Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΣΥΣΤΟΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ, ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ !...

Ο πελαγωμένος, τέως πρωθυπουργός, στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 και στον Σ. Λιαρέλη τονίζει με ύφος, τουλάχιστον ενός καρδι-ναλίου :
«…Εμείς κάναμε μια πολιτική, ήδη από φέτος σφιχτή πολιτική, από ένα όριο και πάνω, από μεσαίους μισθούς και πάνω παγώσαμε πράγματι τις αυξήσεις, δώσαμε σημαντικές ενισχύσεις στους χαμηλόμισθους, αυτή είναι η πραγματικότητα, 500 και 300 ευρώ αντίστοιχα. Και λέμε ότι κάτι ανάλογο πρέπει να εφαρμοστεί τουλάχιστον και τον επόμενο χρόνο και το λέμε ειλικρινά…
Τι ακούμε από την άλλη πλευρά; «Ναι, θα υπάρξει μια αύξηση πάνω από τα όρια του πληθωρισμού». Αυτό πέραν του ότι έχει ένα πολλαπλάσιο δημοσιονομικό κόστος, στην ουσία συνιστά μεγαλύτερη κοινωνική αδικία, διότι αν είναι απλώς πάνω από τα όρια του πληθωρισμού για τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους θα σημαίνει πόσα; 100, 150 ευρώ το χρόνο; Αυτή είναι η πραγματικότητα, αν θέλετε να το υπολογίσετε και εμείς δίνουμε 500 !...».

Η ταραχή εν κρανίω, φέρνει ζαλάδες, τραυλίσματα, κοτσάνες, αλλά και, καραμπινάτα, ψέματα !
Να μην άκουσε ο Καραμανλής τον Γ. Παπανδρέου στη ΔΕΘ ; Αποκλείεται !...
Να μην πρόσεξε, ιδιαιτέρως, τις προτάσεις του για την Οικονομία ; Αδύνατον !...

Τότε, σίγουρα, τον άκουσε να λέει επί λέξει : «…Αυξήσεις μισθών και συντάξεων που καλύπτουν τον πληθωρισμό και αναδιανομή του φορολογικού βάρους… Χορήγηση του Έκτακτου Επιδόματος Αλληλεγγύης για τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, καθώς και αύξηση της επιστροφής του ΦΠΑ στους αγρότες...».

Δεν ακούνε και δεν αναλύουν τα προεκλογικά spots του ΠΑΣΟΚ, στη Ρηγίλλης ; Δεν υπάρχει περίπτωση, τα ξεψαχνίζουν !...

Τότε ο απερχόμενος γνώριζε, σίγουρα, το σχετικό με την στήριξη του εισοδήματος σποτάκι :


Ψεύτης, ως το τέλος ; Ασύστολος ! Ποιος έχασε την – πολιτική – τσίπα, για να την βρει ένας Καραμανλής ?...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΟΝΤΩΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΝΝΟΩ.ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ [ΞΕΡΕΤΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΖΟΥΜΕ ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ]
ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΟΤΡΙΑ.ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΑΣΟΚ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ.