Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΩΝ !...

Τα αρρωστημένα παπαγαλάκια, μαύρου και σκούρου μπλε χρώματος, που ως σύγχρονοι, κατ΄ αποκλειστικότητα, εκφραστές και έμποροι της πάλαι ποτέ ακμάσασας και με πάταγο, στη συνέχεια, χρεοκοπήσασας, «εθνικοφροσύνης», λύσσαξαν να καταγγέλλουν, εν χορώ, τον Γ. Παπανδρέου, για τις θέσεις του στα εθνικά θέματα, στις οποίες διέγνωναν, προφητικά, ενδοτισμό.
Αγαπημένο τους ζήτημα επικέντρωσης, το «σκοπιανό» και το κρεσέντο τους, η πρόωρη, κατά την κρίση τους, συνάντηση του έλληνα πρωθυπουργού με τον ομόλογό του στο γειτονικό κρατίδιο.
Τι δεν είπαν και τι δεν έγραψαν για την, τάχα, επικοινωνιακή φιέστα, στις Πρέσπες και για την απόπειρα, δήθεν, του Παπανδρέου, να ωραιοποιήσει τον ακραίο Γκρουέφσκι και να τον εξευμενίσει, αυτόν και τις θέσεις του, στα μάτια του ελληνικού λαού.
Σε παρεμφερή στάση και ο ανεκδιήγητος Κουμουτσάκος, ο εκπρόσωπος της διαλυμένης – ακόμα – νεοδημοκρατίας, να το παίζει ειδήμων και Κασσάνδρα !...

Και ξαφνικά, έρχεται το ρεζίλεμα των κάθε είδους και μορφής πατριδοκάπηλων – και ηλιθίων - από τα χείλη του …ίδιου του σκοπιανού πρωθυπουργού :
>>>Διαβάστε περισσότερα...

Ο Γκρούεφσκι, στο πλαίσιο χθεσινοβραδινής του συνέντευξης στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων, "Canal 5" , αναφορικά με τη συνάντηση που είχε πρόσφατα, στις Πρέσπες, με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, επανέλαβε ότι όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της ονομασίας, δεν υπήρξε κάποια πρόοδος, καθώς, όπως ισχυρίστηκε, ο κ. Παπανδρέου τού μετέφερε τις θέσεις που διαβίβασε ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στις διαπραγματεύσεις υπό τον ΟΗΕ, στον κ. Νίμιτς, δηλαδή ότι «η Ελλάδα ζητά αλλαγή της εθνικής ταυτότητας, αλλαγή της ονομασίας του έθνους και του λαού».

Ο πρωθυπουργός της γείτονος, ισχυρίστηκε, επίσης, πως παρά το γεγονός ότι ανέφερε στον κ. Παπανδρέου εξαρχής ότι ούτε έχει εντολή, ούτε μπορεί, αλλά ούτε και θέλει να συζητήσει επ' αυτών των ζητημάτων, ο Ελληνας πρωθυπουργός «σχεδόν το 70%, δηλαδή τα 2/3 της διάρκειας της συνάντησης το χρησιμοποίησε εξηγώντας γιατί είναι σημαντική για την Ελλάδα η αλλαγή της εθνικής ταυτότητας, της ονομασίας του έθνους και του λαού».

Είναι χαρακτηριστικό, πως όταν ο Γκρουέφσκι, είχε τονίσει ότι δεν έχει άλλη επιλογή και ότι αυτά έπρεπε να τα ανακοινώσει στην κοινή γνώμη της ΠΓΔΜ, ο Παπανδρέου του απάντησε, ότι φυσικά και μπορεί να τα ανακοινώσει, αφού αυτά ζητεί η Ελλάδα.

Πρόκειται, για μια κλασσική περίπτωση ξεβρακώματος των αισχρών και θλιβερών υβριστών του Γιώργου Παπανδρέου, που εργολαβικά προωθούν την διαστρέβλωση των θέσεων και της πολιτικής του, από παλιά, αλλά ιδιαίτερα από τη στιγμή που έγινε πρωθυπουργός…

2 σχόλια:

OSTRIA είπε...

...εργολαβικά προωθούν την διαστρέβλωση των θέσεων και της πολιτικής τoυ...και νομιζω οτι αυτη η διαστρεβλωση θα συνεχιστει,μη εχοντας αλλο τροπο να πληξουν τον πρωθυπουργο,και απο τα μμε και απο την αντιπολιτευση ,δεξια και αριστερα.

Ανώνυμος είπε...

Ας υποθέσουμε πως τα πράγματα έχουν όπως τα αναφέρεις, τότε τί νόημα είχε η συνάντηση και οι συζητήσεις; Για να διαπιστώσουμε για μία ακόμη φορά ότι διαφωνούμε; Νόμιζα ότι συζητούμε αν και εφόσον υπάρχει μία έστω ελάχιστη προοπτική προόδου.