Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ !...

Δεν είναι, τόσο, οι ανά τον κόσμο φορείς, εκφραστές και ενεργούμενα του νεοφιλελευθερισμού, που προκαλούν την οργή και το θυμό, όσο οι γλοιώδεις εσωτερικοί «ειδήμονες», που έχουν κατεβάσει …πλερέζες για τα προβλήματα της οικονομίας και βογγολογάνε καθημερινά στα βοθροκάναλα, για τα «μέτρα», τα «σκληρά», τα «επώδυνα», τα «αναγκαία»…
Οι κυνόδοντές τους έχουν μεγαλώσει, η επιθυμία τους για αίμα έχει εκτοξευθεί, βρίσκονται στο ζενίθ, των προσδοκιών τους : σφάξτε το λαό, για να στήσουμε το χορό μας, το «χορό των βρυκολάκων» !
«Πάρε μέτρα Παπανδρέου», το έλλειμμα και το χρέος το απαιτούν, «κάνε άλλα απ΄ αυτά που υποσχέθηκες», στο όνομα της εθνικής ανάγκης και δώσε μας την ευκαιρία να βγούμε μετά να σε ξεσκίσουμε !

Το υπόβαθρο της επέλασης των τηλεβρωμιάρηδων, έχει διαμορφωθεί : δεν έχει, πια, σημασία το μπάχαλο, που άφησε η νεοδεξιά κι ο Καραμανλής, πίσω τους, αλλά το τι κάνει το ΠΑΣΟΚ κι ο Παπανδρέου για να το αντιμετωπίσει… Ιδού ο ένοχος για τις πιέσεις, ιδού ο φταίχτης για το θυμό των …αγορών !
>>>Διαβάστε περισσότερα...

Ο Γ. Παπανδρέου, προχθές στη σύνοδο κορυφής, άνοιξε πρώτος το ζήτημα κι έθεσε στο τραπέζι το ζήτημα των αιτιών των προβλημάτων της ελληνικής οικονομίας. Με σαφή τρόπο, ο πρωθυπουργός προσδιόρισε, ως τις κύριες αιτίες των ελλειμμάτων και του χρέους, «…τη διαφθορά και την φοροδιαφυγή…» και μίλησε για την ανάγκη και την υποχρέωσή του να προχωρήσει σε «…βαθιές τομές και μέτρα δομικού χαρακτήρα…».
Προς την αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων, λοιπόν, θα είναι τα «μέτρα», από τον περιορισμό της διαφθοράς και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, θα βγουν τα δισεκατομμύρια, που λείπουν και χρειάζονται κι όχι από το, όποιο, πάγωμα των μισθών – που προδικάζουν οι βρυκόλακες – το οποίο, μόνο, μερικές εκατοντάδες €, μπορεί να προσφέρει κι αυτές συγκυριακά…

Κάτι μας λέει πως οι κάθε είδους και μορφής βρυκόλακες, θα μείνουν με την όρεξη και στο τέλος, το μόνο αίμα, που θα πιουν, θάναι αυτό της γλώσσας τους, την οποία θα δαγκώσουν με τους μεγαλωμένους κυνόδοντές τους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πώς τα κρύβει τα βρυκολακίστικα ο Λοβέρδος;Τελικά αυτό είναι η μαγκιά των ΠΑΣΟΚΩΝ.Πάντα κρύβουν τις βρυκολακίστικες προθέσεις τους να μας πιούν το αίμα χαχαχα!

Ανώνυμος είπε...

Σαν δεν ντρεπεσαι, που εχεις μουτρα να κανεις αντιπαραθεση.Μα τι λεω? παντα οι ιδιοι και με την ιδια συμπεριφορα.Αγνωμονες και αχρηστοι για τον Ελληνικο λαο.

Ανώνυμος είπε...

Τι λες βρε;Ποιοί πρέπει να ντρέπονται;Εμείς ή κάποιοι που βρέθηκαν με βίλες κότερα και μετοχές και μετά-λόγω ανικανότητας των διαδόχων τους- μας το ξαναπαίζουν λαοσωτήρες; Βρε ούστ που θα ντραπώ!