Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ !...


Αυτό το χρονικό διάστημα, που γίνονται εργώδεις προσπάθειες για να βρεθεί λύση στο μεγάλο πρόβλη-μα της Ελλάδας, το οποίο είναι, εν πολλοίς, και πρόβλημα της Ευρωζώ-νης, η διεθνής των αχόρταγων και αδίστακτων κερδοσκόπων παίζει τα ρέστα της, καθώς ένα μεγάλο μέρος των CDS που κατέχουν λήγουν !

Ενώ στο εσωτερικό επιχειρείται να βρεθεί η "χρυσή τομή" και να σχεδιαστούν τα μέτρα εκείνα που θ΄ αποτελέσουν αξιόπιστη απάντηση στο αίτημα των εταίρων μας για περαιτέρω βοήθεια κι ενώ σε ευρωπαϊκό επίπεδο δίνουν και παίρνουν οι αντιπαραθέσεις και οι, κάθε είδους, διεργασίες, για εύρεση της εκεί "χρυσής τομής", έτσι ώστε στο επερχόμενο συμβούλιο κορυφής να ληφθούν οι τελειωτικές, αλλά και αποτελεσματικές αποφάσεις, οι ύαινες του ληστρικού καπιταλισμού έχουν εξαπολύσει μια λυσσώδη επίθεση κατά της χώρας, χρησιμοποιώ-ντας όλες τις μεθόδους κι όλα τα μέσα που διαθέτουν και ελέγχουν, (εταιρείες αξιολόγησης, ΜΜΕ, κατευθυνόμενους σχολιαστές και "οικο-νομολόγους", καθοδηγούμενους πολιτικούς και πολιτικάντηδες κλπ...).

Δυστυχώς σ΄ αυτή τους την εγκληματική προσπάθεια, τους επιβουλείς της χώρας, τους σιγοντάρουν, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και οι ντόπιοι ανεγκέφαλοι, που βρίσκουν ένα σωρό δικαιολογίες για να γκρινιάξουν, για ν΄ απαξιώσουν, για να μηδενίσουν, για ν΄ αφορίσουν, για να κινδυνολογήσουν και για να φέρουν την καταστροφή στα σίγουρα και μια ώρα αρχύτερα !

Πρόκειται για τις πιο δύσκολες στιγμές που περνάει η Ελλάδα, για αφόρητη κατάσταση, που, όμως, σε καμιά περίπτωση δεν είναι μη αντιμετωπίσιμη και μη αναστρέψιμη κι αυτό οφείλουμε να τόχουμε υπ΄ όψιν όλοι μας και να κάνουμε κάτι, ο,τιδήποτε ο καθένας μας, προς τη θετική κατεύθυνση : προς τη σύμπνοια και την ενότητα !...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχει πλάκα το θέμα.
Οι μισοί παρακαλανε να πτωχευσουμε (credit event)για να εισπράξουν τα CDS και οι άλλοι μισοί να μήν πτωχεύσουμε για να μην τα πληρώσουν ( οι εκδότες αυτών).

banel είπε...

Σύμμαχοι των διεθνών κερδοσκόπων, που για εισπράξουν τα CDS τους σπρώχνουν την Ελλάδα στη χρεοκοπία, ενωθείτε, μηδενίστε, αφορίστε, καταστροφολογείστε ! Να παίρνατε και τίποτα, θάλεγε κανείς πως δεν το κάνετε από βλακεία !!!

the elf at bay είπε...

Δεν είμαι αισιόδοξος. Καθόλου.