το ζητήσει και η ντόπια δήθεν "αστική" τάξη. αλλά δεν το έχει γι` αυτό και ο δρόμος προς την βαλκανοποίηση τη Ελλάδας είναι, εκτός απροόπτου, χωρίς επιστροφή.

υ.γ. 1 όσοι μιλάνε για παρέμβαση στα "εσωτερικά" μάλλον ξέχασαν τη στάση τους όταν οι μερκοζί συμπεριφερόταν με σκαιό τρόπο στον Έλληνα Πρωθυπουργό το νοέμβριο του 2011
υ.γ. 2 ειλικρινά αδιαφορώ αν βγει ο τσίπρας ή οποιοδήποτε άλλο κάθαρμα. η αλήθεια πρέπει να λέγεται. η αλήθεια και οι καθαρές αποφάσεις είναι η μόνη διέξοδος.
υ.γ.3 όσο για τον τσίπρα ούτε ψύλλος στον κόρφο του αν κερδίσει τις εκλογές
υ.γ.4 αλήθεια ποιος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη διάσκεψη που θα καθορίσει το μέλλον της μετά την καταστροφή; μετά τη μικρασιατική να θυμίσω ότι πήγε ο μεγάλος χαμένος του 1920...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω, οταν ο Ελληνας Προθυπουργος εθεσε θεμα δημοψηφισματος χαρακτηριστηκε η γκαφα της ζωης του και η αιτια να τον καθαρισουν οι γνωστοι εντος Πασοκ και να πανηγυριζουν οι αντιπαλοι του. Τωρα που το προτεινει η μισητη Μερκερ ειναι επεμβαση στα εσωτερικα της Χωρας. Θα το πληρωσουν και οι μεν και οι δε πολυ συντομα αυτο που εκαναν για καθαρα εσωκομματικους και κομματικους λογους αντιστοιχα και φοβαμαι και η Πατριδα με αυτο που θα ακολουθησουν και μετα τις εναναληπτικε εκλογες. Ειχα προβλεψει οτι στις 7 του πηνος θα ητανε το απολυτο χαος και μπαχαλο και τωρα προβλεπω ξανα το απολυτο απολυτο χαος αλλα και την καταρευση του κρατους το βραδυ της κυριακης 17/6. εν ειμαι ουτε ειδικος ουτε πολιτικος αλλα απλος ανθρωπος και εχω μονο το ενστικτο μου. Μακαρι να κανω λαθος.

Ανώνυμος είπε...

Ο θατσερικός αυταρχισμός της ΜΈΡΚΕΛ είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι θα της γυρίσει μπούμεραγκ στην ΙΔΙΑ μέσα στη χώρα της.
ΟΜΩς ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΈς ΈΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΊ ,ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΙ ΛΈΕΙ ΑΥΤΉ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η 'ΟΜΑΖΟΜΕΝΗ' ' ΑΣΤΙΚΉ ' ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΣΕ ΤΌΣΟ ΚΡΊΣΙΜΕς ΣΤΙΓΜΈΣ.ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΈΧΕΙ ΞΕΦΎΓΕΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΌ ΛΑΙΚΙΣΜΌ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ , ΟΎΤΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΨΕΥΔΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΉ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ,ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΘΕΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ...ΚΑΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ.
Η ΓΥΡΙΣΤΗ ΤΩΝ 'ΕΞΥΠΝΩΝ'ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΘΑ ΑΝΕΒΟΚΑΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΚΡΟ ΧΑΠΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ ' ΞΕΡΟΛΩΝ ' ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΜΑΓΚΙΑΣ ......

χ.κ. είπε...

Ολα τα ειχε προβλεψει ο Γαπ γιαυτο ζητησε δημοψηφισμα και την στηρηξη της ΝΔ για να βγει το προγραμμα της δανειακης συμβασης ,του γυρισαν την πλατη και ολοι ηταν απεναντι τωρα η απειλη να τιναχτουν ολα στον αερα ειναι προ των πυλων με τον Τσιπρα να τα παιζει ολα για ολα αρκει να γινει κυριαρχος ο λαος ωριμα μοιρασε την εξουσια αλλα ο ρυθμιστης ειναι επικυνδινος παικτης.Επισης δεν γινεται απο τους Πασοκους καμμια αναφορα στο ονομα Παπανδρεου το αποφευγουν οπως ο διαολος το λιβανι αναφορα κανουν απλα για την κυβερνηση πασοκ,Τον εκτιμουν περαν του δεοντως σε ολο τον κοσμο στην Ελλαδα τον λοιδορουν και τον ανετρεψαν και μετα ψηφησαν με τα δυο το μνημονιο γι αυτο τους μαυρισαν και θα μαυρισουν και τους υπολοιπους αφου οπως λεει και οαρχηγος το Πασοκ ειναι σαπιο

Ανώνυμος είπε...

XK, Ειναι ομως περιεργο πως ενας εξυπνος ανθρωπος οπως τον ΒΒ δεν τα ειχε συνυπολογισει ολα αυτα στην στρατηγηκη του προ των εκλογων. Ακομη ποιο περιεργο ειναι το γεγονος οτι αφου ειδαν τα αποτελεσματα (Βλεπε δημοσκοπισεις πριν την καρατομηση του ΓΑΠ και πραγματικο αποτελεσμα) συνεχισαν την ιδια τακτικη απομακρυνοντας ακομη ποιο πολυ τους υποστηρικτες του ΓΑΠ. Αν αυτος ητανε ο στοχος τους τον πετυχαν. Δεν εξηγειται διαφορετικα η συμπεριφορα του εκλογικου σωματος (Πασοκων) αντι να συσπειρωνονται περι τον νεο αρχηγο να λακιζουν??? Ας το κοιταξουν εκει στο Πασοκ και μην ακουνε τους αντιπαλους που ειχαν κανει κοκκινη σημαια τον ΓΑΠ γιατι οπως βλεπετε αρχησαν να εστερνιζονται αυτα που πιστευε και θα γινουν τελειως ρεζιλι γιατι ο κ0οσμος δεν εινα χαζος, μπορει να αργησει αλλα θα το καταλαβει. Αρκει να κανεις μια καταγραφη πριν και μετα ποιοι εγιναν ξαφνικα φανατικοι υποστηρικτες του μνημονια και προς θεου μην το χασουμε.