Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !...


Πέρα απ΄ ό,τι μπορεί να του προσάψει κανείς, για το ρόλο του, τις πρακτικές του και τις επιδιώξεις του, ο Βενιζέλος έχει κάνει την πιο ουσιαστική και ρεαλιστική πολιτική πρόταση για τη συγκυρία, αυτή των έξι σημείων, έκανε το καλύτερο «δέσιμο» με τον φορέα της αλλαγής στην συντηρητική Ευρώπη, τον Φρανσουά Ολλάντ και, τώρα, κάνει και την πιο σωστή πρόβλεψη – εκτίμηση : με την αναμενόμενη (και εκτός μεγάλου απρόοπτου…), πορεία των εξελίξεων, κυβέρνηση χωρίς το ΠΑΣΟΚ, (συμμετοχή ή στήριξη), δεν μπορεί να υπάρξει, μετεκλογικά !

Όσο και να χτυπιέται ο Τσίπρας, οι συνιστωσιακοί υποβολείς του και οι ευκαιριακοί, όψιμοι, ψηφοφόροι του, μετά τις εκλογές ή θα προστρέξουν στη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ ή θα μείνουν στην απέξω !

Όσο κι αν κωλοβαράει ο Αντωνάκης κι όσο κι αν τσιτώνεται, το ΠΑΣΟΚ θα καθορίσει την επόμενη κυβέρνηση κι αν είναι μ΄ αυτούς, αυτός πρωθυπουργία δεν βλέπει ! Θα πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα, που ο ίδιος πλήρωσε το Γιώργο Παπανδρέου !

Καλά θα κάνει ο Βενιζέλος την πολιτική αυτή και την προοπτική για την μετεκλογική πρακτική του κόμματος , να την προβάλλει με μεγαλύτερη ένταση, γιατί είναι, ακριβώς, το κουμπί για την μεγαλύτερη συσπείρωση του χώρου !...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
ΣΤΙΣ 6-5,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΤΙΑ.
ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΙΣ 17-6.

Ανώνυμος είπε...

Οταν Λενε Πανστρατια ενοουν και το τελεσιγραφι προς Πετσαλνικο, οπως ακουσα τον ιδιο σημερα να λεει, να τα μαζεβει απο τα ψηφοδετια του Πασοκ στην Καστορια ενω οι αλλοι μαζεουν ακομη και τον σεντερ φορ Αποστολακη??? Εκτος και το μετρο αφορα μονο οσους εχουν εστω και την παραμικρη σχεση με το ''μιασμα'' ΓΑΠ. Με αγαπη τους το επισημαινω αλλα με αυτη την τακτικη δεν βλεπω προκοπη, κριμα.

X.K. είπε...

Συμφωνω,αρκει να το καταλαβουν και να μην χρεωσουν την ηττα στον Γαπ,που δεν ειναι απιθανο να συμβει και αυτο .ΓΑΠ KEEP WALKING.

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι αλλά όταν κάτι πολιτικοί σαν τον Γρηγοράκο δηλώνουν,όπως αναφέρει η real news , ότι ο ΓΑΠ πρέπει να μην είναι υποψήφιος για να διευκολύνει τον μικρομέγαλο πρόεδρο Βενιζέλο στις εκλογές ,δικαιούμαι να γράψω : Πρόεδρε κάνε τους αυτή την χάρη εφ΄οσον αυτοί στο ζητήσουν ,και άσε τους ύστερα να ψάχνουν να βρουν ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στις κάλπες.Και μετά κάνε το μεγάλο come back.

Ανώνυμος είπε...

Και εγω συμφωνω με τον 02.36# Εαν μπορει καποιος να μιλησει στον Προεδρο να αποσυρθει απο τα ψηφοδελτια του Πασοκ γιατι οπως εγραψα και παλαιοτερα δεν αξιζει για τον ιδιο πανω απ'ολα να ασχολειται με αυτους που σημερα που εμειναν στο Πασοκ.

Ανώνυμος είπε...

11:04 ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕ ΛΑίΚΙΣΤΗ ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!! ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΠΟΡ ΜΕ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ! ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΘΥΜΗΔΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΠ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

02:36 άν τολμήσει να το κάνει ο Βενιζέλος να ξέρεις οτι θα τον ψηφίσουμε εμείς οι δεξιοί!

Ανώνυμος είπε...

10.51, μαλλον σχημα λογου θα ειναι αυτο που λες γιατι Δεξιος και να εχει μπεσα!! δεν νομιζω.