Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

ΚΡΑΖΟΝΤΕΣ ΜΕΤ΄ ΕΥΤΕΛΕΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…

Η δρομολόγηση των διαδικασιών για την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και η επιμονή του Γ. Παπανδρέου στην εφαρμογή του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ, που ενέκρινε ο ελληνικός λαός στις 4 του περασμένου Οκτώβρη, έχει οδηγήσει τα ρετάλια τύπου Τσίπρα και Λαφαζάνη, στο ξεσάλωμα και σε μια άνευ προηγουμένου επιθετικότητα κατά της κυβέρνησης.
Με εξυπνακισμούς και γελοίους αφορισμούς, οι «συμβασιούχοι» κομπάρσοι της πολιτικής σκηνής, βαπτίζουν κατά την αρρωστημένη φαντασία τους, υποχωρητική την πολιτική του Παπανδρέου απέναντι στον ΕΕ και αλυχτάνε όπου βρεθούν κι όπου σταθούν, τις βλακείες τους. Είναι τόσο το θράσος τους, ώστε μιλάνε για «υπηρεσιακή κυβέρνηση» ! Ποιοι ; Αυτοί που μπήκαν στο τσακ, στη βουλή, λόγω των αισθημάτων συμπόνιας και οίκτου, που τρέφει ένα κομμάτι του λαού προς τους αναξιοπαθούντες.
>>>Διαβάστε περισσότερα...

Οι χρεοκοπημένοι και περιθωριοποιημένοι γυρολόγοι των σχημάτων της Αριστεράς, χωρίς καμιά, ουσιαστική συνεισφορά στο λαϊκό κίνημα και τους αγώνες του, έβαλαν στη μόστρα έναν εκπρόσωπο με χαρακτηριστικά life style και νόμισαν, πως θα καταφέρουν να πουλήσουν την ληγμένη πραμάτεια τους, εύκολα και μαζικά. Αφού κατάφεραν να κρατήσουν έξω από το βούρκο το κεφάλι τους, έπαιξαν τα ρέστα τους στο ό, τι το ΠΑΣΟΚ κι ο Γ. Παπανδρέου, δεν θα μπορέσουν ν΄ ανταπεξέλθουν στην πίεση του συστήματος και θα φαλκιδεύσουν το πρόγραμμά τους.
Η πολιτική του καιροφυλακτούντος κορακιού δεν τους βγαίνει και νάτοι κράζοντες μετ΄ ευτελείας και μετά μαλακίας, συνάμα…

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πες τα ή μάλλον γράψτα, χρυσόστομε !

saing είπε...

Πρόκειται για την πιο προκλητική στάση κόμματος και εκπροσώπων του, απέναντι σε μια κυβέρνηση λίγων ημερών. Και λίγα τους γράφεις.

Ανώνυμος είπε...

OTAN KAPOIOS DEN MPOREI N' ARTHROSEI POLITIKO LOGO, KATAFEYGEI SE YBREIS. AKOY YPHRESIAKH KYBERNHSH, OI TIPOTENIOI.

Ανώνυμος είπε...

Katalabainoyn oti to telos toys plhsiazei.

Ανώνυμος είπε...

EΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΕΠΕΡΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ,ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΚΗΜΟΣ ,ΝΕΟΛΑΙΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ