Τρίτη 14 Απριλίου 2009

ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΧΑΡΤΙΩΝ !...


5 σχόλια:

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ερέτριας είπε...

Δούκα δεν έβαλες!!

Ανώνυμος είπε...

April 14th, 2009 at 7:06 pm
14-04-2009 12:31 Ειδήσεις - Οικονομία ΤτΕ: Μηδενική ανάπτυξη το 2009!
Στην ετήσια έκθεσή του, η οποία θα δοθεί στην δημοσιότητα την Μ. Τετάρτη, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιώργος Προβόπουλος (φωτ.), προβλέπει μηδενική ανάπτυξη το 2009 για την ελληνική οικονομία.
Δεν είναι βέβαια κάτι… καινούργιο η διαπίστωση του κ. Προβόπουλου, εφόσον τον Μάιο αναμένεται να επικυρωθεί κάτι ανάλογο και από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αλλά και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο αρνητικός ρυθμός ανάπτυξης δηλαδή, με τον οποίο θα κινηθεί μέχρι το τέλος του έτους η ελληνική οικονομία.

Η Τράπεζα της Ελλάδος εκτιμά επίσης, ότι ο πληθωρισμός φέτος θα υποχωρήσει στο 1,5%, ενώ ο ρυθμός της πιστωτικής επέκτασης θα διαμορφωθεί στο 6%-8%, αντί του 10% που προβλεπόταν στην αρχή του έτους.

Γίνεται πλέον κατανοητό, ότι η αρνητική εξέλιξη στην οικονομία βάζει… φρένο στους όποιους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για την οικονομική της πολιτική, περισσότερο δε για την δημοσιονομική προσαρμογή, από τη στιγμή που η μείωση του ελλείμματος στο 3,7% του ΑΕΠ φέτος, βασιζόταν σε πρόβλεψη για ρυθμό ανάπτυξης στο 1,1%.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ: Stratis
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
των προσωπικών ή οικογενειακών δαπανών,
που διενεργούν στελέχη επιχειρήσεων
με τις εταιρικές πιστωτικές κάρτες...
-Να προστεθούν στα εισοδήματα
προηγουμένων χρήσεων των golden boys,
τα ποσά για προσωπικά ή οικογενειακά έξοδα,
που δαπανήθηκαν με εταιρικές πιστωτικές κάρτες
και να φορολογηθούν.

Ανώνυμος είπε...

ΑΤΕ: 48ωρη απεργία στις 15 και 16/4
18:50 - 14 Απρίλιος 2009
Την προκήρυξη 48ωρης πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης για τις 15 και 16 Απριλίου στην Αγροτική Τράπεζα ανακοίνωσε η ΟΤΟΕ. Σε ανακοίνωση της η ΟΤΟΕ αναφέρει ότι με τον τρόπο αυτό διαμαρτύρεται «για την αντεργατική συμπεριφορά της διοίκησης της Αγροτικής Τράπεζας η οποία αντί να προσέλθει σε διάλογο για την εξεύρεση λύσεων στα αιτήματα του Συλλόγου εργαζομένων της τράπεζας, μετέρχεται δικαστικές μεθοδεύσεις αδιαλαξίας, με στόχο την υπονόμευση και την κατάργηση της συνδικαλιστικής δράσης και των διεκδικήσεων των εργαζομένων».

Ανώνυμος είπε...

Εχουν ξεσαλωσει οι τραπεζιτες, θελουν να τα καταργησουν ολα...