Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΑΚΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΕ !...


Με το «σταυρό στο χέρι» και με το «σας και το σεις» δεν γίνεται πολιτική κι αν γίνεται, δεν οδηγεί πουθενά !
 
Τους αλήτες δεν τους αντιμετωπίζεις με ροδοπέταλα, τους αδίστακτους δεν τους καλοπιάνεις, ούτε τους εμπιστεύεσαι : θα σε αποτελειώσουν, αμέσως μόλις βρουν την ευκαιρία !
 
Τα δικά σου μέτρα, (παρωνυχίδα μπροστά σ΄ αυτά του Σαμαρά),
 «…έφερναν την ύφεση και υπονόμευαν την ανάπτυξη…». Τα δικά του, τετραπλάσια σε κόστος και επιπτώσεις στο λαό και την αγορά, είναι
«…αποφασιστικό βήμα προς την ανάκαμψη…» !
 
Σύντροφε Πρόεδρε… δε σου ζητήσαμε να καταψηφίσεις, στο βαθμό, που θεωρείς, πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος ή εναλλακτική λύση. Εκείνο που σου ζητήσαμε ήταν ν΄ ανοίξεις το στόμα σου και να τα πεις. Να πεις την αλήθεια, να συγκρίνεις καταστάσεις, πρόσωπα και συμπεριφορές, ν΄ αναδείξεις ρόλους και λειτουργίες.
 
Σίγουρα ξέρεις περισσότερα, ίσως τα βλέπεις διαφορετικά, μακάρι ν΄ αποδειχτεί πως έχεις δίκιο. Η σιωπή, όμως, μας απογοήτευσε και μας μούδιασε !...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λογοπλοκε εχεις δικιο σε γενικες γραμμες και χθες εγραψα και εγω οτι πρεπει να μιλησει. Ομως βλεποντας τα καλοπαιδα και την Αρενα-Βουλη και το κλιμα που σκοπιμα διαμορφωσαν, μαλλον τον περιμεναν να σκωθει και να τα κανουν λιμπα. Για λαβετο και αυτο υπ'οψιν σου χωρις να επιμενω, μπορει και να μην ειναι ετσι.
Πρεπει δε να διαβασες και την παρακατω ειδηση που σημαινει οτι με την συμπραξη του νεου Πασοκ θα εχουμε μαλλον εξελιξεις στο θεμα αυτο γιατι τον θεωρουν ακομη τον ΓΑΠ κινδυνο για τους ιδιους οσο ο κοσμος καταλαβαινει τι παιχνιδια στηθηκαν.
===================
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό μετά την υπερψήφιση των μέτρων.
Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δέχεται εισηγήσεις και ...
αναμένεται τις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως και σήμερα, να δρομολογήσει τις διαδικασίες για τη δημιουργία εξεταστική επιτροπής η οποία θα εξετάσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η χώρα μπήκε υπό τον έλεγχο της τρόικας και υπέγραψε το πρώτο μνημόνιο...

Ανώνυμος είπε...

Το Βάστα Πρόεδρε εδώ πάει!
Αν μέσα σε ένα χρόνο έχει αποκαλυφθεί τόσο περίτρανα η αλητεία τους, φαντάσου σε δύο τι θα γίνετε από την πείνα και την ανέχεια του κόσμου και Αυτοί τα (μμε και οι πολιτικάντηδες)θα εξακολουθούν να λένε ότι φταίει ο Παπανδρέου που μας έβαλε στο μνημόνιο, τότε ίσως καταλάβουμε ότι απλά δεν έχουν πολιτικές για το λαό γιατί τώρα ακόμα πιπιλίζουν την ίδια καραμέλα! λοιπόν Προεδρε Βαστα ο κόσμος δεν έχει ακόμα νιώσει στο πετσί του τι του κάνουν!
maria
(logoploke exeis dikio)