Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !...


Τι θέλησε να κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου ; Να δώσει το λόγο στον ελληνικό λαό, δηλαδή, να εφαρμόσει την αυθεντικότερη διαδικασία του δημοκρατικού πολιτεύματος.
 
Οι δεξιούρες της Ε.Ε. ανέβηκαν στα «κάγκελα», (στο τραπέζι), επιτιθέμενοι και σκυλοβρίζοντας τον έλληνα πρωθυπουργό, χαρακτηρίζοντας το Δημοψήφισμα «έγκλημα» και τον ίδιο «γαμημένο και ψυχασθενή» ! Ο τάπας, (κυριολεκτικά και μεταφορικά) Σαρκοζί και η «φύρερ» Μέρκελ, πρώτα απαίτησαν τη ματαίωση της πρότασης του Γ. Παπανδρέου, μετά, και μπροστά στην επιμονή του πρωθυπουργού, προσπάθησαν να υπαγορεύσουν το περιεχόμενο και το ερώτημα του Δημοψηφίσματος και στο τέλος τον έφαγαν «λάχανο».
 
Όλ΄ αυτά έγιναν παρουσία του Βαγγέλα, ο οποίος γυρίζοντας στην Ελλάδα, αντί να στηρίξει τον Πρόεδρο, τον άδειασε, παίζοντας το παιχνίδι των Μερκελοσαρκοζήδων, σε πλήρη συνεργασία με τον …αντιμνημονιακό Σαμαρά !!
 
Νάταν, όμως, μόνο ο Βενιζέλος... Εδώ το μέρος των υβριστών και των σφαγέων του εκλεγμένου έλληνα Πρωθυπουργού, πήραν όλοι οι «εφιάλτες» του ντόπιου πολιτικού συστήματος, σύσσωμοι οι φορείς και τα τσιράκια της διαπλοκής, ακόμα, το δυστυχέστερο, κι ένα μεγάλο κομμάτι του κοπρολαού, που τάχθηκε με το μέρος των βιαστών της νομιμότητας και της Δημοκρατίας !...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατα τα λοιπα οι πασης φυσεως κουφαλες καμωνοντουσαν οτι ειναι κατα του μνημονιου που κοντεψε ο ''ψυχοπαθης'' δια του δημοψηφισματος να τους το πεταξει στον αερα. Οι κουφαλες...

Ανώνυμος είπε...

είναι που ο ΓΑΠ έλεγε σε όλα ναι και ο Σαμαράς κάνει επαναδιαπραγμάτευση

Ανώνυμος είπε...

Το κύριο ερώτημα είναι τι έκανε και κυρίως τι κάνει ο απλός κόσμος .

Νίκος Αντωνατος .. είπε...

5,13 για τον απλο κοσμο απαντω.Αναλλογα το κοπαδι( απλος κοσμος ) και ο βοσκος( Σαμαρας)

Ανώνυμος είπε...

Βενιζέλος και Σαμαράς.Οι καταστροφείς της Ελλάδας.

Ανώνυμος είπε...

ο λαος τρωει το κουτοχορτο που του δινει η παραπληροφορηση και η διαπλοκη ,οταν ξυπνησει απο τον ληθαργο θα δει τα παιχνιδια που εχουν παιχτει και παιξονται εις βαρος του μεχρι να γινει αυτο ευχομαι να μην σταματησει ο Γαπ να ειναι παρων γιατι ειναι η μοναδικη μας ελπιδα . Χ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Χ.Κ και ολοι οι αλλοι φιλοι.

http://www.youtube.com/watch?v=hU4h3pMNXfA