Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ !...


Η αποτελειωτική επέλαση κατά του ελληνικού λαού θα ξεκινήσει αύριο το βράδυ, εφ΄ όσον η Βουλή υπερψηφίσει το πολυνομοσχέδιο του Σαμαρά και του Στουρνάρα, που συγκέριασαν με ιδιαίτερη σπουδή και στη βάση ΟΛΩΝ, όσων, οι αιμοδιψείς τροϊκανοί απαίτησαν και επέβαλλαν.
 
Η πληγωμένη κοινωνία θα δεχθεί τη χαριστική βολή, προς χάρη των συμφερόντων των δανειστών, προς όφελος της πλουτοκρατίας και για τον εξευμενισμό και την εκτόνωση του γερμανικού θηρίου, (Μέρκελ), που με την ιδεολογική και πολιτική παρουσία του και δράση, συμπυκνώνει όλα τα αισχρά και απαίσια χαρακτηριστικά των απεχθών προγόνων του.
 
Δυο κομπλεξάρες, του κερατά, ένας, τάχα, πρωθυπουργός κι ένας, τάχα, υπουργός και …οικονομολόγος, συνέταξαν και κατέθεσαν για έγκριση, τη θανατική καταδίκη του ελληνικού λαού, του εργαζόμενου και του συνταξιούχου !
 
Κινδυνολογώντας ασύστολα και εκβιάζοντας αναίσχυντα, αναζητούν τα κουκιά, που θα προωθήσουν το έγκλημά τους. Θα τους τα δώσει η Βουλή ;
 
Ο λαός στους δρόμους βροντοφωνάζοντας «όχι, δεν πάει άλλο…» και οι εκπρόσωποί του, πίσω από τις κλειστές και φρουρούμενες πόρτες, να απεργάζονται την εξόντωσή του !
 
Η Ελλάδα, ξανά, η Δημοκρατία, για μια ακόμα φορά, στα κάγκελα !...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λογοπλοκε λιγακι μας τα χαλας.το μνημονιο του παπανδρεου ειναι καλο και του σαμαρα οχι ετσι λες εσυ.εγω λεω και τα δυο ειναι κακα αλλα πιο κακο ειναι το αντιμνημονιο του τσιπρα και των αλλων.τωρα οσο αφορα τον αγωνα για δημοκρατια τι να πω.με τον ζυριζα το κκε και την χρυση αυγη δεν γινεται δημοκρατια.εγω θα σταματησω να στηριζω το πασοκ οταν παει μαζι με τα τρια αυτα κοματα,

Ανώνυμος είπε...

12.03, Το μεσοπροθεσμο δεν ελεγε γιαυτα τα μετρα και συγουρα οχι αυτου του μεγεθους απο κοψιμο μισθων και συνταξεων. Αλλα τελειως προεβλεπε που με τις συγκυβερνησεις και τις εκλογες τα εφθασαν στα 9.5 δις απο μισθους και συνταξεις ακομη και των αναπηρων ενω σημειωνω αλλα μας ελεγαν προεκλογικα και αλλα υπεγραφαν στην τρικομματικη συμφωνια. Αρα καμια σχεση με τον Παπανδρεου. Σου υπενθυμιζω δε οτι το ελλειμμα ειναι αυτη την στιγμη στα 2.5 δις που θα μπορουσε να ητανε μηδενικο αν δενολιγορουσαν με τις εκλογες και αρα δεν θα χρειαζοτανε αλλες περικοπες μονο απο δαπανες και διαρθρωτικες αλλαγες. Η ευθυνη αρα ειναι τεραστια και η αδικια ειναι οτι ο καταλληλοτερος εφερε τοτε τα δεινα και αλλος κληθηκε να τα διρθωσει και τωρα αλλοι τα επιδεινωσαν και φταιει οπως ειναι φυσικο πια παλι ο Παπανδρεου. Ελεος φιλε. τελος ξερει τι λεει η Λογοπλοκος διαβασε τον προσεκτιοκα σε παρακαλω.