Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ !...

Όταν τον περασμένο Ιούνιο – μετά τις ολονύκτιες αλχημείες των υπηρεσιών του Παυλόπουλου – κατακάθησε το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, με τη διαφορά στο 4,35%, οι πνιγμένοι νεοδημοκράτες πιάστηκαν από τα μαλλιά των απεχόντων και πλάσαραν τη γνωστή δικαιολογία – παρηγοριά στον άρρωστο : «…μεγάλο ποσοστό των ψηφοφόρων της Ν.Δ. προτίμησαν να διαμαρτυρηθούν μη προσερχόμενοι στην κάλπη…».

Η θέση αυτή απετέλεσε και την κεντρική άποψη του κόμματος, το οποίο κάνοντας την εκτίμηση, πως «…οι οπαδοί αυτοί, δεν χάθηκαν…», δόμησε τη, μετέπειτα, στρατηγική του, στην επαναφορά τους, μέσω της βελτίωσης του κυβερνητικού έργου και τη λήψη μέτρων κάθαρσης στο εσωτερικό του.

Στους δυόμισι μήνες που πέρασαν ο «καταλληλότερος» δεν …πρόκανε να κάνει τίποτα και οδηγήθηκε στις πρόωρες εκλογές, αύτανδρος !

Στις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών, οι εταιρείες μετρούν πολλά και διάφορα πράγματα, μετρούν, λοιπόν, και την πρόθεση ψήφου αυτών, που απείχαν το περασμένο καλοκαίρι, από τις Ευρωεκλογές.

>Το αποτέλεσμα δείχνει τη …βασιμότητα των εκτιμήσεων, που έκαναν, σύσσωμα, τα στελέχη της νεοδημοκρατίας, (ακόμα ηχούν τα τσιτάτα του Ζαγορίτη : «…το 80 με 90%, όσων απείχαν στις Ευρωεκλογές, είναι ψηφοφόροι μας !...». Δείχνει επίσης και τη ρηχότητα των οργάνων της Ν.Δ., που συμπεριέλαβαν αυτή τη θέση στα κείμενα των επίσημων αποφάσεων, που πήραν, τις μέρες του Ιουνίου και χάραξαν μια στρατηγική αντιμετώπισης της κατάστασης, η οποία χρεοκόπησε τελείως !…

Είναι η εξέλιξη, η οποία δικαιολογεί πλήρως την παραπέρα αύξηση της διαφοράς ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. και προδικάζει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της 4ης Οκτωβρίου 2009…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι μαυρισμένοι από την ηλιοθεραπεία, μαυρίζουν τους άσχετους δεξιούς !

Ανώνυμος είπε...

H παραλία μαυρίζει τον παραλία.

Ανώνυμος είπε...

EKANA TA MPANAKIA MOY MAYRISA THN KORMARA MOY KAI TΟRA ERXOMAI NA ΡΙΞΩ KAI ENA.......ΨΗΦΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ!!