Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΙ ΤΟΥ ...ΣΥΡΙΖΑ !...

΄Ισως θάπρεπε, κάποιο, σχετικό, επιστημονικό κέντρο, να διερευνήσει την επίδραση της λιγούρας στη μαλάκυνση του εγκεφάλου, προκειμένου να υπάρξουν και τεκμηριωμένα στοιχεία, ποσοστά, συχνότητες, κατανομές κ.α.
Οι ερευνητές, στην περίπτωση αυτή, σίγουρα θα εξετάσουν και την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, η συμπεριφορά της οποίας, τον τελευταίο καιρό, παρουσιάζει έντονα και ανησυχητικά συμπτώματα…

Από τη μια η αμφισβήτηση, ακόμα και του …πατριωτισμού του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τη θέση για επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας για το αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη (δεν γίνεται επέκταση εδώ για το θέμα, υπάρχει πιο κάτω : ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ, ΓΙΑ ...ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ !...) και από την άλλη η συμπόρευση με τους γαλάζιους Κουμουτσάκους και τα παπαγαλάκια τους, στο ζήτημα των χρεών στις Τράπεζες.

Αφού γνωματεύουν πως η θέση του ΠΑΣΟΚ «…είναι «θείο δώρο» για το τραπεζικό κεφάλαιο, προκειμένου να εισπράξει κάποια σεβαστά ποσά από δάνεια οριστικά χαμένα…», προχωρούν, ως ειδήμονες και σε ανάλυση, υποστηρίζοντας φαιδρότητες του τύπου :
«…στην πραγματικότητα, οι δήθεν «χαριστικές» ρυθμίσεις δανείων του νομοσχεδίου του ΠΑΣΟΚ δεν είναι τίποτε άλλο παρά δαιδαλώδη κίνητρα προς εκείνους τους δανειολήπτες, των οποίων το δάνειο έχει κηρυχθεί σε οριστική παύση πληρωμής από την Τράπεζα, να αποπληρώσουν μέρος του δανείου, που για την Τράπεζα θεωρείται οριστικά χαμένο κι έχει διαγραφεί…».

Και για κλείσουν την νέα επίθεσή τους, κατά του …κύριου εχθρού, τα δίνουν όλα με την χονδροειδή μαλακία : «…το ΠΑΣΟΚ, είναι, που κατεξοχήν ευθύνεται για την τραπεζική λεηλασία και ληστεία της χώρας και των πολιτών…».

Δεν έχουν διαβάσει, καν, την πρόταση του ΠΑΣΟΚ, που άλλωστε είναι κατατεθειμένη, ως νομοσχέδιο στη Βουλή, πριν από πολλούς μήνες… Τότε δεν έβγαλαν τσιμουδιά !...
Έχουν φτάσει στην κατάντια, να πιστεύουν, πως η άνοδος του ΠΑΣΟΚ, λειτουργεί σε βάρος τους, δεν βλέπουν, καν, τις μετακινήσεις των ψηφοφόρων, δεν ασχολούνται καθόλου με τη Ν.Δ. και τον Καραμανλή, το ΠΑΣΟΚ τους φταίει κι αυτό, μονοπωλιακά, κατηγορούν και καταγγέλλουν, ασταμάτητα…

Δεν έμοιασαν του, γραφικού, τωρινού εκπροσώπου της νεοδημοκρατίας, τον ξεπέρασαν ! Οι Κουμουτσάκοι !...

Δεν υπάρχουν σχόλια: