Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΒΗΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ...


Το άνοιγμα της ψαλίδας στις 7,5 μονάδες που παρουσίασε ο Αλαφούζος, προκάλεσε ίλιγγο, τόσο στη βάση της Νέας Δημοκρατίας, όσο και στα στελέχη της.
Το τρελό δίδυμο των Τρινιτά (Σπένσερ-Χιλ) Ζαγορίτη-Τραγάκη, είναι απο το πρωί με υπογλώσια. Οι βουλευτές του κόμματος που βλέπουν να χάνουν την Αλεξάνδρεια, τρέχουν αλαφιασμένοι να ζητήσουν καταφύγιο στα στρατόπεδα του Αντώνη Σαμαρά και της Ντόρας Μπακογιάννη.
Βομβαρδισμένο τοπίο το κόμμα που ίδρυσε ο θείος του Κουρασμένου, δεν αφήνει περιθώρια σε ουδετερότητες, ούτε σε σύντομα ανέκδοτα του τύπου "Σουφλιάς μεταβατικός πρωθυπουργός". Ο αυθαιρετούχος υπουργός ΠΕΧΩΔΕ που κατάπιε το σκάνδαλο του Κτηματολογίου, μόνο σκάνδαλα υπόσχεται σε περίπτωση που βρεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, έστω και τρία τέταρτα. Αλλωστε είναι γνωστός ο πρότερος ασφάλτινος βίος του.
Η Ντόρα που θεωρούσε δεδομένο το δαχτυλίδι του κόμματος, ανακαλύπτει οτι ο Καραμανλής ετοιμάζεται να την αδειάσει και απειλεί αφού εξαπολύσει πάνω του όλους τους κεραυνούς του μητσοτακέικου, να κάνει δικό της μαγαζί-τους Φιλελεύθερους! Την ίδια ώρα ο Σαμαράς κερδίζει διαρκώς έδαφος, ανεβάζει στροφές.
Μέσα στην κόλαση του πολέμου, οι τωρινοί υπουργοί προσπαθούν ν απολαύσουν τις τελευταίες μέρες χλιδής και αρπαχτής στην εξουσία. Μιλάμε για σφοδρή λεηλασία. Μας κλέβουν τις νύχτες οι ληστές που μπουκάρουν στα σπίτια μας και τη μέρα η εκλεγμένη κυβέρνηση. Μπάχαλο...

Το κείμενο είναι από το ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ.
=Φορολογική αντιμετώπιση των προσωπικών ή οικογενειακών δαπανών, που διενεργούν στελέχη επιχειρήσεων με τις εταιρικές πιστωτικές κάρτες...
-Θα προστεθούν στα εισοδήματα προηγουμένων χρήσεων των golden boys, τα ποσά για προσωπικά ή οικογενειακά έξοδα, που δαπανήθηκαν με εταιρικές πιστωτικές κάρτες . Τα ποσά αυτά, σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, αποτελούν εκτός μισθού αμοιβές [συμπληρ. μισθός] και σαν τέτοιες υπόκεινται σε φόρο εισοδήματος με τις γενικές διατάξεις . Το Υπουργείο θα διενεργήσει έκτακτους ή συμπληρωματικούς ή ειδικούς κατά περίπτωση φορολογικούς έλέγχους, στα ΝΠΙΔ, ΝΠΔΔ, ΔΕΚΟ ,κλπ . Μαζί με την διαφορά του φόρου που θα προκύψει βάσει της κλίμακας Φ.Ε , θα εισπραχθούν και οι προβλεπόμενες από το νόμο προσαυξήσεις και πρόστιμα.

Ανώνυμος είπε...

ΑTE Ασφαλιστική: Παραίτηση Παυλίδη από το Δ.Σ.


Η ΑTE Ασφαλιστική ανακοινώνει ότι ο κ. Παυλίδης Ιωάννης, μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας υπέβαλε στις 9/4/2009 την παραίτησή του από το διοικητικό συμβούλιο για προσωπικούς λόγους.

Το Δ.Σ. κατά τη συνεδρίασή του με ίδια ημερομηνία έκανε αποδεκτή την παραίτησή του.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ; -ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΓΗΓΕ ; ΠΟΥ ΚΡΥΦΘΗΚΕΣ ; ΜΑΛΛΟΝ EPENDYEI. ΚΙ'ΕΜΕΙΣ ΟΙ MAKAKES ; ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΛΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ.


kathimerini.gr «Ξέχασαν» να υποβάλουν δήλωση 15.300 επιχειρήσεις

==15.300 εταιρείες δεν υπέβαλαν δήλωση
Περίπου 20 δισεκατομμύρια ευρώ το ετήσιο μέγεθος της φοροδιαφυγής

Την ώρα που η οικονομία έχει τεθεί σε καθεστώς κοινοτικής επιτήρησης και το δημόσιο έλλειμμα καλπάζει, η φοροδιαφυγή παίρνει εξοργιστικές διαστάσεις. Το 2008 εντοπίστηκαν 15.300 επιχειρήσεις οι οποίες δεν υπέβαλαν καθόλου δήλωση, αν και ήσαν ενεργές και είχαν υποβάλει καταστάσεις ΦΠΑ. Ο υπουργός Οικονομίας Γ. Παπαθανασίου, προκειμένου να περιορίσει τη φοροδιαφυγή, η οποία σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Παγκόσμιας Τράπεζας ανέρχεται σε 8% του ΑΕΠ ή 20 δισ. ευρώ περίπου, προχώρησε την Παρασκευή στο ξήλωμα 33 ακόμη διευθυντών εφοριών.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΧΑΖΟΠΑΙΔΙ (ΚΩΣΤΑΚΗ) ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.......