Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

ΚΟΥΦΑΛΕΣ BLOGGERS !...


1. Στην ομιλία του στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, ο Μπαράκ Ομπάμα, αφού καλωσόρισε τα δύο νέα μέλη , την Αλβανία και την Κροατία, εξέφρασε την ελπίδα να μην αργήσει η μέρα που μέλος της Συμμαχίας θα γίνει και η «Δημοκρατία της Μακεδονίας», όπως την αποκάλεσε...
2. Υπέρ της πλήρους ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε. τάχθηκε από την Πράγα ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα , γεγονός που αποτελεί «ένα σημαντικό μήνυμα», προς κάθε κατεύθυνση...

6 σχόλια:

ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΑΜΑ είπε...

KΑΛΗΜΕΡΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Κεντρικός στόχος, επιτεύχθη !...

saft είπε...

Καιρό είχαμε να τον δούμε τόσο χαρούμενο...

ασημωνης είπε...

Μας αποστομωσε!!!

Ανώνυμος είπε...

-ΡΕ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
-ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΛΟ ΠΕΦΤΟΥΝ,ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ.

http://www.euro2day.gr/
Άμεσα αυξάνονται τα κόμιστρα των ταξί
[της Μάρως Τσαντήλα
Δημοσιεύθηκε: 10:43 - 06/04/09 | Τελ. Ενημ.: 12:15 - 06/04/09


Σύντομα θα τεθούν σε ισχύ οι αυξήσεις στα κόμιστρα των ταξί οι οποίες κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθούν σήμερα από το υπουργείο Μεταφορών καθώς έχει υπάρξει συμφωνία μεταξύ του υπουργείου και του σωματείου των αυτοκινητιστών.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η μονή ταρίφα θα διαμορφωθεί στο 0,48 ευρώ αντί 0,36 σήμερα, ενώ θα φτάσει τον Σεπτέμβριο του 2010 στο 0,75 ευρώ ανά χιλιόμετρο. Αντίστοιχη θα είναι και αύξηση της διπλής ταρίφας, ενώ αύξηση θα δοθεί στο κόμιστρο αναμονής καθώς και στην ελάχιστη χρέωση.

Παρά τις σημαντικές αυξήσεις από την πλευρά των αυτοκινητιστών επισημαίνεται ότι για περίπου το 90% των συνηθισμένων διαδρομών δεν θα υπάρξει επιβάρυνση στο ποσό που πληρώνουν οι χρήστες των ταξί, ενώ άνοδος θα υπάρξει μόλις στο 10% των διαδρομών που εκτελούνται και κατά βάση αφορούν σε μακρινές διαδρομές.

Να σημειώσουμε τέλος ότι το υπουργείο Μεταφορών προχωρά σε ολοκληρωμένη παρέμβαση στον κλάδο των ταξί με την προώθηση του συστήματος τηλεματικής, με κρατική επιδότηση να αφορά στο πλέον σημαντικό μέτρο που ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα των αυτοκινητιστών, ενώ, καθώς φαίνεται, για πρώτη φορά εξετάζεται σοβαρά και το ενδεχόμενο να επιτραπεί η είσοδος των ταξί στις λεωφορειολωρίδες τις ώρες που δεν είναι χαρακτηρισμένες ως ώρες αιχμής.

[ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ]

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Ο Obama μίλησε για Ελληνική Μακεδονία. Ζήτησε στην Τουρκική εθνοσυνέλευση να λύσουν το θέμα της Κύπρου και να επαναλειτουργήσουν την θεολογική σχολή της Χάλκης.

Η Κλίντον είπε ότι τα Σκόπια δεν θα μπουν στο ΝΑΤΟ ή στην Ε.Ε. πριν υπάρξει αμοιβαία λύση.

Εγώ το βλέπω ως ΠΛΗΡΗ υιοθέτηση των Ελληνικών θέσεων.

Κουφάλες ΨΕΥΤΕΣ....