Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !...


12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βαγγελη, δωσε σημα ανακλησης εμπαρκο στο ονομα Παπανδρεου και καλεσε σε πανστρατια τον πραγματικο Πασοκο και οχι τα τρωκτικα που μεταναστευσαν στον Συριζα και θα δεις ποσο θα αναιβει το ποσοστο του κομματος. Με το να ακους τους Λιτζερηδες κλπ που οπου βρεθουν και σταθουν το λιγοτερο που κανουν ειναι να σιωπουν οταν βριζουν τον Παπανδρεου δεν σας βγαινει, αρα.....Διορθωστε το λαθος θα το πληρωσετε εκτος και αν θελετε να αποτελειωσετε το Πασοκ οποτε η συνταγη ειναι εγγυημενη.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ
--------
Πυρά» κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά και των ηγεσιών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ εξαπέλυσε ο Γ. Πεταλωτής, με αφορμή τους επικεφαλής (“ανθρώπους του τουρκικού προξενείου” τους αποκαλεί) των ψηφοδελτίων στο Ροδόπης.
-------
Ετσι Βαγγελη, ριξε Φλιτ σε οσους ειχανε εστω και μια χειραψια με τον ΓΑΠ.
Οσο πατε και μας απομακρυνετε απο το Πασοκ. Ραντεβου στις καλπες της 17ης.

X.K. είπε...

Πως να το κανει φιλε 14,10' αφου ολες τις επιτυχιες του Γαπ τις εκανε δικες του και εχει δωσει γραμμη εδω και καιρο να πολεμησουν ολα τα συντροφια και να λοιδορουν ασυστολως τον Γαπ μεχρι και σφαλιαρες θελει να δωσει η Περλεπε στον Γαπ αν τον συναντησει και δεν βγηκε καποιος να την προγκηξει,στημενη ολοκληρωτικα η αποδωμιση του Γαπ ,αλλα χωρις τον Γαπ θα ψαχνουν να βρουν κομμα οσονουπω. GAP KEEP WALKING.

Ανώνυμος είπε...

Η παράγκα του Βαγγέλη.

Ανώνυμος είπε...

μεταξύ μας, ο βαγγελάκης, τι φοβήθηκε όταν έλεγε ο Γίωργος να ανοίξουν οι λογαριασμοί στην Ελβετία;

Ανώνυμος είπε...

Και που τόδες εσύ ρε διάνοια πως φοβήθηκε ; Στον ύπνο σου ή στο κόμμα σου ;

Ανώνυμος είπε...

08.58, Δεν απαντω εγω για τον 03.39 ας σου απαντησει ο ιδιος, αλλα εγω ξερω οτι μολις εφυγαν τον ΓΑΠ παγωσαν ολα, ακομη και στην ελβετια παγωσωσαν τα στυλο και τα πριντερς και λιστα Γιοκ. Αν την δειτε να μου τηλεγραφησετε. Δεν ξερω ποιο χερι μαγικο την σταματησε αλλα υποψιαζομαι οτι αυτο το θεμα ητανε η χαριστικη βολη κατα του ΓΑΠ. Εαν εχεις κατι διαφορετικο που δεν το αντεληφθει ο 03.39 ή καποιος αλλος???

Ανώνυμος είπε...

χεχεχε ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον, αγαπητέ!

Ανώνυμος είπε...

18:14
Η Περλεπέ ήταν ΓΑΠικιά αν θυμάσαι καλά. Μην τα ρίχνεις λοιπόν όλα στους άλλους. Πρώτα απ' όλα τον ΓΑΠ τον "πούλησαν " οι δικοί του. Επειδή το μόνο που έχει μείνει στη μνήμη σου είναι ο Οκτώβριος - Νοέμβριος 2001, θα σου θυμίσω μερικά γεγονότα ακόμα. Λίγες μέρες μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησής του το 2009, η Κατσέλη (ΓΑΠικιά σου θυμίζω και μάλιστα δεξί χέρι του Γιώργου)αρχίζει να τσακώνεται με τον Παπακωνσταντίνου και να του βάζει τρικλοποδιές στο ΥΠΠΟ γιατί νόμιζε (ζήλεψε καλύτερα)ότι της "έφαγε" το υπουργείο, μετά από λίγο η Βασούλα (ΓΑΠικιά και αυτή) που και αυτή ζήλεψε όπως και Λούκα που δεν έγινε υπουργός οικονομικών άρχισε τα όργανα και τις επιθέσεις στον Παπακωνσταντίνου πρώτα και μετά και στον ΓΑΠ (φαντάζομαι θυμάσαι εκείνο το περίφημο "εγώ σου μιλούσα κι εσύ με κοίταζες σαν ούφο"), έρχεται το 1ο μνημόνιο και την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια 3 ΓΑΠικοί (τρομάρα τους) επίσης βουλευτές (Σακοράφα, Δημαράς και Οικονόμου), έρχονται τα εργασιακά και την κάνει ακόμα ένας ΓΑπικός (Παπαχρήστος), έρχεται το μεσοπρόθεσμο και βγαίνουν στα κεραμίδια σχεδόν όλοι οι βουλευτές αλλά εγκαταλείπει το κόμμα ακόμα ένας ΓΑΠικός (Κουρουπλής)και κάποιοι παλαιοπασόκοι (π.χ. Λιάνης), ακολουθεί η προσπάθεια από τον ίδιο το Γιώργο για οικουμενική κυβέρνηση προτείνοντας μάλιστα να παραιτηθεί και από πρωθυπουργός αλλά δεν πραγματοποιείται, περνά το καλοκαίρι και μέχρι το φθινόπωρο ο Ραγκούσης (ΓΑΠικότατος) έχει κόψει την "καλημέρα" από το Γιώργο, αρχίζει σιγά σιγά το μακρόσυρτο τραγούδι για οικουμενική κυβέρνηση με ενορχηστρωτή πια άλλη? τη Βασούλα και δεύτερες φωνές τις γνωστές "Τόνιες", ακολουθεί ο 2ος νόμος για τα εργασιακά και η Κατσέλη (σου ξαναθυμίζω, ΓΑΠικιά)καταψηφίζει και απομακρύνεται, έρχεται ο Οκτώβριος γίνεται σύνοδος κορυφής και αποφασίζεται το "κούρεμα", ακολουθούν τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου και μετά η πρόταση του δημοψηφίσματος η οποία απορρίπτεται από όλους (ακόμα και από τον υποτιθέμενο ΓΑΠικό Ραγκούση) εντός και εκτός του κόμματος, ακόμα και από τον σύριζα τον...υπερασπιστή των δημοψηφισμάτων. Ακολουθεί με πιο έντονο ρυθμό το αίτημα για οικουμενική κυβέρνηση που εκτός της γνωστής χορωδίας προστίθενται και ο άλλοι και μάλιστα ΓΑΠικοί όπως π.χ. ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Εν το μεταξύ ο Μόσιαλος (ΓΑΠικότατος επίσης)εγκαταλείπει τον ΓΑΠ και τρέχει να ενταχθεί την τρόικα των μεταρρυθμιστών Λοβέρδου, Διαμαντοπούλου και Ραγκούση. Ακολουθεί η "Κυβέρνηση Ειδικού Σκοπού" και έτσι φθάνουμε πια στο Φλεβάρη του 2012 όπου αρχίζει να συζητείται το μνημόνιο 2 και γίνονται οι διαπραγματεύσεις και των πολιτικών αρχηγών (φυσικά και του ΓΑΠ μιας και είναι ακόμα αρχηγός του ΠΑΣΟΚ) με την τρόικα. Αποφασίζεται το μνημόνιο 2 και πάει στη βουλή προς ψήφιση. 22 βουλευτές είτε το καταψηφίζουν είτε είναι απόντες και κάποιοι παραιτούνται (π.χ.Ζούνη). Όλοι μας όλοι και οι 22 αυτοί βουλευτές είναι ΓΑΠικοί και μεταλλάσσονται σε "αντιμνημονιακοί" σε μια νύχτα: Κατσέλη, Καστανίδης, Ξενογιαννακοπούλου,
Κωνσταντινόπουλος, Τεκτονίδου (αυτή που αφιέρωνε τραγούδια στον Γιώργο και την πήρε στο ψιλό μέχρι και ο Παπαδάκης του Αντέννα), Σπύρος Κουβέλης, Κυριακίδου, τρελομιχελογιαννάκης κτλ κτλ. Διαγράφονται και άλλοι φτιάχνουν κόμμα (Λουκα- νίδη) για να...σώσουν την Ελλάδα (λες και όταν ήταν βουλευτές ή υπουργοί δεν τους δόθηκε η...δυνατότητα να τη σώσουν), άλλοι όπως και οι παλιότεροι ΓΑΠπικοί τρέχουν σε άλλα κόμματα (ΔΗΜΑΡ ΣΥΡΙΖΑ) για να πιάσουν πόστο ξανά στη βουλή. Γίνονται εσωκομματικές εκλογές και ο Γιώργος πάει και ψηφίζει τον Βενιζέλο (κατά τη δήλωσή του πάντα) για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ
(συνεχίζω και σε άλλο σχόλιο)

χ.κ. είπε...

19,10'Εχεις τεκμηριωσει απολυτα οτι οι Γαπικοι εφαγαν τον Γαπ δεν εγραψα οτι ηταν μονον οι Βενιζελικοι πισω απο την ανατροπη του Γαπ αλλωστε το μνημονιο το ψηφισαν ολοι μετα την πτωση του Γαπ εκτος απο Μαριλιζα ,Παπανδρεου,κατσελη ,που αποδιδεις εσυ την στροφη των Γαπικων .

Ανώνυμος είπε...

Φαγωμάρα !Γιαυτό έπεσε η ομάδα στην Γ!Εθνική!

Ανώνυμος είπε...

10.23 (από 19.00)
Με ρωτάς (φαντάζομαι) που αποδίδω τη στροφή των ΓΑίκών. Στο έγραφα αυτό στην συνέχεια του υπόλοιπου σχολίου μου αλλά για κάποιο λόγο δεν δημοσέύτηκε (μάλλον δικό μου λάθος πρέπει να είναι).Τέλος πάντω, θα σου το ξαναγράψω τώρα.
Κατά τη γνώμη μου λοιπόν δεν έγινε καμιά στροφή αυτών των περίφημων ΓΑΠικών. Θέλω να πω δηλαδή ότι ποτέ αυτοί οι τύποι δεν ήταν πραγματικά ΓΑΠικοί αλλά καιροσκόποι που όταν είδαν ότι ο Γιώργος είχε ρεύμα, έσπευσαν να στοιχηθούν πίσω του για να εκλεγούν, να γίνουν γνωστοί και αναγνωρίσιμοι. Όταν ο Γιώργος άρχισε να υποχωρεί τότε άρχισαν να τον εγκαταλείπουν για να περισώσουν το προφίλ τους (το ψεύτικο βέβαια) και έσπευσαν να συνταχθούν πίσω από άλλο κόμμα και άλλο αρχηγό (άλλα κόμματα και αρχηγούς για την ακρίβεια) που άρχισε να έχει ρεύμα. Κάποιοι βέβαια νόμιζαν ότι θα γίνουν ΓΑΠ στη θέση του ΓΑΠ και έφτιαξαν κόμματα αλλά απέτυχαν και έτρεξαν και αυτοί τώρα τελευταία πίσω από τον αρχηγό που υποτίθεται έχει ρεύμα σήμερα(βλέπε Κατσέλη ή Δημαρά πιο παλιά) και κάποιοι άλλοι αποσύρθηκαν γιατί πιθανόν δεν "πουλούσαν" τόσο για να κανυν μεταγραφή (π.χ. Βασούλα) . Συμπέρασμα: Δεν ήταν ΓΑΠικοί αλλά "ΓΑΠικοί", ψεύτες δηλαδή αλλά και υποκριτές και καιροσκόποι, άρα επικίνδυνοι πολιτικοί. Όσοι δε έμειναν στο κόμμα αλλά εγκατέλειψαν τον ΓΑΠ, πιθανόν το έκαναν κάτω από το φόβο τους ότι δε θα ξαναεκλεγούν, άρα είναι δειλοί και βεβαίως όχι και πολύ φανατικοί ΓΑΠικοί όπως ήθελαν να φαίνονται. Στην ουσία τον Γιώργο ελάχιστοι πραγματικά τον πίστεψαν, από αυτούς ξεχωρίζω τον ΠΑΠ, τον Τόλκα, τον Μπόλαρη το Μανιάτη, τη Γκερέκου και κάποιους λίγους ακόμα που και έργο πρόσφεραν στις κυβερνήσεις του αλλά και αργότερα όσοι έμειναν στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Αν διαβάσεις το σχόλιό μου και θέλεις να ακούσεις τη γνώμη μου για το πως ίσως σκέφτεται ο ΓΑΠ, μπορώ να σου τη γράψω και αυτή. Και για να σε προϊδεάσω. σου λέω ότι ο Γιώργος δεν αισθάνεται καθόλου προδομένος ή υπονομευμένος από τον ΒΒ, αντίθετα νομίζω ότι έχουν κάνει κάποιου είδους συμφωνία μεταξύ τους. Αυτό άλλωστε το μαρτυρεί και το γεγονός ότι κάθησαν δίπλα δίπλα στα έδρανα της Βουλής κατά την πρόσφατη ορκωμοσία της Βουλής και μάλιστα είχαν φιλική συζήτησα μεταξύ τους παρουσία του Α. Κακλαμάνη. Δεν έδειχναν δύο "ξένοι" αλλά δύο φίλοι ή έστω δύο καλοί γνώριμοι. Και δεν είναι μόνο αυτό, έχουν γίνει και άλλα γεγονότα που μαρτυρούν ότι ο Γιώργος δεν αισθάνεται προδομένος από τον ΒΒ.