Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !...


Ο εφησυχασμός πως εκφράζει ιδιόμορφες απόψεις που δεν χρεώνονται σ΄ όλη την κυβέρνηση και στο ΠΑΣΟΚ, είναι ανερμάτιστος. Ο άνθρωπος έχει «λαλήσει» πια και δεν παίζεται με τίποτα, εξακολουθεί, όμως, νάναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ κι αυτήν ρεζιλεύει, κάθε τόσο !

Η ισοπεδωτική αντίληψη των πραγμάτων, ανεξάρτητα από πού πηγάζει και σε τι οφείλεται, κάνει ζημιά, κάνει κακό κι είναι προσβλητική από κάθε οπτική γωνία : πολιτική, ιδεολογική, πολιτιστική και αισθητική !

Αυτά που ξεστόμισε για τις συγκεντρώσεις των οργισμένων είναι πέρα από ό,τιδήποτε το ανεκτό και το υποφερτό, περισσότερο ταιριάζουν σε παραληρήματα ανίας, παρά σε πολιτικό λόγο ενεργού πολιτικού και μάλιστα κυβερνητικού στελέχους…

Μαζέψτε τον και αν δεν είναι μπορετό να τον συνετίσετε, στείλτε τον σε …ιδιώτευση !...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως ο πάγκαλος έχει για άλλη μια φορά δίκιο. Με τους "αγανακτισμένους" ισχύει το ρηθέν για τον Αβραμόπουλο πέρι "τίποτα". Ένα "τίποτα" που στην πιο κρίσιμη εποχή για την Ελλάδα απλώς τη σπρώχνει ακόμη πιο κάτω στο γκρεμό. Με τις υγείες σας

ακυβέρνητος είπε...

Το παχύδερμο θηλαστικό, όσο βλέπει ότι δεν λογοδοτεί σε κανέναν και όσο αισθάνεται ασφαλής περιτριγυρισμένος από δεκάδες αστυνομικούς που εμείς πληρώνουμε, θα μας προκαλεί όλο και περισσότερο.

Αυτός μπορεί να έχει λαλήσει, εμείς τι του χρωστάμε;;; Να έχουμε υποστεί χιλιάδες δυσβάστακτα μέτρα και να μας ρίχνει και φτύσιμο.

Τις προάλλες ζήτησε από το Zougla.gr τις ip όσων των βρίζουν για να τους κάνει μήνυση.

Προχθές έστειλε εξώδικο για τη διαφήμιση με τα …πατατάκια!!!

Παπανδρέου, στείλτον στο διάολο γιατί ξεφτιλίζεσαι και συ μαζί του.
Πάγκαλε, αφιερωμένο: http://www.youtube.com/watch?v=0UxQ1TS09-A