Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

ΕΣΥ ΘΟΔΩΡΕ, ΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ;

Κι όμως, αυτή τη φορά έχει απόλυτο δίκιο !...


Ιδού τι γράφει ο καλός και, πάντα, σεμνός, i-Reporter :

Σκηνές απείρου νεοδημοκρατικού κάλλους αντίκρισε ο Θόδωρος Πάγκαλος, όταν επισκέφθηκε τον χώρο που θα φιλοξενήσει το γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Πρόκειται για το νεοκλασικό κτίριο του υπουργείου Αιγαίου στην οδό Φιλελλήνων στο Σύνταγμα.
Φθάνοντας εκεί διαπίστωσε ότι υπήρχαν μόνον έξι υπάλληλοι, όλοι προσληφθέντες με τη μέθοδο των stage, οι οποίοι δεν γνώριζαν απολύτως τίποτα για τη λειτουργία του υπουργείου. Το κτίριο δεν έδειχνε, σε καμία περίπτωση, ότι φιλοξενούσε υπηρεσίες ενός οποιουδήποτε υπουργείου. Περισσότερο έδινε την εντύπωση ότι επρόκειτο για ερωτική φωλιά, παρά για οτιδήποτε άλλο. Ο Πάνος Καμένος, ο οποίος υποτίθεται ότι είχε εκεί ένα από τα γραφεία του, αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με το κτίριο και «καρφώνει» άλλον υπουργό της κυβέρνησης Καραμανλή, ο οποίος θήτευσε στο συγκεκριμένο πόστο.
Και το ερώτημα είναι, ποιος πρώην υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής έκανε ερωτική φωλιά το κτίριο του υπουργείου Αιγαίου ;

2 σχόλια:

Γκιωνης είπε...

. Γιατί δεν γράφετε λοιπόν στο κείμενό σας τούς δύο τουλάχιστον προηγούμενους Υπουργούς που τούς ξεχάσαμε κι όλας ;
. Ονόματα ! η Διαφάνεια απαιτεί ονόματα όλων εκείνων τών σοβαρών και βαρύγδουπων τύπων πού μάς ζαλίζανε επί έξη χρόνια, και που ήταν κούφιοι τόσο, ώστε να παίρνουν τούς σκληρούς δίσκους από τούς υπολογιστές αλλά και τα φυτά και τα τασάκια για τα αποτσίγαρα ! ! !

Ανώνυμος είπε...

Πολιτισμο αξιοπρεπεια απαιτουμε,
πως παρεδωσαν το γραφειο δεν μας απασχολει να το φτιαξουν και να μιλουν ευγενικα οι πρωην οι νυν ολοι
οσο για τους λιγους που ομως εκαναν κακο στη Ν.Δ μη μας εκνευριζουν που ζητανε "ρεστα' οταν μας ειχαν απληρωτους πεντε χρονια παρακολουθω κα Παπακωστα Κος Μανωλης Κος Παπαθανασιου σημερα μιλουν φωναζουν για ...μικροψιχιες οχι αλλο κακο μας ..φτανει
Αναστηστε το κομμα γρηγορα και ΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΟΝΕΜΕΝΗΣ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ευχαριστω "καρδουλακι"