Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ !...

Χωρίς φραγμούς και οριοθετήσεις, όχι μόνο στα ιδεολογικά και στα πολιτικά ζητήματα, αλλά και στις καθημερινές του πρακτικές, ο σύγχρονος εκφραστής της φασιστικής δεξιάς, εντείνει το πλιάτσικο κατά της ψυχορραγούσας νεοδημοκρατίας, μετερχόμενος ό, τι μπορεί να φανταστεί ο πιο ανώμαλος και ανισόρροπος νους.
Την περασμένη, μόλις εβδομάδα, το «ψάρεμα», επιχειρήθηκε να τονωθεί με τον εφησυχασμό των δεξιών ψηφοφόρων και με το κατηγορηματικό : «…ο Καραμανλής δεν χάνει απ΄ αυτόν τον Παπανδρέου !...». Συνεπώς, «… μην ανησυχείτε, νεοδημοκράτες, δώστε και σε μένα ψήφους, άφοβα !...».

Τις τελευταίες ημέρες και ειδικά από χθες, όταν διαπίστωσε, πως την παραπάνω μαλακία του δεν την πίστεψε κανείς και παράλληλα, πως η ψυχολογία της συντριπτικής ήττας, έχει περάσει σ΄ όλο τον νεοδημοκρατικό κόσμο, γύρισε πλευρό κι άρχισε να τραυλίζει και να επισείει λιμούς και καταστροφές : «…ο …φασισμός του ΠΑΣΟΚ ξαναγυρίζει... Ξανάρχονται οι πρασινοφρουροί !...».
Με τον απύθμενο αμοραλισμό, που τον διακρίνει, κατασκευάζει κι αμολάει κοτσάνες και ψέματα, προκειμένου, αυτή τη φορά, να τρομοκρατήσει τους νεοδημοκράτες και να τους σπρώξει στη …διέξοδο, του ΛΑΟΣ : «…μόνον εγώ θα σας προστατέψω από το ΠΑΣΟΚ !...».

Η πρόκλησή του, η πρόκληση του φασιστοειδούς, που τολμάει ν΄ αποκαλεί φασιστικό τον πολιτικό και κομματικό εκφραστή του δημοκρατικού λαού, ξεπερνάει κάθε προηγούμενο και πρέπει ν΄ αντιμετωπισθεί, άμεσα και καίρια : δεν φτάνει να καταγγελθεί, απλά…
Πρέπει ν΄ αποκαλυφθεί, πλήρως, ο ρόλος του και, ταυτόχρονα, να επισημανθεί, ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ, πως το ΠΑΣΟΚ, ούτε επιδιώκει, ούτε έχει ανάγκη την ενίσχυση του φασίστα Καρατζαφέρη, μέσω διαρροών συντηρητικών ψηφοφόρων, από τη Ν.Δ.
Στους σαλτιμπάγκους της πολιτικής, στους φορείς της ψυχανωμαλίας και του σκοταδισμού, στους εχθρούς της Δημοκρατίας, δεν μπορεί να υπάρξει καμιά ανοχή, καμιά επιείκεια, κανένας συμβιβασμός !...


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα-Καλησπέρα-Καληνύχτα,

Και όμως είναι και αυτό το άτομο παίρνει 7%!!!!!!! 7% για μια παραπολιτική και συγχώνευση κατατρεγμένων και ακροδεξιών ανθρώπων. Τι άλλο έχει το κόμμα του κυρίου Καρατζαφέρη? Εθνικόφρονες φασίστες απάγονους ανθρώπον με λαμπρές αντιλήψεις και δημόσια δράση πχ Θανάσης Πλεύρης γιος του Κωνσταντίνου Πλεύρη. Και να ήταν μόνο αυτοί οι φασίστες και οι εθνικιστές θα ήτανε καλά. Η Χρυσή Αυγή κατεβαίνει ανεξ΄ρτητη στις εκλογές και έχει μεγάλη υποστήριξη. Για τέτοια θέματα θα μπορούσα να γράφω ώρες αλλά θα πω μόνο ένα. Μιχαλολιάκος. Υπεύθυνος στον τομέα νεότητας του κόμματος ΕΠΕΝ(Εθνική Πολιτική Ένωσης) διορισμένος από τον Γιώργο Παπαδόπουλο νυν ΓΓ της ΧΑ....

ΥΓ Το υπουργείο υγείας προειδοποιεί: Ο Καραμανλής είναι αρνάκι μπροστά στους ακροδεξιούς αλλά όσο light και αν είναι συνεχίζει να βλάπτει την υγεία σας.
ΥΓ Νο 2. Ω ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ...???(αυτό είναι σοφή κουβέντα...)