Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ο ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑΣ !...



Αφιερωμένο σ΄ όλους αυτούς που έχουν πάρει παραμάσχαλα τον σύγχρονο …Χατζηαβάτη, που κυκλοφορεί με το όνομα «Ρουμελιώτης» και ρυπαίνει την πιάτσα μ΄ ένα σωρό μαλακίες, που αραδιάζει.
 
Το ό,τι βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία δεν θέλει, δα και πολύ τεκμηρίωση, μιας κι ο συγκεκριμένος αχυράνθρωπος, εμφανίζεται σήμερα να υποστηρίζει τα ακριβώς αντίθετα, απ΄ όσα έλεγε λίγους μήνες πριν.
 
Η αφιέρωση αφορά, όπως είπα, τ΄ αφεντικά του εν λόγω γελοίου τύπου, που είτε τούδωσαν δουλειά, είτε του εκδώσανε βιβλίο, αλλά και τα μαλακιστήρια του Σαββατοκύριακου, που βιάζουν, ποικιλοτρόπως, την επικαιρότητα, μέσα από το κανάλι της διαπλοκής.
 
Η parapolitiki βρήκε και μπουμπούνιξε στο you tube, μια συνέντευξη του τότε εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, στο Flash και τους Γιώργο Κύρτσο και Κάτια Μακρή.
 
Είμαστε στις 8 Νοέμβρη του 2010, ο Στρος Καν έχει έλθει στην Ελλάδα κι ο μετέπειτα «κατήγορος» του Γ. Παπανδρέου, μιλάει για όλα : το Μνημόνιο (που τώρα αμφισβητεί), τα προβλήματα της χώρας, τα μέτρα και τα πρώτα αποτελέσματα τους, τη διαχρονική ατολμία των πολιτικών και το πολιτικό θάρρος του Γιώργου κι άλλα πολλά και, άκρως, ενδιαφέροντα.
 
Πατήστε κι ακούστε τον. Μπορεί να φρίξετε, αλλά αξίζει τον κόπο !...

6 σχόλια:

ακυβέρνητος είπε...

Αυτή η διμούτσουνη οχιά μια χαρά το πάει. Τότε πληρωνόταν από το ΔΝΤ και έπρεπε να παπαγαλίζει αυτά που του’λεγε ο αφέντης του, σήμερα διαλαλεί την πραμάτεια του και πετάει κάμποσες αντιμνημονιακές κορώνες της οκάς για να πουλήσει.
Αν αύριο μας ζητήσει η τρόικα τα νεφρά μας, θα βγει να μας πει πόσο κακό είναι να έχουμε νεφρά.
Κι όταν πεθάνουμε θα βγάλει βιβλίο για τη νεφρική ανεπάρκεια.

Ρουμελιώτης (4:10) : “…για να επιτευχθεί το πρόγραμμα χρειάζεται και μια κοινωνική συναίνεση σε διάφορα θέματα … ένα από τα θέματα αυτά είναι η ανάπτυξη … αν δεν προκύψει ανάπτυξη μέσα στο 2012 είναι φυσικό ότι το πρόγραμμα θα αποτύχει … ”

Κατά Ρουμελιώτη η ανάπτυξη δεν ήρθε το 2012 επειδή ο λαός δεν επέδειξε … πως το είπε; … συναίνεση! ΚΑΙ αυτή τη φορά ο λαός έφταιξε, γιατί ενώ τον πήδηξαν στις απανωτές περικοπές, τον ρώτησαν αν θέλει ανάπτυξη κι αυτός τους πέταξε ένα ΟΧΙ στα μούτρα και γύρισε στη μιζέρια του.
Τι να την κάνω την ανάπτυξη ρεεεε;;;; Μια χαρά δεν περνάω με περικοπές; Δώσε κι άλλες να γουστάρω!
Κι αφού το πρόγραμμα που ΕΣΕΙΣ σχεδιάσατε, ΕΣΕΙΣ αποφασίσατε, ΕΣΕΙΣ εφαρμόσατε, απέτυχε από ΕΜΕΝΑ, ρίχτε μου κι άλλο πήδημα μπας και βάλω μυαλό και αποδεχτώ κάποτε την “ανάπτυξη” που τα ΔΙΚΑ σας σχέδια προβλέπουν.

Κύρτσος: “Ανάπτυξη το 2012 με 1% πρόβλεψη και αύξηση της ανεργίας από το 15% στο 15,2%...”.

Μιλάμε για σοβαρό πρόγραμμα.
Έπεσε έξω 7,5 ποσοστιαίες μονάδες στην ύφεση του 2012 (σήμερα βρίσκεται στο 6,5%), ενώ η πρόβλεψη για την ανεργία είχε υπολογιστεί με αύξηση κατά 0,2 σε 2 χρόνια.
Τόσο ανεβαίνει την ημέρα…

(βαρέθηκα και δεν άκουσα τα παρακάτω)

ΥΓ: μήπως να στείλουμε το παραπάνω βιντεάκι στους Πεπόνη και Μουζακίτη, για να καταλάβουν από ποιον μαλάκα παίρνουν κατάθεση;

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

Κι όμως, φίλε Πέτρο, τα ντοκουμέντα σαν κι αυτό που ξεσκεπάζουν τους στημένους ρουφιάνους, δεν πρόκειται να παιχτεί, ούτε στις μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες, ούτε στα "μεγάλα" κανάλια. Εκεί θα συνεχίσουν να βγάζουν τον χατζηαβάτη για να λέει το παραμύθι, που του υπαγόρευσαν !

Ανώνυμος είπε...

Ξεσχιστε τον τον καραγκιοζη. Προτεινω να βρεθουν μερικοι Ελληνες που το λεει η καρδια τους και το πορτοφολι τους και να τον τραβηξουν στα δικαστηρια για εσχατη προδοσια αφου λοιπον γνωριζε και δεν μιλησε τοτε αποτρεποντας την καταστροφη της Ελλαδας. Κα να δουμε τι θα πει στα δικαστηρια ο Τσαρλατανος αφου γνωριζε και το απεκρυψε σκοπιμως.

Ανώνυμος είπε...

Είναι εξοργιστικό να βλέπεις "έγκυρους", "αντικειμενικούς", "αδέσμευτους", "δημοσιογράφους" να του κάνουν αβάντες για να απαγγέλει το ποίημα του,

Ανώνυμος είπε...

23.16, Τιποτα απ'ολα αυτα που αναφερεις δεν ειναι οι ''δημοσιογραφοι'' που ξερεις, ξερω και ξερουμε ποιοι ειναι. Γιουσουφακια των αφεντικων τους ειναι και αξιοθρηνητοι ανθρωποι. Περαν αυτου ειναι και προβλεψιμοι αφου μολις δεις τον τυπο που παρουσιαζουν καταλαβαινεις αμεσως οτι καποια συνομοσια εσχατης μορφης εχουν στησει. Απο τα πρωτα δε λεπτα της συζητησης καταλαβαινεις οτι εχεις δικιο που τους υποψιαστηκες. Φτηνοι ανθρωποι και σκουπιδια της δημοσιογραφιας.

Ανώνυμος είπε...

Διόρθωση: Είναι 8 Δεκεμβρίου 2010 η συνέντευξη. Επίσης είναι ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Στρος Καν στη Βουλή, στις 7 Δεκεμβρίου 2010. Δείτε την Βάσω Παπανδρέου να λέει ότι το πρόγραμμα είναι αναγκαίο και δείτε τον Στρος Καν να στηρίζει το Πρόγραμμα, να εκθειάζει την κυβέρνηση και να απαντάει σε όλα ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ.