Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ !...

4 σχόλια:

ΦΡΕΣΚΟΣ είπε...

ΚΑΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Αυτό έλειπε να ξέρει και σκάκι !

Ανώνυμος είπε...

http://www.facebook.com/pages/Dora-Bakoyannis-/23182996671?ref=ts#
Dora Bakoyannis -... + ΦίλοιΜόνο από Dora Bakoyannis -...Μόνο οι Θαυμαστές.

Ο Sotiris S κυρια μπακογιαννη ενα ξερω μονο οτι ειστε η πρωτη γυναικα που θα κυβερνηση την ελλαδα.καλημερα σας.
Κυρ 3:03π.μ.



Ο S S κυρια μπακογιαννη ενα ξερω μονο οτι ειστε η πρωτη γυναικα που θα κυβερνηση την ελλαδα.καλημερα σας.
Κυρ 3:03π.μ.

Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ είπε...

15-04-2009

Ο «ΚΑΤΑΛΛΗΛΌΤΕΡΟΣ» (sic) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ Η΄ ΑΝΙΚΑΝΟΣ

Στην πρώτη περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία, ο «καταλληλότερος» (sic), πιστός στο παραμύθι του σεμνά και ταπεινά, για ασήμαντες αφορμές και προκειμένου να εξαπατήσει για δεύτερη φορά τον Ελληνικό Λαό, διέγραφε όποιον λοξοδρομούσε από το επικοινωνιακό παιχνίδι του π.χ. ΠΟΛΥΖΟΣ.

Στη συνέχεια περιορίστηκε, στο να διαρρέουν τα «παπαγαλάκια» του ΜΑΞΙΜΟΥ την έντονη ενόχλησή και δυσαρέσκεια του, για όσα γαλάζια «σαΐνια» παρεκτρέπονταν ή εξασκούσαν το «επάγγελμα» του μιζαδόρου. (ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΗΣ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ κ.λ.π.).

Αφού περάσαμε στο επόμενο στάδιο της πλήρους κάλυψης, από τον «καταλληλότερο» (sic), των γαλάζιων χρυσών παιδιών, αλλά και κυβερνητικών στελεχών που παρανομούν ή είναι ανίκανοι. (ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΝΤΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ΔΟΥΚΑΣ, ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ, ΚΙΛΤΙΔΗΣ, ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ, ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΛΥΔΟΡΑΣ). Ζητώ σεμνά και ταπεινά συγνώμη για όσους ξέχασα.

Σήμερα που αποδεδειγμένα πλέον:

• Οι κουμπάροι καταδικάστηκαν, γιατί ο «καταλληλότερος» (sic), σιωπά και ανέχεται το ΖΟΡΟΝΟΜΑΡΧΗ που δηλώνει ακόμη φίλος τους???
• Τον ΠΑΥΛΙΔΗ, γιατί ο «καταλληλότερος» (sic), τον ανέχεται??? Ενώ η κόρη του και ο αδελφός του κατέθεσαν πως ο μπαμπάς και ο πολυαγαπημένος αδελφός είναι ψεύτης, άρα επίορκος.
• Την ΦΑΝΗ ΠΑΛΗ – ΠΕΤΡΑΛΙΑ, γιατί ο «καταλληλότερος» (sic), τη διατηρεί στη θέση της??? Αφού αποδεδειγμένα διέλυσε, με το νόμο έκτρωμα, τα ασφαλιστικά ταμεία???
• Τον ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, γιατί ο «καταλληλότερος» (sic), τον διατηρεί στη θέση του??? Δεν είναι άραγε επιλήψιμη συμπεριφορά τα μπουζουκοπερπατήματα του αναφερόμενου υπουργού, το μοιραίο βράδυ, που οι πραίτορες του ΠΟΛΥΔΟΡΑ σκότωναν τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ??? Δεν είναι άραγε επιλήψιμη συμπεριφορά του αναφερόμενου υπουργού οι ποδοσφαιρικές του αναζητήσεις την επομένη που οι πραίτορες του ΠΟΛΥΔΟΡΑ σκότωναν τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ??? Δεν είναι άραγε επιλήψιμη συμπεριφορά του αναφερόμενου υπουργού, οι πολυδάπανες και προκλητικές διακοπές στο Παρίσι μετά της συζύγου του???

Τόσο κουρασμένος είναι ο «καταλληλότερος» (sic), που δεν έχει τη δύναμη να αντιδράσει???

Όχι κυρίες/οι δεν είναι κουρασμένος ο Κωστάκης!!! Η αλήθεια είναι ότι είναι ανίκανος, άχρηστος, συμμέτοχος στις αρπαχτές και απασχολημένος με το αγαπημένο του παιχνιδάκι το playstation… (τρομάρα του)!!!

Δυστυχώς με τα ψέματα και τα επικοινωνιακά τρικ ο «καταλληλότερος» (sic), μας παραπλάνησε και αναρριχήθηκε στο τιμόνι της χώρας. Το τίμημα για όλους μας, παραπλανηθέντες και μη είναι:

• Η ανασφάλεια, η ακρίβεια, η ανέχεια, η αναξιοκρατία, η αδικία.
• Η διάλυση των κοινωνικών ταμείων και του κράτους πρόνοιας.
• Το βόλεμα των γαλάζιων παιδιών.
• Το πάρτι πάνω από το Αιγαίο των αεροσκαφών του πρωθυπουργικού κουμπάρου Ερντογκαν.
• Το ξεσάλωμα των Σκοπιανών.
• Ο εξευτελισμός της Χώρας στη διεθνή σκηνή.
• Το ξεζούμισμα του πλούτου της χώρας από τους κουμπάρους, τις θυγατέρες, τους γιους, τους/οις συζύγους, τους/οις πεθερους/ες των γαλάζιων στελεχών και υπουργών, από τα χρυσά γαλάζια αγοράκια και κοριτσάκια.

Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ